POSLUŠAJTE NIVEA PRAVLJICE ZA OTROKE

ZA NAJLEPŠE SANJE

Ljubki junaki NIVEA pravljic za otroke bodo vaše najmlajše brezskrbno zazibali v svet sanj.

Čas je za pravljice

Čudovite pravljice za lahko noč

Pravljice so del brezskrbnega otroštva, ki se ga vselej z veseljem spominjamo in nam, ne glede na starost, nariše nasmeh na obraz. Naj ima tudi vaš otrok čudovite spomine na skupne trenutke ob NIVEA pravljicah. Zdaj jih lahko tudi poslušate!

Luka in Mija gresta na izlet z ladjo

Luka in Mija na deževen dan zgibata ladjice iz papirja. Ko se odločita, da ladjico preizkusita, se čisto navadna luža spremeni v pravo morje in pustolovščina se lahko prične.

Mija in Zajec rešita račko

Mija in Zajec se igrata skrivalnice na vrtu, ko zajca preseneti nenavaden zvok: »Ga-ga!«. Igra skrivalnic se kmalu prelevi v napeto igro reševanja s srečnim koncem.

Mija, Mala vila in mavrica

Odkrijte, kako bosta Mija in Mala vila na deževen dan poskrbeli, da bo na nebu spet zažarela čudovita mavrica, ki za povrh še lepo diši.

Zajcu se kolca

Ste vedeli, da lahko tudi zajci kolcajo? Zajec in Luka ugotovita, da je tudi to mogoče in da se kolcanja sploh ni lahko znebiti. Ugotovite, kako jima na koncu le uspe.

Mija in Zajec gresta jahat

Zajec se želi Miji pridružiti na tečaju jahanja, a najprej mora premagati svoj strah pred ... Ugotovite, česa je Zajca strah in, kako je svoj strah premagal.

Mija in Luka gradita grad

Mija in Luka se odločita, da bosta zgradila grad. Kmalu ugotovita, da je pred njima velika naloga, četudi na pomoč priskočita Zajec in Mala vila. Odkrijte, ali bosta naša prikupna junaka postala princ in princeska.

Mija in Mala vila raziskujeta džunglo

Z malo domišljije in razigranosti lahko celo vrt za hišo postane razburljiva zeliščna džungla, ki kar kliče k avanturi. Poglejte, kaj vse sta v njej odkrili Mija in Mila vila, ko sta se podali na raziskovanje.

Luka in Zajec se igrata skrivalnice

Zajec trdi, da se nihče ne skriva bolje od zajcev, zato ga Luka izzove na igro skrivalnic. Kam se je Zajec skril in ali ga je Luka uspel najti? Spoznajte v prikupni pravljici.