Stranske kite so mladostne in trendi ter pritegnejo pozornost


ODKRIJTE, KAKO LAHKO OBLIKUJETE STRANSKO KITO

Ljubka frizura s stransko kito in kodrastimi lasmi? Nič lažjega!

Igriva in mladostna: stranska kita, ki ne bo ostala neopažena

Stranska kita je odlična frizura za srednje dolge ali dolge lase. Ustvarite svojo z video nasveti Ane Lise Kohler in se pri tem še zabavajte!

Zvezda družbenih medijev, modna in lepotna ikona – Ana Lisa Kohler

Ana Lisa je švicarska modna in lepotna blogerka s številnimi sledilci tako na YouTube profilu kot tudi Instagramu. S svojimi sledilci tako deli raznovrstne modne in lepotne nasvete ter trike. Naj gre za vodnik do popolne pričeske, trike pri ličenju ali pa nasvete za lepše življenje, Ana Lisa vedno izhaja iz svoje lastne perspektive in izkušenj. Poglejte si njene nasvete za oblikovanje pričeske in na preprost način ustvarite svojo igrivo frizuro.

Stranska kita – večna, a mladostna pričeska

Poznamo nešteto vrst različnih kit. Oblikujte ljubko različico stranske kite po nasvetu Ane Lise Kohler.

Oglejte si kratek video vodnik in ustvarite popolno pričesko s stransko kito.

Zabavna in mladostna kita na eni strani, z mehko padajočimi kodrastimi lasmi na drugi – poglejte naš video vodnik in ustvarite svojo trendi pričesko.

background-generic

vaš vodnik do ljubko spletene kite

Prvi korak – razdelite lase

Najprej boste potrebovali paličico ali glavnik z zelo gosto posejanimi zobmi. Ločite lase v dva dela in z elastiko spnite tisti del las, ki bo ostal prosto spuščen, da vas ne bo oviral med spletanjem kite.

stranska-kita

Pripravite svoje lase na oblikovanje!

Da bo lase čim lažje oblikovati, uporabite Hairmilk balzam za lase brez izpiranja za  normalne lase. Lase, ki jih boste kasneje spletli v kito, dobro razčesite, saj jih bo tako veliko lažje oblikovati. Lase lahko še dodatno navlažite z malo vode in pletenje kite bo še lažje.

Spletite čudovito kito

Kito začnite plesti od vrha glave navzdol, pri čemer izpustite zadnjih 10 centimetrov las nespletenih. Spnite kito z drugo elastiko, konice nespletenih las pa poškropite z lakom za lase, ki jih bo okrepil in pripravil na kodranje.

Ustvarite čudovite, mehko padajoče kodre

Uporabite kodralnik za lase in ustvarite mehko padajoče kodre. Ko bodo vsi lasje kodrasti, oblikovanje frizure zaključite tako, da kito z lasnicami spnete na tilniku.

Še pika na i

Kodraste lase nežno razčešite z veliko krtačo z redko posejanimi konicami. To bo vaši moderni frizuri dodalo valovit in igriv videz. Za piko na i lahko lase dodatno oblikujete s kremnim gelom  za lase NIVEA Care & Hold, ki bo zagotovil obstojno pričesko brez obtežitve.

Obstaja veliko načinov pletenja las

Pri spletanju kit se lahko popolnoma prepustite domišljiji, saj obstaja nešteto različnih možnosti. Med najbolj priljubljene spadajo še nizozemska, francoska ter ribja kita in moderne frizure s kito, spleteno okrog glave. Ustvarite svoje zabavne različice igrivih frizur s kitami tudi vi!

ravni-lasje-frizura-ana-lisa-kohler

Tako preprost, a tako eleganten videz z ravnimi lasmi

Si želite povsem ravnih las? Nič lažjega! Sledite nasvetom in ustvarite še en čudovit videz po nasvetih Ane Lise Kohler.