Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

urbani-šik-header

šik moda in navdih za urbani modni slog 

Urbana šik moda in navdih za trendi slog

Ko gre za urbano življenje je vse v dinamiki, raznolikosti in stilu. Sledite našemu vodiču in odkrijte, kaj potrebujete, da boste vedno izstopali iz množice.

Mesto je moja modna pista

Pisarna, nakupovanje ali koktejl s prijatelji - z modnimi dodatki nikoli ne morete zgrešiti.

Kateri je vaš vonj?

urbana-dišava

Najti popolno dišavo ni lahka naloga. Še posebej, če živite v velikem mestu, kjer smo ves čas izpostavljeni neštetim vonjem. Ste našli tisto pravo dišavo? Naj ostane z vami za vedno z vami, saj predstavlja pomemben del vaše osebnosti.

Urbani modni dodatki za mestna dekleta

Kateri so nujni modni dodatki za urbani modni slog?

  • (Pre)velika torba – preprosta, prostorna in zares trendi: popolna za shranjevanje službenih dokumentov, ličil in ostalih nujno potrebnih drobnarij. Odkrijte še več trikov za urbani življenjski slog.
  • Klobuk – za zaščito pred soncem in šik videz v čisto vsakem trenutku.
  • Pametna ura – za popolno dnevno dozo rekreacije.
  • Udobni, a trendi športni copati – v mestu je vse na dosegu rok ali bolje rečeno nog, zato namesto neudobnih petk rajši obujte nekaj udobnega in brez skrbi zakorakajte novim izzivom naproti.

Vedno popolna pričeska in brezhibno naličen obraz

S sijočo kožo in čudovitimi lasmi vas nič ne more ustaviti.

Urbane pričeske s katerimi boste zagotovo izstopali

Izvirna pričeska je zagotovilo, da ne boste ostali neopaženi. Preizkusite nekaj urbanih pričesk s katerimi boste vedno v trendu.

  • Visoka figa – lase spnite v visok konjski rep. Lasem dodajte volumen, tako da jih s prsti narahlo razmršite, nato pa jih zvijte v visoko figo in spnite z lasnicami.
  • Valoviti lasje – na mokre lase nanesite Hairmilk balzam za lase v spreju in jih posušite tako, da bodo še rahlo vlažni. Nato po lasišču oblikujte manjše fige in tako spete lase popolnoma posušite. Lase razčešite s prsti in utrdite z lakom za lase.
  • Ravni lasje – vlažne lase razčešite in oblikujte stransko prečo. Nanesite nekaj kreme za lase in jih zopet počešite. Na koncu pričesko utrdite še z lakom za lase.
NIVEA in priznane evropske blogerke predstavljajo največje trende iz sveta urbanih pričesk! Poiščite svoj navdih!

Zakaj je linija NIVEA Urban Skin tako zelo posebna?