Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

Spoznajte vsa NIVEA negovalna mila in kreme za roke.

ZABAVNI VALENTINOVI NASVETI ZA VSE SAMSKE

Sami za valentinovo? Nič za to, tudi tako se imate lahko krasno!

VALENTINOVE IDEJE ZA SAMSKE

Valentinovo ni samo za tiste v zvezah! Preverite naše zabavne ideje za vse samske.

VALENTINOVO ZA SAMSKE

Čeprav je valentinovo praznik ljubezni, to še ne pomeni, da je rezervirano samo za srečno zaljubljene. Letos pozabite na nadležne pare, ki si podarjajo razkošne šopke in ljubezenska pisemca, saj se boste tudi samski na valentinovo več kot zabavali!

Za valentinovo lahko pokažete osebam, ki jih imate radi, koliko vam pomenijo in, kako radi ste v njihovi družbi. Vaša družina, najboljša prijateljica in prijateljice iz službe bodo zagotovo cenili majhne znake pozornosti - nihče se ne more upreti kančku ljubezni!

Navdih za popolno valentinovo poiščite v nadaljevanju. Za vas smo pripravili številne ideje - od filmskega maratona do gurmanskega zajtrka. Idej, s katerimi boste povsem pozabili, da ste samski na valentinovo, imamo neskončno!

ZABAVNE AKTIVNOSTI ZA VALENTINOVO

kokice

Organizirajte filmski večer

Pokličite svoje najboljše prijateljice, skobacajte se pod mehko odejo in si privoščite najljubšo pijačo! Čeprav je valentinovo, ni pravila, ki pravi, da morate gledati romantične komedije - če vsaka predlaga po en film, se bo vaš filmski večer hitro spreobrnil v zabaven filmski maraton.

jenga-vrnice

Igra, ki zagotavlja obilo smeha

Kdaj ste se nazadnje igrali zabavne igre s prijatelji in družino? Valentinovo je odličen izgovor, da iz omare zopet vzamete Jengo! Igro si popestrite z dodatnimi izzivi, na primer: soigralci, ki izgubijo, morajo zapeti pesem ali povedati kakšno nerodno zgodbo.

PRIJATELJEM POKAŽITE, KOLIKO VAM POMENIJO

Darilo naredite kar sami

Če želite valentinovo darilo izdelati kar sami, predlagamo prisrčno čestitko - super in enostavna ideja, ki bo vašo najboljšo prijateljico zagotovo navdušila! Vse, kar potrebujete, so le listi papirja v različnih barvah (priporočamo roza, rdečo in vijolično) in škarje! Iz papirja izrežite nekaj lističev v obliki src in jih prilepite na čestitko. Nato narišite še košaro in vaš balon je pripravljen na vzlet!

cestitka

Zajtrk s prijateljicami

Služba, obveznosti, šola, hobiji, družina ... Vsi imamo natrpane dneve in včasih nam enostavno zmanjka časa za prijatelje. Odkupite se jim za valentinovo in jih povabite na zajtrk - skuhajte kavo, pripravite nekaj okusnega za pod zob in uživajte v družbi svojih najljubših!

DODATNA INSPIRACIJA ZA ROMANTIKE

IMEJTE SE RADI

Valentinovo je odlična priložnost, da ljubezen izkažete tudi sami sebi. Na primer - privoščite si domači wellness. Z dobro glasbo, toplo kopeljo in knjigo, ki je nikakor ne uspete prebrati, boste zagotovo hitro pozabili na stres in obveznosti. Uživajte!

POPOLNA DARILA ZA VALENTINOVO

Odkrijte prisrčna darila, ki jih lahko naredite sami, in aktivnosti, s katerimi boste navdušili ljubljeno osebo! Za vas smo pripravili zabavna in enostavna presenečenja za valentinovo, za katera ne boste odšteli veliko, a bodo vseeno prišla od srca.