Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

nega-telesa-header

NEGA ZA TELO Z VONJEM ČEŠNJEVIH CVETOV

Prebudite svoje čute z edinstvenim vonjem češnjevih cvetov in nežno nego negovalnega souffléja za telo, ki se hitro vpije.

Zakaj je vonj češnjevega cveta tako poseben?

Odkrijte zgodbo o vonju in edinstveni negi kože, ki se skriva za tem krhkim, a čudovitim cvetom.

Festival cvetočih češenj

festival-cvetočih-češenj

Ni veliko cvetov, ki imajo celo festival, posvečen le njim! Vsakoletni festival cvetočih češenj v Ameriki poteka že od leta 1912, ko je župan Tokia mestu Washington D.C. v znak prijateljstva podaril kar 3000 dreves češenj.

Ko zacvetijo češnje na Japonskem ...

Drevo češnje je dih jemajoče, njegova zgodba pa je tesno povezana z japonsko kulturo in zgodovino. Povezava med vrtnico ter češnjevim cvetom je močno prisotna po vsej Japonski že vse od prazgodovine. Danes zahvaljujoč križanju dreves, poznamo že več kot 300 različnih vrst dreves japonskih češenj.

Čaščenje teh edinstvenih cvetov se je začelo v obdobju Heian, ko so cesarji in drugi pripadniki visoke družbe uživali v pojedinah pod krošnjami češnjevih dreves. Ta tradicija se je hitro razširila, tako da so v druženjih pod cvetočimi češnjami kaj kmalu začeli uživati prav vsi.  

Še danes je drevo češnje na Japonskem pomemben kulturni simbol. Zgodaj spomladi, ko se pričnejo odpirati prvi cvetovi češenj, se tako na tisoče ljudi zbere pod krošnjami, polnimi čudovitih cvetov, da bi proslavili lepoto teh edinstvenih dreves.

Nega za telo z edinstvenim vonjem

Zahvaljujoč nežnemu in sladkemu vonju, je japonska češnja poznana po vsem svetu.

Vonj češnjevega cveta je popoln za razvajanje, ko si želite utrgati trenutek le zase. Cvetlične in poudarjeno ženstvene note te čutne dišave vam pomagajo, da se sprostite in pozabite na vse skrbi vsakdana, zato soufflé za telo NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil preprosto morate vključiti v vašo dnevno rutino nege telesa.

Za popolno razvajanje in blagodejno nego

Prepustite se edinstvenemu vonju češnjevih cvetov in bogati negi olja jojobe v souffléju za telo, ki se hitro vpije.

Soufflé za telo NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil

Večina souffléjev za telo nudi bogato nego, a so lahko premastni za vsakdanjo nego telesa. Posebna formula soufflé za telo Cherry Blossom & Jojoba Oil združuje nego nežnega jojobinega olja za telo ter ostalih dragocenih sestavin in se hitro vpije. Koža je navlažena tudi do štiriindvajset ur, na dotik pa neustavljivo mehka in gladka ter brez lepljivega občutka.

Soufflé za telo na osnovi olja jojobe in nežnim vonjem češnjevih cvetov, se hitro vpije v kožo, hkrati pa jo pusti navlaženo in izredno mehko. Nova formula lahkega souffléja, ki vsebuje številna dobrodejna olja vašo kožo bogato razvaja. Svoje razvajanje z omamno aromo češnjevega cveta lahko začnete že kar pod tušem! Privoščite si negovalno prho z razvajajočim kremnim gelom za tuširanje Creme & Oil Pearls Cherry Blossom, ki z bogatim arganovim oljem in dragocenimi oljnimi biseri poskrbi za nežno čiščenje in gladko kožo.

Tako čudovit in tako edinstven hkrati

vonj-češnjev-cvet

Razvajajte svoje čute z nežnim vonjem edinstvenih češnjevih cvetov.

Kaj naredi soufflé za telo NIVEA tako poseben?

  • Takojšen občutek gladke kože, ki traja tudi do štiriindvajset ur,
  • intenzivno in dolgotrajno vlaženje za normalno do suho kožo,
  • hitro vpojna formula brez mastnega občutka na koži,
  • bogata nega olj v lahkem souffléju,
  • pravo razvajanje za čudovito in sijočo kožo.

Formula z oljem jojobe za čudovito navlaženo kožo

oljni-losjon-cherry-blossom

Soufflé za telo NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil s svojo negovalno formulo pomaga suhi koži, da zopet postane mehka in gladka, a brez mastnega občutka na koži. Aroma češnjevega cveta pa bo poživila vaše čute in telo ovila v dolgo obstojno dišavo.

Zaljubite se v mehko kožo in omamne vonje!

losjon-za-telo-za-vsak-dan

Spoznajte tudi soufflé za telo NIVEA Coconut & Monoi Oil z lahko, nemastno teksturo, ki vsebuje razkošno olje monoi in oljne bisere, ki se v trenutku vpijajo in vašo kožo globinsko nahranijo. Zaljubite se v občutek žametno mehke kože in hkrati razvajajte vaše čute s tropskim vonjem po kokosu.