NIVEA suhi šampon: takojšnja osvežitev vaših las

Suhi šampon je zagotovo največji hit ta trenutek! Le nekaj pritiskov in že in kako z njimi do osupljivo lepih las!

VES DAN Občutek čistega lasišča z NIVEA suhim šamponom

NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon: nežno očisti lase in lasišče

Osvežite svoje lase med enim in drugim umivanjem z NIVEA suhim šamponom. NIVEA FRESH REVIVE šampon v enem koraku očisti, osveži lase in jim povrne njihov naravni sijaj.

Nežna formula popolnoma očisti lasišče. Poleg tega lasem podari takojšnji volumen in jih naredi voljne. NIVEA FRESH REVIVE vam pomaga, da bodo vaši lasje prav vsak dan sveži!

Edinstvena in blaga mešanica

V srcu izredno učinkovite formule se skriva naravni izvleček riževega škroba, ki lahko vpije tudi do 60 % svoje lastne teže, s tem pa takoj očisti lase olj, ostalih umazanij in neprijetnega vonja

NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon je na voljo v treh različnih formulah: za svetle, srednje svetle in temne lase. Vsak med njimi ima edinstven vonj, ki lase prijetno odišavi v le nekaj pritiskih na sprej.

Odkrijte nežen cvetlični vonj za svetle lase, svež vonj citrusov za srednje svetle lase in bogat, topel vonj za temne odtenke las.

Suhi šampon lahko uporabljate na več načinov

Kako uporabiti suhi šampon

Držite izdelek vsaj 13 centimentrov stran od glave. Popršite suhi šampon po vrhu lasišča, nato pa ga s konicami vmasirajte v lasišče. Pustite kakšno minuto ali dve, nato izdelek izčešite. Dolgo obstojna svežina in sijoči lasje so le še nekaj korakov stran!

Ne le, da NIVEA suhi šampon očisti lase in lasišče, učinkovita formula vsakemu pramenu posebej doda teksturo in volumen. Za lahkotne lase z mehkim zaključkom mat videza.

Vedno brezhibno urejeni s suhim šamponom

Ljubiteljice oblikovanja las so navdušene nad dodatno teksturo in volumnom, ki ju lasem podari NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon. Oblikujte različne pričeske za vse priložnosti, ki bodo sedaj še bolj zasijale, njihovo oblikovanje pa bo še lažje in bolj obstojno!

Ne glede na to, ali boste oblikovali frizuro s sproščenimi valovitimi lasmi ali pa boste spletli čudovito kito, bo z dodatnim volumnom suhega šampona oblikovanje povsem preprosto. Le razpršite sprej po konicah las, vtrite ga v lasišče in lasje bodo takoj bolj voljni. Ne glede na to, kakšen dan vas čaka, s suhim šamponom bo vaš videz vedno šik in to povsem brez truda!


Premalo časa? Izkoristite ga bolj učinkovito

5 nasvetov za večjo produktivnost

  1. Načrtujte vnaprej: priprave vnaprej pomagajo, da se osredotočite na nalogo in ne izgubite fokusa.
  2. Postavite prioritete: ne bojte se reči ne. Ko boste manj pomembne stvari postavili na stranski tir, se boste lažje osredotočili na nujne naloge.
  3. Planer vam pomaga organizirati urnik dela, opravke in seveda prosti čas - ne pozabite na zabavo!
  4. Pripravite obroke in oblačila za naslednji dan že večer prej in tako zjutraj prihranite čas.
  5. Ne pozabite na dovolj spanca. Naspani in spočiti boste veliko bolj produktivni.

Dodatni nasveti za UPORABO suhEGA šamponA

Kako do popolne pričeske s suhim šamponom?

Odkrijte odlične nasvete za popoln nanos suhega šampona in oblikovanje naravne pričeske!

Najpogostejša vprašanja o suhem šamponu

Odgovarjamo na najpogostejša vprašanja o suhem šamponu in razkrivamo najbolj pogoste napake.