Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

naturally-good

NIVEA NATURALLY GOOD

100 % TRANSPARENTNA NEGA OBRAZA

INOVACIJA

NARAVNO DOBRA

Čas je, da se vrnemo k naravi. Življenje je hitro in polno stresnih trenutkov, včasih toliko, da imamo občutek, da nas prehiteva. Zato je pomembno, da se kdaj pa kdaj ustavimo in si privoščimo trenutek naravne sproščenosti. Nova linija NIVEA za nego in čiščenje obraza temelji na več kot 100-letnih izkušnjah in zaupanju. Izdelki NIVEA NATURALLY GOOD nežno obnavljajo kožo ter jo naredijo naravno čudovito in zdravo.

naturally-good-ikone

O LINIJI

KATERE IZDELKE SMO RAZVILI ZA VAS?

Vsak od izdelkov iz linije NIVEA NATURALLY GOOD vsebuje eno organsko sestavino in vaši koži nudi priložnost, da je ves dan ali noč v stiku z naravo. Odkrijte vse 4 čudovite izdelke za čiščenje in nego obraza.

DNEVNA IN NOČNA KREMA ZA OBRAZ NIVEA NATURALLY GOOD

dnevna-in-nocna-krema-naturally-good

Vlažilna formula dnevne kreme z dragocenim jojobinim in mandljevim oljem, obogatena z organsko aloe vero, koži zagotavlja 24-urno vlaženje in občutek svežine. Obnavljajoča formula nočne kreme z organskim arganovim oljem pa obnavlja vašo kožo ponoči.

TONIK IN MLEKO ZA ČIŠČENJE OBRAZA NIVEA NATURALLY GOOD

naturally-good-tonik-mleko

Čistilno mleko za obraz z močjo organskega zelenega čaja nežno, a temeljito očisti nečistoče s kože. Za popolno rutino čiščenja smo razvili tudi tonik za obraz, ki odstrani vse morebitne ostanke ličil in osveži vašo kožo ter jo pripravi za nanos kreme.

Dnevna krema

Bogata krema nežnega prijetnega vonja je res odlična za začetek dneva. Dobro nahrani in navlaži kožo, ki je po nanosu svilnato mehka in že pripravljena za nanos pudra in drugih ličil. - Helena
 

Nočna krema

Krema daje koži primerno mehkobo in vlažnost. Na koži se dolgo obdrži. Koža ne peče. Nima izrazitega vonja, kar mi zelo ustreza. - Alenka
 

Tonik za obraz

Prej nisem bila privrženka uporabe tonika, ta pa se mi zdi čudovit, saj osveži kožo, uravnovesi pH in jo pripravi na nanos dnevne ali nočne kreme. - Ana
 

Čistilno mleko

Mleko je nežno, a dovolj močno, da odstrani ličila z moje kože. Všeč mi je, ker me koža po uporabi ne peče in je lepo pripravljena na nanos tonika. - Eva
 

NARAVNE SESTAVINE

100 % TRANSPARENTNA NEGA KOŽE

Linija NIVEA NATURALLY GOOD vsebuje kar 99 % sestavin naravnega izvora*. Preostali 1 % sestavin zagotavlja stabilnost in varnost formule.
*Sestavine, pridobljene iz narave, ki po obdelavi ohranijo več kot 50 % svoje molekulske strukture (naravno stanje), vključno z vodo. Tonik za obraz vsebuje 98 % sestavin naravnega izvora ter 2 % sestavin za stabilnost in varnost formule.

naturally-good-infografika

STROKOVNJAK ODGOVARJA

ZNANOST ZA NOVO LINIJO

NIVEA strokovnjak Luis Carbajal odgovarja na najpomembnejša vprašanja, povezana z linijo za nego in čiščenje obraza NIVEA NATURALLY GOOD.

NIVEA predstavlja novo linijo za nego obraza, ki vsebuje kar 99 % sestavin naravnega izvora. Zakaj so ti izdelki tako posebni?

Linija NIVEA NATURALLY GOOD je bila razvita v skladu s filozofijo, da je potrebno uporabiti toliko naravnih sestavin kot je le mogoče. Na ta način smo razvili 100 % transparentno nego obraza, brez skritih sestavin..

Ste zaznali povečano povpraševanje po izdelkih z naravnimi sestavinami?

V preteklih nekaj mesecih smo zaznali, da si naši kupci želijo več naravnih izdelkov ter da jih vse bolj zanima sestava naših izdelkov. Želijo vedeti, kaj vsebujejo naše formule in česa ne ter kakšna je vloga posamezne sestavine. Z novo linijo NIVEA NATURALLY GOOD želimo našim kupcem razkriti in pojasniti vse podrobnosti. Seveda pa je to šele začetek poti, naša želja je, da bi tej pobudi sledili tudi ostali naši izdelki.

Lahko razložite kaj pomeni, da 1 % formule ni naravnega izvora?

Ta 1 % sestavin zagotavlja stabilnost in varnost formule, kar je izrednega pomena za to, da je izdelek 100 % varen za uporabo na koži.

Kakšna je razlika med sestavinami naravnega izvora in tistimi, ki to niso?

Sestavine naravnega izvora so pridobljene iz narave in po obdelavi ohranijo več kot 50 % svoje molekulske strukture oz. naravnega stanja, vključno z vodo. Ta definicija sledi strogim notranjim standardom podjetja Beiersdorf.
ISKRENO O LINIJI

TRAJNOST IN PREGLEDNOST

Dodatni nasveti

PREIZKUSITE TUDI

Obrazna joga - vaje za gladko kožo brez gub

Ste vedeli, da vaš obraz skriva kar 50 različnih mišic, ki potrebujejo redno vadbo? Učvrstite jih s pomočjo našega zabavnega vodiča!

Naravne sestavine v NIVEA kozmetiki

Mandljevo olje in aloe vera nista edini naravni sestavini, ki bogatita NIVEA izdelke. Odkrijte negovalno moč dragocenih olj in rastlin ter njihov čaroben učinek na kožo!