magicbar

NIVEA MagicBAR: nov način čiščenja obraza

Certificirana naravna kozmetika brez mila in plastike!

O IZDELKU

Nova linija čvrstih izdelkov za čiščenje obraza in piling

Korak bliže prihodnosti brez plastike.

SINDET

EDINSTVENO ČIŠČENJE ZA EDINSTVENE OBRAZE

Videti je kot milo, a to ni! Mila so alkalna z visoko pH-vrednostjo, zato lahko na koži pustijo občutek suhosti in zategovanja. Sindet (sintetični detergent) pa ne vsebuje mila in se popolnoma ujema s pH-vrednostjo vaše kože. Kožo nežno očisti in jo naredi super mehko. Uganili ste – čvrsti izdelek za čiščenje in piling obraza NIVEA MagicBar je sindet.

LINIJA

ZELEN, ČRN ALI ROZA? IZBERITE PRAVI IZDELEK ZASE!

Vsi čvrsti izdelki za čiščenje in piling obraza NIVEA MagicBAR na naraven način očistijo vašo kožo in ne obremenjujejo okolja. V čem se razlikujejo? 
intenziven piling

ČVRSTI IZDELEK NIVEA MAGICBAR ZA SIJOČE LEPO KOŽO

Poskrbite za sijoče lepo kožo z izvlečkom vrtnice in vitamina E. Za temeljito očiščeno kožo z naravnim sijajem. Vsebuje 99 % sestavin naravnega izvora.

nezen piling

ČVRSTI IZDELEK NIVEA MAGICBAR ZA NEČISTO KOŽO

Očistite nečisto kožo z nežnim pilingom z glino in izvlečkom zelenega čaja. Za temeljito očiščeno in matirano kožo. Vsebuje 99 % sestavin naravnega izvora.

intenziven piling

ČVRSTI IZDELEK NIVEA MAGICBAR ZA INTENZIVEN PILING

Privoščite svoji koži intenziven piling z aktivnim ogljem. Za temeljito očiščeno, matirano in mehko kožo brez zamašenih por in ogrcev. Vsebuje 100 % sestavin naravnega izvora.

UPORABA

KAKO UPORABLJAMO NIVEA MAGICBAR?

uporaba bars

KORAK ZA KORAKOM DO ČISTE KOŽE!

  1. Obraz in izdelek navlažite s toplo vodo. 
  2. Izdelek nanesite na obraz z nežnimi krožnimi gibi, pri tem se izogibajte predelu okrog oči.
  3. Obraz sperite z mlačno vodo.
  4. Uživajte v temeljito očiščeni in matirani koži.

POMEMBNO: Piling je priporočljivo uporabiti dvakrat do trikrat tedensko.

 

V&O

ODGOVORI NA POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Več kot 110 let izkušenj z izdelki za nego kože, je omogočilo razvoj inovativne tehnologije sindet, ki je osnova za novo linijo izdelkov NIVEA MagicBAR – naše prve certificirane naravne kozmetike. Preberite več o tem, zakaj smo na našo novo linijo še posebej ponosni, in kako izdelke vključiti v vašo vsakdanjo rutino čiščenja.  

 

KAKO TRAJNOSTNI SO IZDELKI NIVEA MAGICBAR?

Ponosni smo, da so čvrsti izdelki za čiščenje obraza NIVEA MagicBAR naša prva linija, ki je prejela certifikat Ecocert® Cosmos Natural in je tako certificirana naravna kozmetika. Za povrh so izdelki popolnoma brez plastike, najmanj 99 % naravnega izvora* in 100 % veganski. Njihova embalaža je v celoti reciklabilna.

KAKO POGOSTO NAJ UPORABLJAM NIVEA MAGICBAR?

Izdelki NIVEA MagicBAR so primerni za vsakdanjo uporabo – zjutraj, da s kože odstranimo odvečno olje, ki se je nabralo na njej ponoči, zvečer pa da s kože odstranimo znoj in nečistoče, ki so se na njej nabrale čez dan. NIVEA MagicBAR, namenjen pilingu, pa je priporočljivo uporabiti dvakrat do trikrat tedensko, saj prodre globlje v kožo, da temeljito očisti pore in nečistoče.

KAKO NAJ HRANIM SVOJ IZBRANI IZDELEK NIVEA MAGICBAR?

Po vsaki uporabi izdelek dobro osušite in pustite na zraku. Tako ga boste lahko uporabljali čim dlje.

* Sestavine, pridobljene iz narave, ki po obdelavi ohranijo več kot 50 % svoje molekulske strukture (naravno stanje), vključno z vodo.