Kako uporabljati suhi šampon


OSVEŽITE SVOJE LASE V TRENUTKU

Ste zaspali? Ste pozni? Brez skrbi! Z NIVEA FRESH REVIVE suhimi šamponi boste lase osvežili v trenutku!

Popolnoma sveži lasje od jutra do večera

Vaši lasje potrebujejo hitro osvežitev? Sledite nasvetom modne blogerke Franziske Elea in 1, 2, 3 osvežite svoje lase z NIVEA FRESH REVIVE suhim šamponom.

#DareToStyle s @franziskaelea

Franziska „Elea“ Dully je ena najuspešnejših modnih in lifestyle blogerk v Nemčiji. Vsakodnevnim modnim in lepotnim nasvetom dekleta iz Kölna lahko sledite na njeni spletni strani in Instagram profilu @franziskaelea.

Franziska še predobro ve, kako hektična so lahko jutra. Če želite prihraniti čas pri jutranji rutini urejanja las, ste zagotovo prišli na pravo mesto.

Franziska je za vas pripravila popoln vodnik, v katerem boste spoznali, kako z NIVEA FRESH REVIVE suhimi šamponi do lepih in osveženih las le v nekaj minutah!

Kako uporabljati NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon

Da bodo vaši lasje sveži vedno in povsod, si oglejte video vodnik z nasveti, kako pravilno uporabiti NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon. Spodaj smo za vas pripravili še podrobnejši pregled posameznih ključnih korakov. 

1. korak: Izberite pravi ton za barvo svojih las

Najprej izberite pravi odtenek NIVEA FRESH REVIVE suhega šampona. Izbirate lahko med svetlim, srednje svetlim in temnim. Izberite tistega, ki kar najbolj ustreza vašim lasem. Vsaka izmed treh formul lase odišavi s svojo dišavo. Franziska uporablja srednje svetli odtenek za temnejše korenine in svetli odtenek za svetlejše korenine las.

2. korak: Dobro pretresite

Pred nanosom sprej dobro pretresite gor in dol, levo in desno, tako da boste čutili, da je vsebina dobro premešana.

3. korak: Razdelite lase in pričnite škropiti

Razdelite lase v več delov in začnite nanašati NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon na koren las. Nanesite ga enakomerno na celotne lase, približno 30 centimetrov stran od glave.

4. korak: Poškropite vse korenine

Enakomerno poškropite vse korenine  las. Čeprav je korenine na zadnji strani glave težje doseči, je pomembno, da jih poškropite tudi tam.

5. korak: Pustite delovati

Sedaj pa si privoščite nekaj trenutkov le zase, vmes ko bo NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon opravil delo namesto vas. Šampon potrebuje minuto ali dve, da se popolnoma vpije v lase. Še mini nasvet: Potem, ko ste sprej nanesli na korenine las, uporabite še svetlejši odtenek za konice las, da boste ustvarili še več teksture.

6. korak: Vtrite suhi šampon v lase

Skoraj smo pri koncu! Potem, ko ste počakali, da se šampon dobro vpije, z rokami začnite vtirati preostanek izdelka v lase. Začnite od korenin in nato nadaljujte vse do konic, dokler se NIVEA suhi šampon popolnoma ne vpije v vaše lase.

NOVO: NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon

NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon osveži vaše lase le v nekaj minutah. Izdelek takoj osveži in prijetno odišavi lase. Poleg tega boste z nežnim razčesavanjem ustvarili dodaten volumen.

Kako oblikovati frizuro z visoko figo

Si želite prebrati še več nasvetov Franziske Elea? Oglejte si še en video vodnik in odkrijte, kako lahko le v nekaj korakih oblikujete simpatično frizuro z visoko speto figo.