(0)

Dezodorant Fresh Blends Coconut sprej

Uživajte v svežem sadnem vonju deodoranta v spreju NIVEA Fresh Blends Coconut v omejeni izdaji. Za 48-urno zaščito pred neprijetnim vonjem.

Velikost

Vsi tipi kože

KUPITE ZDAJ

LASTNOSTI

Antiperspiranti/Zaščita pred potenjem
Zaščita pred neprijetnim vonjem
Vsi tipi kože

Prednosti

  • Čudovit sadni vonj kokosa.
  • 48-urna zaščita pred neprijetnim vonjem.
  • Dermatološko je potrjeno, da koža izdelek dobro prenaša.

Uporaba

1 PRETRESITE
Izdelek pred uporabo pretresite.
2 NANESITE
Z razdalje 15 cm ga razpršite na kožo pod pazduhami.
3 POČAKAJTE
Počakajte, da se popolnoma posuši, preden se oblečete.
4 POZOR
Ne nanašajte na poškodovano in razdraženo kožo.

Odkrijte več o tem izdelku

Pripravite se na popoln občutek svežine! Ne zamudite omejene serije dezodorantov v spreju Fresh Blends. Čudovit sadni vonj kokosa v igrivi in mladostni embalaži dezodoranta v spreju NIVEA Fresh Blends Coconut nudi 48-urno zaščito pred neprijetnim vonjem. Pohitite, saj bo novi deodorant na voljo le za kratek čas, ekskluzivno v drogerijah Tuš.

Dodaten nasvet proti potenju: pijte dovolj vode, izogibajte se kofeinu in nosite ohlapna, zračna oblačila iz naravnih materialov.

Opozorilo:

Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Dozo zavrzite šele, ko je povsem prazna. Izdelek uporabljajte samo v predvidene namene. Izdelka ne nanašajte na poškodovano ali razdraženo kožo.Izogibajte se daljšemu pršenju in neposrednemu vdihavanju. Hraniti zunaj dosega otrok.

Številka izdelka: 85324 (85324-01220-39)

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)