Q10 dual action serum

NOVO!
NIVEA Q10 DUAL ACTION SERUM

Z revolucionarno tehnologijo GLYCOSTOP, ki prepreči staranje kože zaradi sladkorja.*

PREPREČITE STARANJE KOŽE ZARADI SLADKORJA

Strokovnjaki opozarjajo, da ima prekomerno uživanje sladkorja marsikatere škodljive posledice za naše zdravje in splošno počutje. Ali ste vedeli, da sladkor povzroča tudi gube na vaši koži? Sladkor, ki ga zaužijemo, lahko poškoduje kolagen v koži, posledično koža postane manj elastična in pojavijo se gube. Novi NIVEA Q10 Dual Action serum z najvišjo koncentracijo Q10 in revolucionarno tehnologijo GLYCOSTOP zavira glikacijo - poškodbe kože zaradi sladkorja, s klinično dokazanimi rezultati v samo 2 tednih.* Za čvrsto in mladostno kožo.

* In vitro

NVEA Q10 DUAL ACTION SERUM – PREPREČI IN ZMANJŠA GUBE

Odkrijte moč novega NIVEA Q10 Dual Action seruma z antiglikacijsko tehnologijo za preprečevanje in zmanjšanje gub, ki jih povzroča sladkor.

Z MOČJO DVEH UČINKOVITIH SESTAVIN

Serum NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Dual Action je bil razvit za zmanjšanje obstoječih gub in preprečevanje nastajanja novih. Njegova inovativna, revolucionarna formula vsebuje najvišjo koncentracijo čistega koencima Q10 in tehnologijo GLYCOSTOP, ki deluje kot ščit za varovanje kože pred poškodbami zaradi glikacije.

ŠTIRIKRAT POVEČAJTE MOČ SVOJE RUTINE PROTI GUBAM!

Če serum uporabljate v kombinaciji s Q10 POWER dnevno kremo proti gubam, boste dosegli kar 4-krat močnejši učinek.** Za zdravo kožo mladostnega videza. 

 

** Uporaba v kombinaciji z NIVEA Q10 dnevno kremo ZF 15 se je izkazala za boljšo v 4 znanstveno izmerjenih učinkih za kožo.

POPOLNA Q10 RUTINA ZA MLADOSTNO KOŽO

1 Q10 Dual Action serum
Zjutraj in zvečer na očiščen obraz nanesite nekaj kapljic inovativnega seruma NIVEA Q10 in ga nežno vtrite v kožo. Idealen je tudi kot podlaga za ličila.
2 Q10 dnevna in nočna krema
Po nanosu seruma, zjutraj in zvečer, nadaljujte svojo negovalno rutino z dnevno oziroma nočno kremo NIVEA Q10 za čvrsto in navlaženo kožo.
3 Q10 Anti-Wrinkle EXPERT
Rutino zaključite s serumom Q10 Anti-Wrinkle EXPERT, ki ga ciljano nanašate na trdovratne gube s pomočjo silikonskega aplikatorja. Serum »zabriše« videz globokih gub že v 5 minutah, z dolgoročno uporabo pa jih tudi zmanjša.

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Kaj je glikacija in kakšni so njeni učinki na kožo?

Glikacija je naravni proces, pri katerem sladkorji reagirajo s kožnimi beljakovinami, kar vodi v nastanek naprednih končnih produktov glikacije (AGE). Ti prispevajo k vidnim znakom staranja kože, saj povzročajo gube, drobne linije in izgubo elastičnosti kože.

Kateri so ključni dejavniki, ki povzročijo glikacijo kože?

Prehrana, genetika, življenjski slog, visoka raven sladkorja v krvi, oksidativni stres in staranje.

Ali glikacijo lahko preprečimo?

Procesa glikacije na žalost ni moče preprečiti, lahko pa ga upočasnimo z zdravim načinom življenja in primerno rutino nege kože. Testi in vitro, izvedeni na sestavini GLYCOSTOP®, ki je ključna sestavina našega seruma z dvojnim delovanjem NIVEA Q10, so pokazali zmanjšanje glikacije za 68 %.

Kaj lahko pomaga proti staranju kože?

Uravnotežena prehrana, zmanjšanje uživanja sladkorja, antioksidanti v živilih in izdelkih za nego kože ter uporaba posebnih izdelkov za nego proti glikaciji, kot je serum NIVEA Q10 Dual Action. Poleg tega kožo vselej ustrezno zaščitite pred UV-žarki.