nagrade NIVEA SUN

NEPOZABNO POLETJE, ČISTO PO VAŠEM OKUSU!

NIVEA SUN

POPOLNA ZAŠČITA PRED SONCEM

POPOLNA ZAŠČITA PRED SONCEM

Pred nami je tisti čas v letu, ko življenje postane preprostejše. Lahkotna oblačila pustijo sončnim žarkom, da se nas dotaknejo ter nam vlivajo dodatno pozitivno energijo. Dnevi postanejo daljši in možnosti za ustvarjanje novih spominov je neskončno. Ne glede na to, kje in kako boste preživeli to poletje, poskrbite za svojo kožo. Izdelki NIVEA SUN, ki vaši koži nudijo zanesljivo zaščito pred škodljivi UVA- in UVB-žarki, so sedaj na voljo z novo, izboljšano formulo in v modernih embalažah.

 * Vir: Euromonitor International Limited; NIVEA v kategoriji zaščite pred soncem, ki vključuje tudi nego kože po izpostavljenosti soncu in izdelke za smoporjavitev; vrednost maloprodaje v letu 2021


NAGRADNA IGRA

PODARJAMO 15 PAKETOV NIVEA SUN

Poletni sandali, sladoled ali brezskrbna druženja s prijatelji na prostem … zanimalo nas je, kaj je tisto, kar vas takoj spomni na poletje in česar se tudi letos najbolj veselite?
nagrade

Popolne nagrade za nepozabno poletje

Izmed vseh prejetih odgovorov smo izžrebali 15 srečnih nagrajenk, ki so prejele ekskluzivni darilni paket NIVEA SUN, vsak med njimi pa vsebuje kar 3 odlične spreje za zaščito pred soncem:

  • NIVEA SUN Protect & Moisture
  • NIVEA SUN Protect & Bronze
  • NIVEA Kids Protect & Care 
in eno ekskluzivno nagrado: NIVEA SUN torbo za na plažo, hladilno torbo ali brisačo

Nagradna igra je zaključena. Preverite, ali vam je bila sreča naklonjena!

Preberite pravila sodelovanja.