Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

MicellAIRⓇ Expert linija - nosilna slika

MicellAIR® Expert
profesionalno
odstranjevanje ličil

MicellAIR® Expert
profesionalno
odstranjevanje ličil

Umetnica ličenja priporoča

Umetnica ličenja priporoča MicellAIRⓇ Expert

Špela Ema Veble priporoča MicellAIRⓇ

Špela Ema Veble - umetnica ličenja

Umetnica ličenja svojo pot hodi že dobrih petnajst let. Zanimajo jo vsi aspekti ličenja, tako da spretno manevrira med filmskimi, komercialnimi in modnimi projekti. Inspirirajo jo energije v ljudeh, iz katerih črpa navdih za svoje delo. 

"Kljub začetnim dvomom sem hitro vzljubila NIVEA MicellAIR Expert. Pri svojem delu, kjer so hitre spremembe makeup-a zelo dobrodošle, se je izkazala kot najboljši sopotnik. Odstranjevanje makeup-a je lahkotno in neboleče, koža pa navlažena in pripravljena na nove mojstrovine."

www.spelaveble.com

Lepotna youtuberka priporoča

Lepotna youtuberka priporoča MicellAIR® Expert

Lepa Afna - lepotna youtuberka

Slovenska lepotna youtuberka si je za področji delovanja izbrala lepoto in lifestyle. Obožuje vse, kar vsebuje kanček avtentičnosti, strasti in barve. Rada ima ličila, še bolj pa občutek čiste in osvežene kože. Če zaidete na njena družabna omrežja vas čaka pravi vrtiljak afnarij.

"Nivein MicellAIR je preprosto must have odstranjevalec ličil! Naj bo moj makeup še tako glamurozen in obstojen, ga s tem izdelkom le z nekaj potegi povsem izbrišem z obraza. Všeč mi je tudi črna embalaža, ki se lepo poda na polico v moji kopalnici."

www.instagram.com/lepaafna/

MicellAIR - Lepa afna

MicellAIR® Expert
profesionalno
odstranjevanje ličil

Še več nasvetov za nežno čiščenje obraza

Bi radi izvedeli še več o micelarni vodi in odkrili najboljše načine za nežno čiščenje občutljive kože obraza? Berite dalje.

Kaj je micelarna voda in kako deluje?

odstranjevanje ličil z micelarno vodo
Kaj je micelarna voda in kako deluje? Odkrijte, kakšne blagodejne učinke ima micealrna voda in kako lahko povsem spremeni vašo nego kože.

Nežno čiščenje občutljive kože obraza

nežno čiščenje obraza - lepa koža
Občutljiva koža potrebuje posebno nego, da preprečite rdečico in draženje. Odkrijte, zakaj so določeni tipi kože bolj občutljivi od drugih in kako izbrati nežno čiščenje obraza.