popolna nega 5v1

NEGUJTE SVOJO KOŽO, OBNOVITE SVOJE TELO IN DUŠO

Že enostavno nanašanje mleka za telo, kot del vsakdanje rutine za nego kože, lahko pozitivno vpliva na vaše počutje. S tem, ko si vsak dan vzamete nekaj časa samo zase, poskrbite tako za svojo dušo, kot za nego telesa. Če boste v svojo vsakdanjo negovalno rutino dodali mleko za telo NIVEA, boste naredili nekaj dobrega zase. Njegova popolna nega 5 v 1 vam bo pomagala na poti do gladke in zdrave kože, da se boste počutili kar najbolje od znotraj navzven.

*Vir: Euromonitor International Limited; NIVEA glede na ime blagovne znamke v kategoriji nege kože; vrednost maloprodaje v letu 2022.

POPOLNA NEGA 5 v 1

Več kot le hidratacija kože – odkrijte, kaj vse vam nudi mleko za telo NIVEA.

losjon za telo NIVEA

ODDOLŽITE SE SVOJI KOŽI

Svojo kožo nosite vsak dan, v vsakem trenutku, skozi vse vzpone in padce v življenju. Vzemite si čas, da se ji zahvalite in ji ponudite nego, ki si jo zasluži – s hranljivim mlekom za telo NIVEA 5 v 1.

ZA VSAKO POTREBO

Naši hranjivi in vlažilni izdelki nudijo vaši koži vse, kar si zasluži, z novo popolno nego 5 v 1 za gladko kožo zdravega videza.

mleko za telo smooth sensation

MLEKO ZA TELO SMOOTH SENSATION

 • 48-urna intenzivna navlaženost.
 • S serumom za globinsko vlaženje in karitejevim maslom.
 • Hitro se vpije.
mleko za telo rich nourishing

MLEKO ZA TELO RICH NOURISHING

 • 48-urna bogata nega za suho do zelo suho kožo.
 • S serumom za globinsko vlaženje in mandljevim oljem.
 • Nemastna, bogata in kremna formula za gladko in sijočo kožo.
losjon za telo aloe & hydratation

LOSJON ZA TELO ALOE & HYDRATATION

 • 48-urno globinsko in osvežujoče vlaženje za normalno do suho kožo.
 • S serumom za globinsko vlaženje in naravno aloe-vero.
 • Hitro se vpije.

VSAKODNEVNA SKRB ZASE

Vaša koža je največji organ v vašem telesu, zato je še toliko bolj pomembno, da skrbite zanjo. Nudite ji vse, kar si zasluži, z negovalno rutino, ki se osredotoča le na vas, vaše telo in dušo. Če boste v svoj vsakdan vnesli elemente čuječnosti (mindfullness), boste uspešneje premagovali izzive ter pozitivno vplivali na svoje počutje in kakovost življenja.

Predstavljamo vam pet priljubljenih nasvetov za skrb zase, ki jih lahko preizkusite:

 1. Meditacija. Potrebujete le 5 minut dnevno – poskusite jih najti znotraj svojega urnika.
 2. Kakovostno spanje. Odkrijte, kateri ritem spanja je najprimernejši za vas in si privoščite kratek dremež čez dan, če ga potrebujete.
 3. Čuječnost. Najsibo to med delom, pred spanjem ali v odmoru za malico – s pomočjo pravil čuječnosti umirite svoj prenatrpan um.
 4. Ostanite hidrirani. Pijte dovolj vode! Ne le, da boste dobili svežo energijo, tudi vaša koža bo lepša.
 5. Imejte se radi. Cenite vse, kar vaše telo naredi za vas vsak dan znova. Vsak dan pomislite, kaj vam je všeč na vas in zakaj ste nekaj posebnega.
nega tela

POGOSTA VPRAŠANJA O NEGI KOŽE

KAJ LAHKO POVZROČI SUHO KOŽO?

Zelo suha koža je običajno posledica kombinacije različnih dejavnikov, kot so genetika, menjava letnih časov, suh zrak, neuravnotežena prehrana in stres. Izsušitev kože lahko povzročijo tudi dolge in prevroče kopeli ali prhe. Prvi korak na poti k bolj sijoči koži je nega takoj po tuširanju, nikar pa ne pozabite tudi na pogosto pitje vode.

KAKO DO NAVLAŽENE IN SIJOČE KOŽE?

Obstaja veliko dobrih nasvetov, ki vam lahko pomagajo do lepe in sijoče kože telesa. Naj postane uporaba mleka za telo NIVEA del vaše vsakodnevne negovalne rutine. Poleg rednega pilinga in uporabe kreme za sončenje z visokim zaščitnim faktorjem.

KAKO VZDRŽEVATI MEHKO IN GLADKO KOŽO?

Poleg bogate vlažilne nege poskrbite za čim bolj uravnoteženo prehrano in redno vadbo, ki vsekakor pomaga k bolj napeti in gladki koži. Vzemite si čas za svojo kožo, negujte jo in imejte se radi prav takšni kot ste.

KAJ POTREBUJETE ZA POPOLNO NEGOVALNO RUTINO KOŽE?

Učinkoviti izdelki za nego suhe kože so tisti, ki dolgotrajno obnovijo ravnovesje ravni vlage v koži in kožo ščitijo pred izsušitvijo tako, da pomagajo vzpostaviti njeno zaščitno bariero. Tako kot mleko za telo NIVEA. Najpogostejši suhi predeli so zlasti na golenih, dlaneh in komolcih, zato potrebujejo nekaj več vaše pozornosti.