Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

POSLUŠAJTE NIVEA PRAVLJICE ZA OTROKE

ZA NAJLEPŠE SANJE

Ljubki junaki NIVEA pravljic za otroke bodo vaše najmlajše brezskrbno zazibali v svet sanj.
Čas je za pravljice

Čudovite pravljice za lahko noč

Pravljice so del brezskrbnega otroštva, ki se ga vselej z veseljem spominjamo in nam, ne glede na starost, nariše nasmeh na obraz. Naj ima tudi vaš otrok čudovite spomine na skupne trenutke ob NIVEA pravljicah. Zdaj jih lahko tudi poslušate!

Mija in Zajec gresta jahat

Zajec se želi Miji pridružiti na tečaju jahanja, a najprej mora premagati svoj strah pred ... Ugotovite, česa je Zajca strah in, kako je svoj strah premagal.

Mija in Luka gradita grad

Mija in Luka se odločita, da bosta zgradila grad. Kmalu ugotovita, da je pred njima velika naloga, četudi na pomoč priskočita Zajec in Mala vila. Odkrijte, ali bosta naša prikupna junaka postala princ in princeska.

Mija in Mala vila raziskujeta džunglo

Z malo domišljije in razigranosti lahko celo vrt za hišo postane razburljiva zeliščna džungla, ki kar kliče k avanturi. Poglejte, kaj vse sta v njej odkrili Mija in Mila vila, ko sta se podali na raziskovanje.

Luka in Zajec se igrata skrivalnice

Zajec trdi, da se nihče ne skriva bolje od zajcev, zato ga Luka izzove na igro skrivalnic. Kam se je Zajec skril in ali ga je Luka uspel najti? Spoznajte v prikupni pravljici.

Dodatne pravljice in igre

ODKRIJTE ČUDOVITI SVET NIVEA PRAVLJIC

»Še eno, proooosim! Zveni znano? Brez skrbi, za vas imamo na voljo še več ljubkih pravljic, ki jih lahko preberete svojemu malčku. Za povrh pa smo pripravili tudi zabavne interaktivne igre za vse generacije. Dolgčas? Kaj je to?!