Varnost za kožo in transparentnost

Varnost za kožo in transparentnost

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

Varnost za kožo in transparentnost

Odgovorna potrošnja, vključno z uporabo trajnostne nege kože, postaja pomemben vidik v vsakdanjem življenju vse več ljudi. Pozdravljamo to povečano osredotočenost na izdelke za nego kože, ki niso samo učinkoviti in varni, temveč vam tudi omogočajo, da se počutite dobro glede svoje nakupne odločitve.

Raziskovalci pri znamki NIVEA so več kot sto let odkrivali kompleksne procese, ki se odvijajo v koži, da so razvili izdelke za nego kože, ki jim zaupajo ljudje po vsem svetu. Zaradi tega zaupanja čutimo odgovornost, da optimiziramo svoje izdelke, tako da bodo bolj okoljsko združljivi, vire pa uporabljamo bolj odgovorno, saj tako delujemo proti negativnim vplivom na okolje in ohranjamo zdravje našega planeta.

NIVEA si prizadeva ustvarjati inovacije, ki se lahko varno uporabljajo, upoštevajo okolje in izpolnjujejo visoka pričakovanja glede nege kože na najboljši mogoč način.

 

Razume se, da želite vedeti, kaj se skriva v vašem najljubšem izdelku za nego kože. Toda prebiranje seznamov sestavin in raziskovanje, ali so izdelane iz sintetičnih, rastlinskih ali živalskih virov, je lahko težavno. Obenem za potrošnike, ki kupujejo kozmetične izdelke, postajajo vse pomembnejši vidiki, kot so veganske formule in okolju prijazne sestavine za nego kože.

Prav zato si NIVEA vedno prizadeva potrošnikom zagotavljati poštene in transparentne informacije o varnosti in okoljski združljivosti naših izdelkov. NIVEA predstavlja informacije o izdelkih, povezane s trajnostjo, tako na samih izdelkih kot na spletu, da je dostop do njih čim udobnejši.

Primer te transparentnosti je leksikon sestavin, ki ga objavljamo na lokalnih spletnih straneh znamke NIVEA od leta 2020. V njem so preproste, vendar podrobne informacije o skoraj 600 sestavinah, ki jih uporabljamo v formulah naših izdelkov.

 
sustainable skincare ingredients

One Skin. One Planet. One Care.

Želimo biti 100-odstotno transparentni in odgovoriti na vsa vaša vprašanja o trajnostnosti pri znamki NIVEA. Če na tej spletni strani niste našli odgovorov, ki ste jih iskali, ali želite podrobnejše informacije, nam pišite in z veseljem vam bomo odgovorili.