MicellAIR® in Make-up Care Expert

Profesionalno odstranjevanje ličil in podlaga za ličenje

Profesionalno odstranjevanje ličil, nežna nega obraza

Si želite nežno, a učinkovito odstraniti tudi vodoodporna ličila? NIVEA predstavlja profesionalno linijo MicellAIRⓇ Expert, ki so jo že vzljubile mnoge ljubiteljice ličenja.
Učinkovita kombinacija kompleksa MicellAIRⓇ in izvlečka črnega čaja kot magnet iz kože privlači umazanijo in za seboj ne pušča nobenih sledi*, le čudovito, čisto in zdravo kožo. Ker vam ob nežnem čiščenju kože ni potrebno drgniti, bodo tudi občutljiva področja in trepalnice ostala zaščitena.

Če doma preizkušate novi videz, se zabavate s prijateljicami, ali želite v hipu spremeniti svoj make-up, je MicellAIRⓇ EXPERT prava izbira za vas. Zdaj lahko odstranite celo najbolj uporna ličila z le nekaj hitrimi potezami. In se prepustite navdihu!

Priporočajo jo umetniki ličenja.**

* Ličil in mastnih ostankov; z izjavo se strinja 89 % udeleženk enotedenskega testiranja, v katerem je sodelovalo 100 žensk.

** 8 od 10 jih priporoča linijo MicellAIR Expert, testirano v Nemčiji, n: 86.

NOVO! NIVEA MAKE-UP CARE EXPERT HYDRA PRIMER


Umetnica ličenja priporoča MicellAIRⓇ Expert

Špela Ema Veble - umetnica ličenja

Umetnica ličenja svojo pot hodi že dobrih petnajst let. Zanimajo jo vsi aspekti ličenja, tako da spretno manevrira med filmskimi, komercialnimi in modnimi projekti. Inspirirajo jo energije v ljudeh, iz katerih črpa navdih za svoje delo. 

"Kljub začetnim dvomom sem hitro vzljubila NIVEA MicellAIR Expert. Pri svojem delu, kjer so hitre spremembe make-upa zelo dobrodošle, se je izkazala kot najboljši sopotnik. Odstranjevanje make-upa je lahkotno in neboleče, koža pa navlažena in pripravljena na nove mojstrovine."

www.spelaveble.com


Lepotna youtuberka priporoča MicellAIR® Expert

Lepa Afna - lepotna youtuberka

Slovenska lepotna youtuberka si je za področji delovanja izbrala lepoto in lifestyle. Obožuje vse, kar vsebuje kanček avtentičnosti, strasti in barve. Rada ima ličila, še bolj pa občutek čiste in osvežene kože. Če zaidete na njena družabna omrežja, vas čaka pravi vrtiljak afnarij.

"Nivein MicellAIR je preprosto must have odstranjevalec ličil! Naj bo moj makeup še tako glamurozen in obstojen, ga s tem izdelkom le z nekaj potegi povsem izbrišem z obraza. Všeč mi je tudi črna embalaža, ki se lepo poda na polico v moji kopalnici."

www.instagram.com/lepaafna/

NIVEA MicellAIRⓇ LONDON make-up izziv z Lepo Afno in Špelo Emo Veble

Znanost, ki se skriva za linijo MicellAIR®

1. NOVA TEHNOLOGIJA, REVOLUCIONARNA NEGA KOŽE

Odstranjevanje ličil običajno zahteva kar nekaj korakov čiščenja, rezultati pa pogosto niso takšni, kot bi pričakovali. Tehnologija MicellAIR® ponuja preprost in nežen način odstranjevanja ličil brez drgnjenja in splakovanja. 

2. MAJHNI, A PRESENETLJIVO MOČNI

Miceli so mikroskopsko majhne molekule, ki učinkovito odstranijo tudi najmanjše delčke umazanije – kot so prah, olje in ličila – tudi iz najobčutljivejših predelov.

3. MICELI DELUJEJO KOT MAGNET

Micele oblikujejo molekule s hidrofilnim in lipofilnim delom. Lipofilni del nase veže različno umazanijo, hidrofilni pa poskrbi, da se ta raztopi v vodi. Miceli delujejo kot magnet, ki ovije delčke umazanije in jih zlahka dvigne ne da bi dražil kožo.


Še več nasvetov za nežno čiščenje obraza

Bi radi izvedeli še več o micelarni vodi in odkrili najboljše načine za nežno čiščenje občutljive kože obraza? Berite dalje.

Kaj je micelarna voda in kako deluje?

Kaj je micelarna voda in kako deluje? Odkrijte, kakšne blagodejne učinke ima micealrna voda in kako lahko povsem spremeni vašo nego kože.

Nežno čiščenje občutljive kože obraza

Občutljiva koža potrebuje posebno nego, da preprečite rdečico in draženje. Odkrijte, zakaj so določeni tipi kože bolj občutljivi od drugih in kako izbrati nežno čiščenje obraza.