Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

Franziska Elea

Kako oblikovati popolno frizuro z visoko figo

Ustvarite popolno frizuro z visoko figo

Si želite tekom dneva malce popestriti svojo frizuro? Brez skrbi - ste na pravem mestu! Trendi frizura z visoko figo je zagotovo prava izbira, zato sledite našim nasvetom!

TRENDI frizura od jutra do večera

Modna blogerka Franziska Elea je za vas pripravila vodnik za oblikovanje prikupne frizure z visoko figo.

#DareToStyle s @franziskaelea

Franziska „Elea“ Dully je ena najuspešnejših modnih in lifestyle blogerk v Nemčiji. Vsakodnevnim modnim in lepotnim nasvetom dekleta iz Kölna, lahko sledite na njeni spletni strani in njenem Instagram profilu @franziskaelea.

Franziska še predobro ve, kako hektična so lahko jutra. Če želite prihraniti čas pri jutranji rutini urejanja las, ste zagotovo prišli na pravo mesto.

Franziska je za vas pripravila popoln vodnik, s pomočjo katerega boste le v nekaj korakih ustvarili trendi pričesko z visoko figo!

Kako oblikovati visoko figo?

Da bodo vaši lasje sveži vedno in povsod, si oglejte video vodnik z nasveti, kako ustvariti popolno frizuro z visoko figo. Spodaj smo za vas pripravili še podrobnejši pregled posameznih ključnih korakov.

NOVO: NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon

Novost: NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon

NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon osveži vaše lase le v nekaj minutah. Izdelek takoj osveži in prijetno odišavi lase. Poleg tega boste z nežnim razčesavanjem ustvarili dodaten volumen.

Kako uporabljati NIVEA suhi šampon

Kako uporabljati NIVEA suhi šampon

Franziska ni pripravila le nasvetov, kako do trendi frizure z visoko figo, temveč vam v svojem video filmu prikaže tudi, kako pravilno uporabljati suhi šampon NIVEA FRESH REVIVE.