UŽIVAJTE V ENAKOMERNI IN SIJOČI KOŽI

Z NIVEA CC fluidom Luminous630 3-v-1, ki prekiva, zmanjša in zaščiti.

LAHKO IMATE VSE V ENEM!

Predstavljamo vam NIVEA CC fluid Luminous630 3-v-1, naš prvi CC izdelek s trojnim delovanjem, ki zagotavlja naravno prekrivnost in takojšnje izenačenje tena, medtem ko s patentirano sestavino  LUMINOUS630® zmanjšuje temne madeže in z zaščitnim faktorjem 30 ščiti vašo kožo pred soncem. Z vidnimi rezultati že v 2 tednih!*

 

Kdo pravi, da ne morete imeti vsega v eni steklenički?

 

PREKRIJE✔️ ZMANJŠA✔️ ZAŠČITI✔️ 

 

*Po lastni oceni, 12-tedenska študija z 51 ženskami, 2023.


TROJNA MOČ V ENEM IZDELKU

NIVEA CC fluid Luminous630 3-v-1 z ZF 30 ne le prekriva obstoječe temne madeže, temveč jih tudi preprečuje in zmanjšuje nastanek novih!

KAJ SO CC KREME?

CC (Colour Correction) kreme združujejo nego kože in ličenje, saj s pomočjo aktivnih sestavin negujejo kožo, nudijo lahko prekrivanje za izenačitev tena in zagotavljajo zaščito pred soncem. V primerjavi z gostimi podlagamo poskrbijo za bolj naraven videz in zaradi različnega delovanja v enem izdelku poenostavijo vašo vsakdanjo lepotno rutino.

Kako izbrati pravo CC kremo?

Ko gre za izbiro idealne CC kreme, bodite pozorni, da vam nudi dovolj vlaženja in dovolj visok zaščitni faktor. Formula NIVEA CC fluida Luminous630 3-v-1 vsebuje hialuronsko kislino, ki globoko v celicah vlaži in neguje kožo ter zaščitni faktor 30.

Naslednji korak je izbira pravega odtenka.

POIŠČITE SVOJ POPOLNI ODTENEK

Zdaj, ko ste našli idealno CC kremo zase, vam preostane le še, da izberete pravi odtenek za svoj ten kože. NIVEA CC fluid Luminous630 3-v-1 je na voljo v treh odtenkih:

  • SVETEL za dokaj svetlo kožo, ki jo sonce hitro opeče.
  • SREDNJI za malce temnejšo barvo kože z olivnimi podtoni.
  • TEMEN za temnejšo, bogatejšo polt.

POPOLNA LEPOTNA RUTINA ZA ENAKOMERNO IN SIJOČO POLT

NIVEA CC fluid Luminous630 3-v-1 lahko uporabite neposredno na očiščeni koži. Še boljši učinek pa boste dosegli s celovito rutino

 

☀️ ZJUTRAJ: Dan začnite z uporabo seruma NIVEA Luminous630 proti pigmentnim madežem, ki intenzivno deluje na zmanjšanje vseh tipov temnih madežev. Nato s prsti ali s pomočjo čopiča nanesite NIVEA CC fluid Luminous630 3-v-1. Za večje prekrivanje nanesite več plasti fluida in ga nežno vtrite v kožo. Pustite, da se dobro vpije, preden uporabite ličila.

 

🌙 ZVEČER: Pripravite kožo na regeneracijo med spanjem s ponovno uporabo seruma NIVEA Luminous630, nato pa nanesite nočno kremo NIVEA Luminous630, za svežo in obnovljeno kožo že zjutraj.


REVOLUCIONARNA SESTAVINA


Kar 10 let zahtevnih raziskav in testiranj več kot 50.000 aktivnih sestavin je bilo potrebnih, da so znanstveniki NIVEA odkrili visoko učinkovito sestavino LUMINOUS630®, ki deluje na celični ravni, da ponovno vzpostavi ravnovesje v proizvodnji melanina v koži. Za učinkovito zmanjšanje temnih madežev in preprečevanje njihovega ponovnega pojava.

V&O

ALI LAHKO FLUIDI ZA ENAKOMEREN TEN KOŽE POMAGAJO PRI HIPERPIGMENTACIJAH?

Nekateri fluidi za poenotenje tena lahko pomagajo pri prekrivanju hiperpigmentacij, vendar izziva ne rešujejo pri izvoru. CC fluid NIVEA Luminous630® 3-v-1 takoj prekrije neželene temne madeže, hkrati pa z redno uporabo preprečuje nastanek novih in zmanjša že obstoječe madeže. 

KAKO DELUJE INOVATIVNA FORMULA NIVEA CC FLUIDA?

Fluid vsebuje mikroinkapsulirane barvne pigmente. Med nanosom se lupine inkapsuliranih barvnih pigmentov razbijejo in počasi sprostijo barvne pigmente. To omogoča njihovo enakomerno porazdelitev in naravno prilagajanje posameznemu tenu kože. Formula takoj poenoti temne madeže in nepravilnosti ter resnično preoblikuje kožo. Za naraven videz prekrivnosti brez učinka maske.

PO KOLIKO ČASA UPORABE NIVEA CC FLUIDA LUMINOUS630 LAHKO PRIČAKUJEM OPAZNE REZULTATE?

Z vsakodnevnim nanosom CC fluid NIVEA Luminous630® 3-v-1 zmanjša temne madeže, prvi rezultati pa so vidni že po 2 tednih uporabe (po lastni oceni, 12-tedenska študija z 51 ženskami, 2023).

KAKŠNA JE RAZLIKA MED BB KREMO IN CC KREMO?

Tako BB kot CC kreme so dnevne kreme, ki kožo negujejo, jo rahlo obarvajo in s tem poskrbijo za poenoteno polt. Lahka tekstura in hiter nanos sta idealna za jutra, ko nam zmanjkuje časa. BB kreme (Beauty Balms) so zasnovane tako, da zagotavljajo ravno dovolj prekrivnosti, da ni potrebno uporabiti podlage, običajno pa nudijo boljšo prekrivnost kot CC kreme. CC kreme (Colour Correction creams) so večnamenske kreme, ki delujejo kot vlažilna krema, podlaga in zaščita pred soncem, vse-v-enem. Uporabljajo se za prekrivanje rdečice, gubic in pigmentnih madežev.

KATERI NIVEA IZDELEK JE NAJUČINKOVITEJŠI PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM?

Napredni serum NIVEA Cellular Luminous630 proti pigmentnim madežem učinkovito zmanjša opaznost vseh tipov temnih madežev že po 2 tednih in preprečuje njihov ponoven pojav. Za takojšnjo, naravno prekrivnost priporočamo kombinirano uporabo z NIVEA CC fluidom Luminous630 3-v-1, ki v trenutku prekrije neželene temne madeže, hkrati pa z dosledno uporabo preprečuje nastanek novih.