popolna-poročna-frizura-NIVEA-header

Kako ustvariti popolno frizuro za poroko

Odlični nasveti za vaš najlepši dan
Od poročnih frizur preko poskusnih pričesk pa vse do poročnega načrtovanja - odkrijte, kako lahko postanete pravljična nevesta.

Načrtovanje vnaprej je ključ do popolne frizure za poroko

Privoščite si več poskusnih friziranj ali pa izbirajte med različnimi poročnimi pričeskami, da boste na svoj veliki dan zablesteli v vsem sijaju.

Kako zablesteti na vaš poročni dan

Večina žensk pri pripravah na poroko najprej izbere poročno obleko in lasne dodatke, šele nato poročno frizuro. Izrez in slog obleke namreč vplivata tudi na slog pričeske.

Preden obiščete frizerja, malce pobrskajte po spletu ter prelistajte revije, da odkrijete, katere pričeske so vam res všeč.

Če se odločite za dvignjeno ali speto pričesko, uporabite lak za lase kot je NIVEA Diamond Gloss Care Styling, ki bi bo pričeski zagotovil obstojnost še dolgo v noč.


Kako izbrati pravo poročno frizuro

Pred poročnim dnem je treba premisliti precej stvari. Ko ste izbrali obleko, lahko že začnete z izbiro frizure za poroko. Glede na slog obleke in lasnih dodatkov, premislite, ali si boste lase pustili rasti, ali jih boste ostrigli. Morda pa je prava izbira visoko dvignjena speta pričeska.

5 korakov do popolne frizure za poroko

  1. Pri izbiri poročne pričeske upoštevajte nasvete frizerja.
  2. Za lase, ki sijejo od znotraj so potrebne večmesečne priprave, zato poskrbite za pravo nego las že pred poročnim dnem.
  3. Uporabljate izdelke, ki ustrezajo vašemu tipu las.
  4. Mesec pred poročnim dnem skrajšajte konice las.
  5. Zagotovite svojim lasem neustavljiv sijaj z zelenolistnato zelenjavo in omega 3 ter 6 maščobnimi kislinami v prehrani.

Koraki do sijoče poročne frizure

Vsaka nevesta si želi biti osupljiva na svoj poročni dan. Z našimi nasveti za sijočo frizuro boste lahko mislile na eno stvar manj.

Popolna nega poročne frizure

HOW TO MAKE YOUR OWN WEDDING HAIR PIECE

Create a beautiful hair piece for your wedding

NIVEA priporoča