Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

Čudovite frizure za zimske dni - sijoči lasje, polni volumna

Kako ustvariti najlepše zimske pričeske

Odkrijte frizure za zimo in rutino za popolno nego las

Nizke zimske temperature niso ovira za popolno frizuro. Odkrijte najlepše pričeske za zimski čas, ki bodo odlično popestrile vašo garderobo.

Odkrijte spete frizure za zimo

Odkrijte čudovite spete frizure za zimski čas in preberite naše nasvete za oblikovanje, ki ne poškoduje las.

Nega las pozimi

Sprememba letnega časa zahteva tudi spremembo nege naših las, saj jih le tako lahko ves čas ohranimo voljne in sijoče.

Pozimi za nego in oblikovanje las uporabljamo več izdelkov, ki lahko naše lase izsušijo. Pri oblikovanju spete frizure uporabite peno za lase NIVEA Diamond Volume Care, ki bo lase zaščitila pred poškodbami zaradi toplote sušilnika ali likalnika za lase. Naj bodo vaši lasje sijoči, da boste z njimi blesteli tudi v mrzlih zimskih dneh.

Popravite škodo na laseh, ki nastane zaradi pogoste uporabe sušilca ali likalnika za lase s šamponom in balzamom NIVEA® Hairmilk – NATURAL SHINE, ki nudita zaščito in obnovo ter preprečujeta lomljenje in cepljenje las.

Nega las za čudovite zimske pričeske

Odkrijte, kako do čudovite pričeske in sijočih las, ki bodo polepšali še tako temačno in mrzlo jutro.

Kako do gladkih in voljnih las?

V zimskem času lasje še hitreje postanejo statični, saj pogosto nosimo volnene kape in pokrivala.

Pogosteje se pojavijo v primeru tankih in suhih las, preprečimo pa jih lahko s pravilno nego za suhe lase. Uporabite šampon in balzam za lase NIVEA Hairmilk, ki suhe in obremenjene lase oskrbita z vsem, kar potrebujejo.

Nanos pene za lase pred sušenjem in oblikovanjem las, prav tako pomaga do bolj gladkih in voljnih las pozimi. Poleg tega bodo vaši lasje tako še bolj sijoči in polni volumna.

Pri krtačenju las se statiki lahko izognete tako, da na krtačo za lase nanesete nekaj spreja za lase, ki bo zmanjšal statičnost las.

Kako ohraniti popolno pričesko kljub kapi in pokrivalom?

Kako ohraniti popolno speto pričesko kljub kapi in pokrivalom?

Nizke temperature nam velikokrat prekrižajo načrte pri oblikovanju las, saj ne gre brez pokrival. Za lase, polne volumna, uporabite sušilec za lase. Lase privzdignite, da jih boste posušili do korenin. V mrzlih nočeh, izberite pričesko, ki bo pristajala pod kapo, kot je pričeska s kito.