Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

Alex Mandostyle - sproščena večerna frizura

Kako do sproščene večerne frizure

Popolna frizura za popoln večer

Ste dobili vabilo na večerjo, a nimate časa za popolno preobrazbo? Brez skrbi - svojo dnevno frizuro lahko hitro spremenite v večerno frizuro in zablestite.

Iz dnevne v večerno frizuro v le nekaj korakih

Modna blogerka Aleksandra Pawlik vam bo pokazala, kako lahko hitro ustvarite sproščene večerne kodre v svojih dolgih laseh.

#DareToStyle z @alexmandostyle

Njeno pravo ime je Aleksandra Pawlik, na spletu pa je bolj poznana kot Alex Mandostyle. Mlada Poljakinja je na YouTube kanalu aktivna že več kot pet let in ima že preko 540.000 sledilcev. V svojih videih in na Instagram profilu Alex deli lepotne in modne nasvete, začinjene s kančkom humorja in prisrčnosti.

Alex dobro ve, kako ustvariti šik in elegantne večerne frizure. A poleg tega ve tudi, da je včasih potrebno hitro spremeniti dnevni videz v večernega. Če bi v svojih dolgih laseh radi ustvarili preproste, a lepe večerne kodre, ste na pravem mestu.

Kako do sproščene večerne frizure

Čudoviti lasje, ne glede na uro! Oglejte si video film in sledite Alex pri hitri preobrazbi iz dnevnega v večerni videz. Ne spreglejte podrobnejšega pregleda posameznih korakov, ki smo ga za vas pripravili spodaj.

Novo: NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon

Novo: NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon

Vsak dan je pravi dan za lepe lase, ne glede na to, kje ste! Novi NIVEA FRESH REVIVE suhi šamponi v hipu osvežijo in nežno očistijo vaše lase. Še več, lasem dodajo teksturo in volumen. Naj bodo vaši lasje svetli, srednje svetli ali temni, NIVEA ima pravi suhi šampon za vas.

Kako do trendi boksarskih kit

Alex Mandostyle - športni videz

Alex ni pripravila le videa, ki vas uči, kako do sproščene večerne frizure, temveč je posnela tudi film, v katerem prikaže, kako preprosto splesti boksarske kite za popoln športni videz. Ste pripravljeni?