nagrade NIVEA SUN

Nepozabno poletje, čisto po vašem okusu

Sodelujte v veliki nagradni igri in se potegujte za super nagrade NIVEA SUN!

NIVEA SUN

POPOLNA ZAŠČITA PRED SONCEM

POPOLNA ZAŠČITA PRED SONCEM

Pred nami je tisti čas v letu, ko življenje postane preprostejše. Lahkotna oblačila pustijo sončnim žarkom, da se nas dotaknejo ter nam vlivajo dodatno pozitivno energijo. Dnevi postanejo daljši in možnosti za ustvarjanje novih spominov je neskončno. Ne glede na to, kje in kako boste preživeli to poletje, poskrbite za svojo kožo. Izdelki NIVEA SUN, ki vaši koži nudijo zanesljivo zaščito pred škodljivi UVA- in UVB-žarki, so sedaj na voljo z novo, izboljšano formulo in v modernih embalažah.

 * Vir: Euromonitor International Limited; NIVEA v kategoriji zaščite pred soncem, ki vključuje tudi nego kože po izpostavljenosti soncu in izdelke za smoporjavitev; vrednost maloprodaje v letu 2021


NAGRADNA IGRA

PODARJAMO 15 PAKETOV NIVEA SUN

Poletni sandali, sladoled ali brezskrbna druženja s prijatelji na prostem … kaj je tisto, kar vas takoj spomni na poletje in česar se tudi letos najbolj veselite? Mi smo na enem mestu zbrali naše ideje za nepozabno poletje, zdaj pa ste na vrsti vi. Izberite tisto, kar vam predstavlja popolno poletje, mi pa vam bomo ponudili popoln paket NIVEA SUN za vas. Da bo vaše poletje še bolj polno avantur, vaša koža pa vedno zaščitena pred soncem. 
nagrade

Popolne nagrade za nepozabno poletje

Rešite naš veliki poletni nagradni kviz in se potegujte za odlične nagrade. Podarjamo 15 paketov NIVEA SUN, vsak med njimi pa vsebuje kar 3 odlične spreje za zaščito pred soncem:

  • NIVEA SUN Protect & Moisture
  • NIVEA SUN Protect & Bronze
  • NIVEA Kids Protect & Care 
in eno ekskluzivno nagrado: NIVEA SUN torbo za na plažo, hladilno torbo ali brisačo

Nagradna igra traja od 13. 6. do 3. 7. 2022.

Preberite pravila sodelovanja.

SODELUJTE

OSVOJITE EKSLUZIVNE NAGRADE

Pomislite, kaj je tisto, kar vam predstavlja popolno poletje, odgovorite na 6 preprostih vprašanj in držite pesti! Morda prav vi osvojite super ekskluzivni paket NIVEA SUN za popolno poletje, čisto po vašem okusu. Podarjamo kar 15 paketov!

PRIJAVITE SE IN SODELUJTE!

Za sodelovanje vas prosimo, da se najprej prijavite v svoj NIVEA profil oz. se registrirate, če profila nimate. Tako boste lahko sodelovali v vseh nagradnih igrah in dostopali do vseh ekskluzivnih vsebin. Nadaljuj