NIVEA NATURALLY GOOD

100 % TRANSPARENTNA NEGA OBRAZA

INOVACIJA

NARAVNO DOBRA

Čas je, da se vrnemo k naravi. Življenje je hitro in polno stresnih trenutkov, včasih toliko, da imamo občutek, da nas prehiteva. Zato je pomembno, da se kdaj pa kdaj ustavimo in si privoščimo trenutek naravne sproščenosti. Nova linija NIVEA za nego in čiščenje obraza temelji na več kot 100-letnih izkušnjah in zaupanju. Izdelki NIVEA NATURALLY GOOD nežno obnavljajo kožo ter jo naredijo naravno čudovito in zdravo. Ponosni smo, da je NIVEA NATURALLY GOOD tudi naša prva 100 % podnebno nevtralizirana linija izdelkov za nego obraza.
naturally-good-ikone

O LINIJI

KATERE IZDELKE SMO RAZVILI ZA VAS?

Vsak od izdelkov iz linije NIVEA NATURALLY GOOD vsebuje eno organsko sestavino in vaši koži nudi priložnost, da je ves dan ali noč v stiku z naravo. Odkrijte vse izdelke za nego in čiščenje obraza.
NIVEA Naturally Good konoplja

OBNAVLJA RAVNOVESJE KOŽE: DNEVNA IN NOČNA KREMA NIVEA NATURALLY GOOD KONOPLJA

Pomirite obremenjeno kožo in obnovite njeno ravnovesje s 100 % koži prijetno formulo dnevne in nočne kreme z organskim oljem konoplje in jojobinim oljem. Zmanjša rdečico, poskrbi za enakomeren videz kože in jo naredi opazno sijočo, mehko in gladko.
naturally good dnevna krema

OSVEŽI VAŠO KOŽO: DNEVNA KREMA ZA OBRAZ NIVEA NATURALLY GOOD

Vlažilna formula dnevne kreme z dragocenim jojobinim in mandljevim oljem, obogatena z organsko aloe vero, koži zagotavlja 24-urno vlaženje in občutek svežine. Navdahnjena je z naravo, da bi oživela naravno lepoto vaše kože, ki bo zasijala od znotraj navzven.

NEGA PROTI GUBAM: DNEVNA IN NOČNA KREMA ZA OBRAZ NIVEA NATURALLY GOOD ANTI-AGE

Za kožo s prvimi znaki staranja in zrelo kožo smo razvili dnevno kremo za obraz z izvlečki plodov organskega repinca in dragocenim jojobinim ter mandljevim oljem. Kožo učvrsti, zgladi ter zmanjša drobne linije in gube v 2 tednih. Pri nočni regeneraciji kože pa pomagata organsko arganovo olje in karitejevo maslo v nočni kremi.  
Naturally Good micelarna voda

UČINKOVITO OČISTI KOŽO: MICELARNA VODA NIVEA NATURALLY GOOD

Spoznajte micelarno vodo Naturally Good z organsko aloe vero, ki nežno, a učinkovito očisti kožo ter odstrani ličila. Osvežilna formula vsebuje micele, ki delujejo kot magnet in nase privlačijo umazanijo, sebum in ličila. Za popolnoma svežo, čisto in navlaženo kožo, ki lahko diha.

Dnevna krema

Bogata krema nežnega prijetnega vonja je res odlična za začetek dneva. Dobro nahrani in navlaži kožo, ki je po nanosu svilnato mehka in že pripravljena za nanos pudra in drugih ličil. - Helena
 

Nočna krema

Krema daje koži primerno mehkobo in vlažnost. Na koži se dolgo obdrži. Koža ne peče. Nima izrazitega vonja, kar mi zelo ustreza. - Alenka
 

NARAVNE SESTAVINE

100 % TRANSPARENTNA NEGA KOŽE

Linija NIVEA NATURALLY GOOD vsebuje kar 99 % sestavin naravnega izvora*. Preostali 1 % sestavin zagotavlja stabilnost in varnost formule.

