Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

MicellAIRⓇ Expert linija - nosilna slika

MicellAIR® in Make-up Care Expert

Profesionalno odstranjevanje ličil in podlaga za ličenje

Inovacija

Profesionalno odstranjevanje ličil, nežna nega obraza

Si želite nežno, a učinkovito odstraniti tudi vodoodporna ličila? NIVEA predstavlja profesionalno linijo MicellAIRⓇ Expert, ki so jo že vzljubile mnoge ljubiteljice ličenja.
Učinkovita kombinacija kompleksa MicellAIRⓇ in izvlečka črnega čaja kot magnet iz kože privlači umazanijo in za seboj ne pušča nobenih sledi*, le čudovito, čisto in zdravo kožo. Ker vam ob nežnem čiščenju kože ni potrebno drgniti, bodo tudi občutljiva področja in trepalnice ostala zaščitena.

Če doma preizkušate novi videz, se zabavate s prijateljicami, ali želite v hipu spremeniti svoj make-up, je MicellAIRⓇ EXPERT prava izbira za vas. Zdaj lahko odstranite celo najbolj uporna ličila z le nekaj hitrimi potezami. In se prepustite navdihu!

Priporočajo jo umetniki ličenja.**

* Ličil in mastnih ostankov; z izjavo se strinja 89 % udeleženk enotedenskega testiranja, v katerem je sodelovalo 100 žensk.

** 8 od 10 jih priporoča linijo MicellAIR Expert, testirano v Nemčiji, n: 86.

NOVO! NIVEA MAKE-UP CARE EXPERT HYDRA PRIMER

Umetnica ličenja priporoča

Umetnica ličenja priporoča MicellAIRⓇ Expert

Špela Ema Veble priporoča MicellAIRⓇ

Špela Ema Veble - umetnica ličenja

Umetnica ličenja svojo pot hodi že dobrih petnajst let. Zanimajo jo vsi aspekti ličenja, tako da spretno manevrira med filmskimi, komercialnimi in modnimi projekti. Inspirirajo jo energije v ljudeh, iz katerih črpa navdih za svoje delo. 

"Kljub začetnim dvomom sem hitro vzljubila NIVEA MicellAIR Expert. Pri svojem delu, kjer so hitre spremembe make-upa zelo dobrodošle, se je izkazala kot najboljši sopotnik. Odstranjevanje make-upa je lahkotno in neboleče, koža pa navlažena in pripravljena na nove mojstrovine."

www.spelaveble.com

Lepotna youtuberka priporoča

Lepotna youtuberka priporoča MicellAIR® Expert

Lepa Afna - lepotna youtuberka

Slovenska lepotna youtuberka si je za področji delovanja izbrala lepoto in lifestyle. Obožuje vse, kar vsebuje kanček avtentičnosti, strasti in barve. Rada ima ličila, še bolj pa občutek čiste in osvežene kože. Če zaidete na njena družabna omrežja, vas čaka pravi vrtiljak afnarij.

"Nivein MicellAIR je preprosto must have odstranjevalec ličil! Naj bo moj makeup še tako glamurozen in obstojen, ga s tem izdelkom le z nekaj potegi povsem izbrišem z obraza. Všeč mi je tudi črna embalaža, ki se lepo poda na polico v moji kopalnici."

www.instagram.com/lepaafna/

MicellAIR - Lepa afna

NIVEA MicellAIRⓇ LONDON make-up izziv z Lepo Afno in Špelo Emo Veble

Raziskave in razvoj

Znanost, ki se skriva za linijo MicellAIR®

Še več nasvetov za nežno čiščenje obraza

Bi radi izvedeli še več o micelarni vodi in odkrili najboljše načine za nežno čiščenje občutljive kože obraza? Berite dalje.

Kaj je micelarna voda in kako deluje?

odstranjevanje ličil z micelarno vodo

Kaj je micelarna voda in kako deluje? Odkrijte, kakšne blagodejne učinke ima micealrna voda in kako lahko povsem spremeni vašo nego kože.

Nežno čiščenje občutljive kože obraza

nežno čiščenje obraza - lepa koža

Občutljiva koža potrebuje posebno nego, da preprečite rdečico in draženje. Odkrijte, zakaj so določeni tipi kože bolj občutljivi od drugih in kako izbrati nežno čiščenje obraza.