Kako ustvariti popolno frizuro za poroko


ODLIČNI NASVETI ZA VAŠ NAJLEPŠI DAN

Od poročnih frizur preko poskusnih pričesk pa vse do poročnega načrtovanja - odkrijte, kako lahko postanete pravljična nevesta.

Načrtovanje vnaprej je ključ do popolne frizure za poroko

Privoščite si več poskusnih friziranj ali pa izbirajte med različnimi poročnimi pričeskami, da boste na svoj veliki dan zablesteli v vsem sijaju.

Kako zablesteti na vaš poročni dan

Večina žensk pri pripravah na poroko najprej izbere poročno obleko in lasne dodatke, šele nato poročno frizuro. Izrez in slog obleke namreč vplivata tudi na slog pričeske.

Preden obiščete frizerja, malce pobrskajte po spletu ter prelistajte revije, da odkrijete, katere pričeske so vam res všeč.

Če se odločite za dvignjeno ali speto pričesko, uporabite lak za lase kot je NIVEA Diamond Gloss Care Styling, ki bi bo pričeski zagotovil obstojnost še dolgo v noč.

poročna-frizura-NIVEA

Kako izbrati pravo poročno frizuro

Pred poročnim dnem je treba premisliti precej stvari. Ko ste izbrali obleko, lahko že začnete z izbiro frizure za poroko. Glede na slog obleke in lasnih dodatkov, premislite, ali si boste lase pustili rasti, ali jih boste ostrigli. Morda pa je prava izbira visoko dvignjena speta pričeska.

5 korakov do popolne frizure za poroko

 1. Pri izbiri poročne pričeske upoštevajte nasvete frizerja.
 2. Za lase, ki sijejo od znotraj so potrebne večmesečne priprave, zato poskrbite za pravo nego las že pred poročnim dnem.
 3. Uporabljate izdelke, ki ustrezajo vašemu tipu las.
 4. Mesec pred poročnim dnem skrajšajte konice las.
 5. Zagotovite svojim lasem neustavljiv sijaj z zelenolistnato zelenjavo in omega 3 ter 6 maščobnimi kislinami v prehrani.

Koraki do sijoče poročne frizure

Vsaka nevesta si želi biti osupljiva na svoj poročni dan. Z našimi nasveti za sijočo frizuro boste lahko mislile na eno stvar manj.

Da in ne pri poskusnih poročnih frizurah

Da

 • Vzemite si dovolj časa, da najdete pravega frizerja za poskusno poročno pričesko.
 • Umijte si lase večer pred poskusnim oblikovanjem frizure za poroko.
 • Pokažite frizerju svoje naravne lase, da lahko presodi, kakšno oblikovanje je najbolj primerno zanje.
 • S seboj prinesite fotografije pričesk, ki so vam všeč, izbrane lasne dodatke in sliko poročne obleke.

Ne

 • Odločite se za eno samo poskusno oblikovanje frizure za poroko, v primeru, da niste bili zadovoljni z rezultatom.
 • Pretiravajte z uporabo izdelkov za nego las pri zadnjem umivanju las pred poskusnim oblikovanjem pričeske.
 • Spreminjajte frizure ali barve las za vaš poročni dan le zato, ker vam tako svetuje vaš frizer.
poskusna-poročna-frizura-NIVEA

Kaj vključiti v vaš poročni seznam

Poročni seznam je ponavadi neskončno dolg, zato zlahka spregledamo poskusno poročno pričesko. Velja namreč enako pravilo kot pri izbiranju cvetja, torte, lokacije in vabil - potrebna so tri poskusna srečanja. Na seznam dodajte tudi ženinove poročne pričeske in frizure prič ali družic.Kako se pripraviti za vaš veliki dan

Privoščite svojim lasem vlago

Nekaj mesecev pred poroko so maske za lase in izdelki, ki pomagajo ščititi vaše lase pred vročino, vaši največji zavezniki. Za sijoče, svilnato mehke lase na vaš poročni dan, tedensko uporabljate masko za lase, pred oblikovanjem pa lase dodatno zaščitite z NIVEA Diamond Volume Care peno.
Kako se pripraviti za vaš veliki dan

Izdelki za nego las

Za poročni dan morate lase čimbolj okrepiti, tako da bodo lahko prenesli kakršno koli oblikovanje na vaš veliki dan. NIVEA Diamond Gloss Care šampon intenzivno neguje vaše lase in je zasnovan posebej zato, da jih naredi osupljivo lepe in neverjetno mehke na dotik.
Kako se pripraviti za vaš veliki dan

Skrajšajte svoje lase

Mesec dni pred poroko je priporočljivo skrajšati lase. Striženje osveži lase, hkrati pa se izognete razcepljenim konicam in vozličem. Do poroke bodo lasje ravno prav zrasli, da jih boste lahko zopet postrigli, če bo to potrebno, ne da bi to striženje vplivalo na izbrano poročno pričesko.

Kako se pripraviti za vaš veliki dan

Naj vaši lasje zasijejo od znotraj

Vitamin B in zdrave omega 3 in 6 maščobne kisline so ključne za svetleče in svilnato mehke lase. Zažarite od znotraj z zdravo prehrano, bogato z oreščki, bučnimi ter lanenimi semeni in zelenolistnato zelenjavo.