(0)

Antiperspirant Miracle Garden jasmin sprej

Odkrijte dezodorant antiperspirant NIVEA Miracle Garden jasmin za učinkovito 48-urno zaščito pred potenjem in nežnim cvetličnim vonjem jamsina. Na voljo le za kratek čas, ekskluzivno v drogerijah dm.

Velikost

Vsi tipi kože

KUPITE ZDAJ

LASTNOSTI

Antiperspiranti/Zaščita pred potenjem
Zaščita pred neprijetnim vonjem
Vsi tipi kože

Prednosti

  • Nežen cvetlični vonj jasmina.
  • 48-urna zaščita pred neprijetnim vonjem.
  • Omejena izdaja.
  • Dermatološko je potrjeno, da koža izdelek dobro prenaša.

Uporaba

1 PRETRESITE
Izdelek pred uporabo pretresite.
2 NANESITE
Z razdalje 15 cm ga razpršite na kožo pod pazduhami.
3 POČAKAJTE
Počakajte, da se popolnoma posuši, preden se oblečete.
4 POZOR
Ne nanašajte na poškodovano in razdraženo kožo.

Odkrijte več o tem izdelku

Uživajte v prijetnem občutku sveže in čiste kože pazduh z dezodorantom antiperspirantom NIVEA Miracle Garden jasmin v spreju. Nežen cvetlični vonj jasmina prijetno razvaja vaše čute, medtem ko se lahko brezskrbno prepustite učinkoviti 48-urni zaščiti pred potenjem in neprijetnim telesnim vonjem. Pohitite, saj bo novi deodorant na voljo le za kratek čas, ekskluzivno v drogerijah dm.

Dodaten nasvet proti potenju: pijte dovolj vode, izogibajte se kofeinu in nosite ohlapna, zračna oblačila iz naravnih materialov.

Opozorilo:

Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Dozo zavrzite šele, ko je povsem prazna. Izdelek uporabljajte samo v predvidene namene. Izdelka ne nanašajte na poškodovano ali razdraženo kožo.Izogibajte se daljšemu pršenju in neposrednemu vdihavanju. Hraniti zunaj dosega otrok.

Številka izdelka: 88674 (88674-01220-39)

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)