Bohemske kite so očarljiva izbira za ljubitelje frizur s kito


DOMINOKATI RAZKRIVA, KAKO DO ČUDOVITO SPLETENIH LAS

YouTube in Instagram zvezda ter modna in lepotna ikona DominoKati vam razkriva, kako lahko sami ustvarite čudovito bohemsko kito.

YouTube zvezda DominoKati

Z veseljem vam predstavljamo video, ki smo ga ustvarili v sodelovanju z YouTube modno in lepotno strokovnjakinjo DominoKati.

DominoKati vam bo pokazala, kako ustvariti ljubko kito v bohemskem slogu

NIVEA se je povezala z nemško modno in lepotno YouTube zvezdo DominoKati, da bi vas korak za korakom skupaj popeljali do čudovite nove frizure. Izjemno uspešna Instagram in YouTube zvezda ter medijska osebnost, DominoKati, ima na zalogi celo vrsto lepotnih in vsakdanjih nasvetov. Njeni sledilci se nanjo stalno obračajo za namige, nasvete in video posnetke, ki so jim resnično v pomoč. S svojimi slikami in filmčki je navdahnila že mnoge. Zakaj ne bi tudi vas? Sledite ji na poti do ljubke bohemske kite. Mi vemo, da je izpod njenih rok ta romantična frizura videti povsem preprosto, a naj vam prišepnemo, da to tudi v resnici je!

Naučite se splesti popolno bohemsko kito

Sledite nam na poti do vaše nove najljubše frizure za dolge lase. Oglejte si DominoKati pri delu in poskusite še sami!

Korak za korakom do bohemske kite z DominoKati

Obstaja na stotine različnih vrst frizur s kitami, nekatere med njimi so precej zapletene, druge dokaj preproste. Sledite temu natančnemu vodniku in odkrijte, kako preprosto lahko ustvarite svojo lastno bohemsko kito v le nekaj preprostih korakih.
bohemska-kita-nivea

Izdelki za popolno nego in oblikovanje ljubke bohemske kite

dominokati-bohemska-kita-frizura
Spletanje kite

Prvi korak: razdelite in nakodrajte lase

Najprej lase razdelite v dva dela in zgornji del popršite z NIVEA sprejem za ustvarjanje kodrov – tako bo oblikovanje las znatno lažje. Z uporabo kodralnika za lase nakodrajte polovico las. Drugo polovico las lahko spnete z elastiko v hitro figo, da vam ne bo v napoto.
dominokati-bohemska-kita
Spletanje kite

Drugi korak: naj se spletanje las prične

Lase razpustite in skrtačite s krtačo z nežnimi ščetinami. Zdaj je čas, da se lotite spletanja las. Začnite s tanjšimi prameni las, ob robu lasišča in nadaljujte proti ušesu, dokler ne pridete do konca pramena. Kito učvrstite z lasnico.
dominokati-bohemska-kita-frizura

Tretji korak: zvijte lase v figo

Z uporabo glavnika z redkimi zobmi lase zadaj nežno natupirajte, da boste dosegli rahlo neurejen videz. Del las, ki ni spleten v kito, tesno zvijte v figo, nato okoli nje ovijte še kito. Uporabite nekaj lasnic, da bo frizura ostala na mestu.
dominokati-bohemska-kita-frizura

Četrti korak: Dodajte frizuri svoj pečat

Glede na vaš osebni stil, lahko denimo s prsti previdno razrahljate kito, da boste ustvarili bolj sproščen romantičen videz. Pazite, da kite ne raztegnete preveč! Če želite, lahko videz zaključite še z lakom za lase, ki bo utrdil vašo novo najljubšo frizuro.

Kite, kitke in še več kit! Možnosti so neskončne

Obstaja nešteto načinov spletanja las v kite. Bohemska kita je le eden od njih.

  1. Ribja kost: Elegantna, široko spletena kita je odlična izbira za vsak letni čas in vašemu videzu podari prav poseben pridih. Kite, spletene v ribjo kost so lahko razigrane ali zelo urejene, kakor želite.
  2. Nizozemska kita: Nizozemske ali francoske kite začnemo spletati na sprednjem delu glave in jihkončamo zadaj, za ljubko mladosten videz, ki je kot nalašč za športne aktivnosti.
  3. Venček iz kit: V tem primeru iz dolgih las spletemo običajno kito in jo kot venček ovijemo okoli glave. Na ta način ustvarite malce nostalgičen, tradicionalen videz, ki je vselej v modi.

nizka-figa-DominoKati

Oblikujte čudovito in elegantno nizko figo

V nekaj nadvse preprostih korakih lahko svoje lase oblikujete v osupljivo in elegantno nizko figo.