NAŠI DOSEŽKI NA PODROČJU TRAJNOSTNE EMBALAŽE

Ustvarjanje trajnostne embalaže

Pri znamki NIVEA si prizadevamo za kroženje in odgovorno rabo embalažnih materialov, da bi preprečili onesnaževanje in zmanjšali svoj ogljični odtis. Naš pristop je hkrati preprost, a tudi zahteven: zmanjšujemo količino plastike, kjer koli je to mogoče, plastiko recikliramo, kolikor je mogoče, jo nadomestimo, kjer je smiselno, in spodbujamo naše potrošnike, da embalažo ponovno uporabijo. 

Preberite o naših dosežkih in ciljih na področju trajnostne embalaže, ki jo želimo ustvarjati z manj plastike ali z reciklirano plastiko ter materiali na osnovi lesa iz kontroliranih in sledljivih virov.

 

Naše zaveze glede plastike

Človeštvo se sooča z vprašanjem, kako rešiti globalni problem plastike. NIVEA si je zastavila ambiciozne cilje za zmanjšanje porabe deviške plastike na osnovi fosilnih goriv in povečanje količine recikliranih materialov v svoji embalaži, poleg tega pa zagotoviti reciklabilnost in možnost ponovne uporabe naše embalaže.


Naša trajnostna papirna embalaža

Eden izmed načinov za zmanjšanje plastike v embalaži je, da jo zamenjamo z materiali na osnovi lesa, kot sta papir in karton. Ker spoštujemo naravo, pazimo, da so naravni materiali, ki jih uporabljamo, pridobljeni trajnostno, da zaščitimo gozdove pred krčenjem.


One Skin. One Planet. One Care.

Želimo biti 100-odstotno transparentni in odgovoriti na vsa vaša vprašanja o trajnosti pri znamki NIVEA. Če na tej spletni strani niste našli vseh odgovorov, ki ste jih iskali, ali želite podrobnejše informacijenam pišite in z veseljem vam bomo odgovorili.