Reciklirajte z nami: Lončki za kopalnico

PODARITE PRAZNIM NIVEA EMBALAŽAM NOVO ŽIVLJENJE

Bo lonček NIVEA kreme vsak čas prazen? Ne zavrzite ga! Za vas imamo odlično idejo, kako ga lahko uporabite. Kaj pravite na čisto posebne kopalniške dodatke, ki jih lahko ustvarite sami? Potrebujete le nekaj praznih lončkov, izbrano barvo v spreju in malce spretnosti.

NAREDI SI SAM - NIVEA VODNIK

Preverite, kako lahko praznim NIVEA izdelkom podarite novo življenje in polepšate svojo kopalnico.

Ustvarite lične lončke za shranjevanje kozmetičnih pripomočkov kar iz praznih NIVEA embalaž

Vaša koža vam je hvaležna, da ste porabili še eno NIVEA kremo, vi pa ne veste, kaj bi s prazno embalažo. Brez skrbi! Za vas imamo odlično idejo za recikliranje. V nekaj preprostih korakih vam bomo pokazali, kako lahko sami ustvarite prikupne lončke, ki ne bodo le odličen prostor za shranjevanje vaših kozmetičnih pripomočkov, temveč tudi dobrodošla popestritev vaše kopalnice.

Potrebovali boste

Za vaše nove kopalniške lončke boste potrebovali:

  • leseno desko,
  • štiri ali pet praznih NIVEA embalaž,
  • izbrano barvo v spreju,
  • nož,
  • lepilo.

1. korak: Odrežite vrhove NIVEA stekleničk

Najprej odrežite vrhove NIVEA stekleničk. Poskrbite, da bodo robovi enakomerno odrezani, da se ne boste urezali. Bodite izredno previdni pri rezanju plastike. Če ste mladoletni, prosite odraslo osebo za pomoč.

2. korak: Popršite embalažo z barvo

Zdaj svoj projekt premaknite na prosto in popršite prazno embalažo z barvo. Pomembno je, da barvo nanašate enakomerno z razdalje vsaj 20 centimetrov in da pri tem ne vidhavate hlapov.

3. korak: Nalepite izdelke na leseno desko

Ko boste prepričani, da je barva popolnoma suha, lončke in stekleničke nalepite na leseno desko. Razporedite jih lahko po trenutnem navdihu.

4. korak: Napolnite lončke

Vaš kopalniški projekt je končan! Vse, kar morate storiti je, da v svoje nove prikupne lončke zložite kozmetične pripomočke in druge dodatke. Odslej bo vaša kopalnica vselej lepo pospravljena in urejena.

Zeleni kuhinjski vrtiček

Prikupni lončki za kopalnico niso edini domači projekt, ki se ga lahko lotite, če imate doma prazne NIVEA izdelke. Preverite, kako lahko sami naredite zeleni vrtiček za v kuhinjo!

Popoln dodatek za na plažo

Pravkar ste porabili svoj najljubši NIVEA čistilni gel, pa ne veste, kam z embalažo? Reciklirajte jo in ustvarite priročno denarnico za na plažo. Sledite nam, korak za korakom!

SPOZNAJTE NIVEA IZDELKE ZA NEGO OBRAZA