UČINKOVITA ZAŠČITA PRED SONCEM Z MINERALNIMI FILTRI

PRIROČNA ZAŠČITNA KREMA ZA VAS IN VAŠEGA OTROKA

UČINKOVITA ZAŠČITA PRED SONCEM Z MINERALNIMI FILTRI

Novi izdelki NIVEA SUN Mineral učinkovito ščitijo vas in vašega otroka pred UVA- in UVB-žarki brez kemičnih filtrov! So vodoodporni in ne vsebujejo sestavin, ki škodujejo življenju v morjih in oceanih. Odkrijte nove kreme za sončenje v priročnih embalažah!
Losjon za zaščito pred soncem NIVEA SUN Mineral za otroke, ki vsebuje 100-odstotno mineralne UV-filtre, zaščitni faktor 50+ in organsko aloe vero, je bil razvit posebej za občutljivo otroško kožo in zagotavlja takojšnjo, dolgotrajno zaščito pred sončnimi opeklinami in dolgoročnimi poškodbami kože. Krema za zaščito obraza pred soncem NIVEA SUN Mineral z ZF 50+ vsebuje antioksidant, ki ne ščiti le pred sončnimi opeklinami, temveč preprečuje tudi prezgodnje staranje kože. Formula je lahka in ima mat učinek, zato na koži ne pušča mastnega in lepljivega občutka.

100 % MINERALNA ZAŠČITA

Kako mineralni UV-filtri pravzaprav delujejo? Kemični UV-filtri pretvarjajo UVA- in UVB-sevanje v toploto, medtem ko kreme za sončenje s 100-odstotnimi mineralnimi UV-filtri na površini kože tvorijo belo obarvan zaščitni film, ki sončne žarke odbija stran od kože. Delci kreme za sončenje tako učinkujejo kot majhna ogledala na koži. Belo obarvan zaščitni sloj, ki ga po nanosu na koži pustijo sredstva za zaščito pred soncem z mineralnimi filtri, se po določenem času (približno 15 minut) deloma vpije v kožo, a ne povsem. Po uporabi kreme za zaščito obraza vam zato predlagamo, da nanesete tudi prekrivno podlago, npr. BB kremo ali puder v prahu. 


NAŠA NAJBOLJ TRAJNOSTNA ZAŠČITA PRED SONCEM

Pri razvoju novih izdelkov nam ni pomembna le zaščita kože, ampak tudi varstvo okolja. Formule novih izdelkov za zaščito pred soncem NIVEA SUN Mineral ne vsebujejo UV-filtrov oktinoksata, oksibenzona in oktokrilena ter mikroplastike. Formule so veganske, brez sestavin živalskega porekla, embalaža pa je narejena iz recikliranih materialov.