*Sestavine, pridobljene iz narave, ki po obdelavi ohranijo več kot 50 % svoje molekulske strukture (naravno stanje), vključno z vodo. Tonik za obraz vsebuje 98 % sestavin naravnega izvora ter 2 % sestavin za stabilnost in varnost formule.

ORGANSKI ZELENI ČAJ

Čistilno mleko globinsko odstrani nečistoče medtem ko tonik za obraz za seboj pusti čisto in svežo kožo. 

ORGANSKA ALOE VERA

Formula z organsko aloe vero kožo vlaži ves dan in ji podari občutek svežine. Za kožo, ki sije.

PLODOVI ORGANSKEGA REPINCA

Izvleček plodov organskega repinca spodbuja tvorbo kolagena v koži, ki kožo učvrsti in zgladi.

STROKOVNJAK ODGOVARJA

ZNANOST ZA NOVO LINIJO

NIVEA strokovnjak Luis Carbajal odgovarja na najpomembnejša vprašanja, povezana z linijo za nego in čiščenje obraza NIVEA NATURALLY GOOD.

NIVEA predstavlja novo linijo za nego obraza, ki vsebuje kar 99 % sestavin naravnega izvora. Zakaj so ti izdelki tako posebni?

Linija NIVEA NATURALLY GOOD je bila razvita v skladu s filozofijo, da je potrebno uporabiti toliko naravnih sestavin kot je le mogoče. Na ta način smo razvili 100 % transparentno nego obraza, brez skritih sestavin..

Ste zaznali povečano povpraševanje po izdelkih z naravnimi sestavinami?

V preteklih nekaj mesecih smo zaznali, da si naši kupci želijo več naravnih izdelkov ter da jih vse bolj zanima sestava naših izdelkov. Želijo vedeti, kaj vsebujejo naše formule in česa ne ter kakšna je vloga posamezne sestavine. Z novo linijo NIVEA NATURALLY GOOD želimo našim kupcem razkriti in pojasniti vse podrobnosti. Seveda pa je to šele začetek poti, naša želja je, da bi tej pobudi sledili tudi ostali naši izdelki.

Lahko razložite kaj pomeni, da 1 % formule ni naravnega izvora?

Ta 1 % sestavin zagotavlja stabilnost in varnost formule, kar je izrednega pomena za to, da je izdelek 100 % varen za uporabo na koži.

Kakšna je razlika med sestavinami naravnega izvora in tistimi, ki to niso?

Sestavine naravnega izvora so pridobljene iz narave in po obdelavi ohranijo več kot 50 % svoje molekulske strukture oz. naravnega stanja, vključno z vodo. Ta definicija sledi strogim notranjim standardom podjetja Beiersdorf.

ISKRENO O LINIJI

TRAJNOST IN PREGLEDNOST

NARAVNO

Navdih za razvoj linije NATURALLY GOOD smo poiskali v naravi – prizadevali smo si uporabiti čim več sestavin naravnega izvora.

TRAJNOSTNO

Našo embalažo (iz PET in PP) je mogoče popolnoma reciklirati. S tem smo korak bližje našemu cilju, da do leta 2025 uporabljamo izključno embalažo, ki jo lahko recikliramo, ponovno uporabimo ali kompostiramo. Les za naše papirnate zložljive škatlice pa izvira iz trajnostno vzdrževanih gozdov.
 

PREGLEDNO

NATURALLY GOOD linija vam omogoča vpogled v sestavine, ki jih dajete na svojo kožo. S transparentnostjo vam želimo olajšati izbiro naravne in enostavne nege kože.

DODATNI NASVETI

PREIZKUSITE TUDI

Obrazna joga - vaje za gladko kožo brez gub

Ste vedeli, da vaš obraz skriva kar 50 različnih mišic, ki potrebujejo redno vadbo? Učvrstite jih s pomočjo našega zabavnega vodiča!

NARAVNO DOBRA NEGA TELESA

Odkrijte 100 % transparentno nego telesa z losjoni za telo Naturally Good, ki vsebujejo kar 98 % sestavin naravnega izvora*.