Vprašanja glede nege las?

Poiščite odgovore na najbolj pogosta vprašanja.


Nega las

1. ALI IZDELKI NIVEA ZA OBLIKOVANJE LAS OBREMENIJO ZDRAVJE MOJIH LAS?

NIVEA izdelki za nego in oblikovanje las ne obremenijo vaših las in lasišča! Ravno nasprotno, NIVEA izdelki za oblikovanje z vitamini bodo vaše lase zaščitili pred vsakdanjimi obremenitvami.

2. KDAJ NAJ UPORABIM PENO ZA LASE?


Pena za lase je posebej dobra za oblikovanje pričeske, če želite ustvariti volumen. Pene za lase so priporočljive zlasti v kombinaciji s sušilnikom za lase in okroglo krtačo. Seveda pa jih lahko uporabljate tudi v primeru, da lase sušite na zraku. Nivea pene za lase zagotavljajo naraven videz in prožno obstojnost ves dan.


3. KDAJ POTREBUJEM LAK ZA LASE?


Lak za lase utrdi pričesko in zagotavlja dolgo in zanesljivo obstojnost. NIVEA laki za lase poskrbijo za viden sijaj las in ves dan ohranjajo obliko pričeske. Razpršimo jih po pričeski, ko je že oblikovana, in optimalno dopolnjujejo uporabo NIVEA pen za oblikovanje.

4. KAKŠNA JE RAZLIKA MED EKSTRA MOČNIM IN ULTRA MOČNIM UTRJEVANJEM?

Izdelke za oblikovanje las načeloma razvrstimo po različnih ravneh utrjevanja, npr. prožno, posebej močno, ultra močno, mega močno in ekstremno močno. To je povezano z obstojnostjo pričeske, ki se povečuje od prožne do ekstremne obstojnosti. Izdelek z ultra močnim utrjevanjem vam tako zagotovi močnejšo obstojnost in manjšo prožnost pričeske kot izdelek z ekstra močnim utrjevanjem.


5. ALI LAHKO UPORABLJAM IZDELKE ZA OBLIKOVANJE LAS, ČE IMAM PRHLJAJ?


Izdelki NIVEA za oblikovanje las običajno nimajo negativnega učinka na vaše lasišče ali lase. Tudi če imate prhljaj, lahko vse izdelke NIVEA za oblikovanje las uporabljate brez skrbi. Prhljaj je nadležen, vendar ga lahko odpravite! Priporočamo NIVEA šampone proti prhljaju. S svojim aktivnim sistemom aktivno odpravljajo prhljaj in zmanjšajo njegov ponovni nastanek.

6. ZAKAJ IZDELKI NIVEA ZA NEGO LAS VSEBUJEJO SILIKONE?

Silikoni s pravo formulo in v ustreznih odmerkih imajo številne pozitivne lastnosti, s katerimi pomagajo narediti vaše lase gladke, sijoče in voljne. Izdelki Nivea vsebujejo samo silikone, ki so lasem koristni in jim nikakor ne škodijo. Silikoni se uporabljajo v izdelkih za nego las od osemdesetih let prejšnjega stoletja. Prvi tovrstni izdelki so bili resda precej težki in močno hranilni, kar je zelo tanke lase naredilo nekoliko upadle in mastnega videza. Toda današnji izdelki za nego las s silikoni nimajo več tega učinka. Ker površinsko aktivne snovi med umivanjem odstranijo vse uporabljene silikone, se na laseh ne kopičijo njihovi ostanki. Vaši lasje so optimalno negovani, ne da bi jih izdelki obtežili ali izsušili. Ker pa vam želimo dati možnost, da se sami odločite, ali boste uporabljali izdelke s silikoni ali ne, so v liniji NIVEA za nego las na voljo tudi številni izdelki, na primer šamponi, ki ne vsebujejo silikonov.


Imate še kakšno vprašanje?

Tu smo za vas, pišite nam.
Pogosta vprašanja glede nege las