V hipu ustvarite moderno speto frizuro

Z nasveti in triki Aleksandre bo oblikovanje katere koli frizure mačji kašelj. Oblikujte svojo speto frizuro.

Naj gre za modo, lepoto ali le navdih, YouTube zvezda Aleksandra Furka ima vedno pravi nasvet

Poljska YouTube zvezda in Instagram model Aleksandra Furka nikoli ne razočara, ko gre za nasvete o oblikovanju pričesk. Preko svojih uspešnih medijskih kanalov je tako postala znana po nasvetih in trikih za oblikovanje frizur. Oglejte si njeno različico visoko spetega konjskega repa, ki ga je pripravila v sodelovanju z NIVEA. Poiščite svoj navdih in še dodatno izpilite svojo tehniko oblikovanja spetih frizur z njenimi video nasveti.


Le 6 korakov do šik konjskega repa

1

Prvi korak: ločite sprednje lase od zadnjih

Začnite z ločevanjem sprednjega dela las od zadnjih in jih spnite na vrhu glave z elastiko. Pred nadaljevanjem nanesite NIVEA® Hairmilk – NATURAL SHINE – balzam za lase v spreju, da bodo vaši lasje pripravljeni na oblikovanje. 
2

Ustvarite konjski rep

Dvignite sprednji del las in nanesite NIVEA balzam za lase brez izpiranja. Lase krtačite s krtačo za lase toliko časa, da bodo popolnoma gladki in jih nato spnite v še en konjski rep. Potegnite manjši konjski rep skozi večjega in ga še dodatno poškropite z balzamom za lase brez izpiranja.
2

Le še pika na i vaši frizuri

Zavrtite svoje lase navzgor in jih od spodaj navzgor poškropite z lakom za lase NIVEA Care & Hold za še boljšo obstojnost. Za še več volumna lahko elastiko še malce bolj zategnete in ji tako dodate še bolj igriv in mladosten videz. In že ste pripravljene! Preprosto, kajne?

Step #3 Pull back 2nd layer tightly on top

The next step is to tightly pull back the second layer on top, ensuring that it is slicked back tightly. Use your brush to ensure smoothness and evenness. This will make sure that the end result is clean and neat, and will of course make it easier to work with! 
1

Končno oblikovanje konjskega repa

Mali trik za še bolj naraven videz vaše pričeske: skrijte elastiko, tako da ovijete manjši konjski rep okrog večjega in ga pripnite z nekaj lasnicami. 
2

Le še pika na i vaši frizuri

Zavrtite svoje lase navzgor in jih od spodaj navzgor poškropite z lakom za lase NIVEA Care & Hold za še boljšo obstojnost. Za še več volumna lahko elastiko še malce bolj zategnete in ji tako dodate še bolj igriv in mladosten videz. In že ste pripravljene! Preprosto, kajne?
finish-up-your-style

Step #6 Finish up your style

Flip your hair up and spray underneath with your hairspray. Tease the ponytail a bit in order to give it a bit more volume and a playful and youthful tousle. That’s it! You’re finished and are now the proud wearer of a lovely new ponytail hairstyle. Simple, isn’t it?

Različic konjskega repa je veliko – odkrijte svojo najljubšo

  • Izbirate lahko med visoko dvignjenimi ali nizko spetimi konjskimi repi. Nizki so zelo preprosti za oblikovanje in so odlični kadar želite svoje lase odstraniti z obraza.
  • Iz vašega konjskega repa lahko speletete tudi kito, kar bo vašo pričesko naredilo še bolj očarljivo.
  • Obrnjen nizko speti konjski rep je lahko ljubka popestritev klasičnega konjskega repa.
  • Izberite razmršen konjski rep za poudarjeno navihan in mladosten izgled.
ponytail
Ponytails can be used by anyone and there are styles suitable for both longer and shorter hair alike. Whether you’re looking for something sporty to keep your hair out of your face or neck, a straightened style for a sleek look, or something elegant, your new ponytail awaits!
generic-background

popolni izdelki za oblikovanje visokega konjskega repa

polovicno-speta-frizura-aleksandra-furka

Polovično speta frizura

Si želite ustvariti še eno čudovito frizuro? Nič lažjega! Oblikujte svojo polovično spet frizuro po nasvetih Aleksandre Furka.