Krema za žensko kožo

Kateri tip kože imate?

ODKRIJTE, KAKŠNO NEGO POTREBUJE VAŠA KOŽA

Vsaka koža potrebuje svojo vrsto nege, da postane sijoča

Nega po meri

Izbira prave nege za vaš tip kože je najboljša pot do mehke in lepe kože na obrazu. Izbira izdelkov za nego kože naj ustreza individualnim potrebam vašega tipa kože.

Kateri tip kože imate?

Normalna koža je naravno gladka in voljna. Suhi deli in občutki zategovanja niso tipični za normalno kožo. Skoraj popolna je. Je ravno prav prožna in zato mehka in voljna. Ni občutljiva in je dobro prekrvavljena. Vendar tudi normalna koža potrebuje vlago in zaščito, da ostane zdrava. Uporabite lahko le lahek vlažilni losjon, ki bo nahranil vašo kožo in jo ohranil mehko in sijočo.

Suha koža potrebuje vlažilno nego, pripravljeno posebej za potrebe suhe kože, sicer lahko postane izsušena in začne srbeti. Še posebej ranljivo je področje kolen in pod njimi.

Je vaša koža srbeča, se v njej počutite zategnjeno in neprijetno? To pomeni, da imate suho kožo. Potrebuje bogato nego, ki bo obnovila njeno naravno zaščito.

Občutljivo kožo prepoznamo po rdečini, ki se lahko pojavi tudi kot reakcija na nepravilno nego. V tem primeru izberite nežno, pH-nevtralno nego.

Normalna koža

Normalna koža – nežna nega za ravnovesje

Normalna koža sama uravnovesi svojo vlažnost. Zadostuje že dnevna nega z nežno kremo ali losjonom da bo vaša koža ostala gladka in zdrava.

Suha koža – potrebuje nego, ki traja

Suha koža potrebuje izdatnejšo nego. Njena zaščitna plast se zlahka poruši, zato se koža posuši in postane hrapava. Bogate kreme in maske ponovno vzpostavijo njeno naravno zaščito.
Suha in zelo suha koža

Zelo suha koža – NIVEA zaščitna nega

Suha in zelo suha koža potrebujeta lipide in vlago za vzpostavitev naravne zaščitne plasti. Bogate, intenzivno negovalne kreme vam pri tem pomagajo.

Zrela ali občutljiva koža

Anti-age izdelki pomagajo ohraniti elastičnost zrele kože. Občutljiva koža potrebuje nežen losjon, ki pomaga vzdrževati ravnovesje.
Občutljiva koža

Občutljiva koža – nežna nega z velikim učinkom

Nega občutljive kože zahteva posebno pozornost. Blaga nega uravnovesi vlago v občutljivi koži in jo zaščiti pred draženjem.
Zrela koža

Zrela koža – negovalni izdelki NIVEA zagotavljajo obnovo in elastičnost

S staranjem začne naša koža izgubljati moč in elastičnost. Izberite pravi izdelek, kot na primer NIVEA Q10 losjon za telo, obogaten z naprednim energijskim kompleksom.
product-stage-bg