Micelarni šampon za nežno dnevno umivanje las


ČUDOVITI LASJE PRAV VSAK DAN!

Nova NIVEA micelarna šampona sta ustvarjena za nežno dnevno nego mastnih ali lomljivih las in lasišča. Globinsko, a nežno očistita vaše lase in jim podarita zdrav videz.

NIVEA čistilni micelarni šampon za svežino v laseh

Naj bodo vaši lasje vsak dan globinsko očiščeni z novim NIVEA micelarnim šamponom z izvlečkom citrusov in melise.

Kaj so miceli?

Miceli so mikroskopske molekule, ki imajo sposobnost, da nase vežejo vodo in maščobo. Ker so sestavljene iz hidofilnega in lipofilnega dela lahko učinkovito odstranijo vodotopno in v maščobi topno umazanijo. Lipofilni del ujame vse vrste nečistoč in odvečnih maščob na vaših laseh in lasišču. Hidrofilni del pametnih micelov pa poskrbi, da se nečistoče raztopijo v vodi in se na ta način zlahka ter zanesljivo odplaknejo.

Nova NIVEA micelarna šampona temeljita na učinkoviti tehnologiji, ki jo že uporabljamo pri čiščenju obraza. Nežni čistilni agenti v formuli micelarnega šampona ujamejo nečistoče in maščobo na laseh in lasišču ter jo raztopijo v vodi. Tako so vaši lasje temeljito očiščeni, ne da bi se z njih sprala pomembna naravna olja. Gre za zelo prijazen in nežen način čiščenja las in lasišča.

NIVEA micelarni šampon - ženska z bujnimi lasmi

Šampon za mastne lase in lasišče: Poslovite se od mastnega občutka

NIVEA čistilni micelarni šampon za mastne lase in lasišče je ustvarjen za globinsko čiščenje. Formula brez silikonov, z izvlečkom melise, nežno očisti in okrepi lase za izboljšano prožnost.

NIVEA čistilni micelarni šampon - melisa in meta

Osvežujoč vonj z izvlečki citrusov in melise

NIVEA čistilni micelarni šampon temeljito očisti vaše lase in lasišče ter jim podari dolgotrajno svežino. Negovalna formula z izvlečki citrusov in melise bo v vašo vsakdanjo nego las vnesla svežo energijo, za živahen začetek dneva.

Pomirjujoči micelarni šampon za vlaženje in izboljšano elastičnost las

Navlažite in okrepite svoje lase z novim NIVEA pomirjujočim micelarnim šamponom za lomljive lase in občutljivo lasišče.
NIVEA pomirjujoči micelarni šampon z lokvanjem

Uživajte v eksotičnem vonju

NIVEA pomirjujoči micelarni šampon je obogaten z nežnim vonjem eksotičnega lokvanja. Ta vodna rastlina je znana po svoji lepoti in čudovitem vonju. Privoščite si resnično pomirjujočo nego las in lasišča.
NIVEA micelarni šampon

Nežno čiščenje vsak dan

Vas skrbi, da bodo s prepogostim umivanjem vaši lasje postali suhi? Brez skrbi! Formula novega NIVEA micelarnega šampona nudi blago, a učinkovito in osvežujoče čiščenje las in lasišča prav vsak dan, vaši lasje pa bodo navlaženi in lepi.
NIVEA micelarni šampon - ozadje