Potopite se v sproščujočo kopel

SPREMENITE SVOJO KOPALNICO V OAZO DOBREGA POČUTJA.

Topel plamen sveče, izbrana glasba in čudovit vonj – nikjer se ne sprostimo bolje kot v udobju doma.

Najboljši nasveti za popolne užitke kopanja

Knjiga vas bo ponesla v drug svet, kjer boste pozabili na vsakdanje skrbi.

Prava knjiga za sproščanje je knjiga s pozitivno noto. Humor? Da! Ljubezen? O, seveda! Triler? Morda, a v zmerni količini. Na koncu dneva si vendarle želite pozabiti na stres.

Vaš pobeg od vsakdanjika

  • Po dolgem dnevu včasih ni lepšega, kot je dolga, sproščujoča kopel. Pa vendar je pomembno, da poskrbimo tudi za pravo vzdušje.
  • Da bo kopalnica postala vaša lastna oaza miru in sprostitve, v njej ne sme manjkati topel plamen svečk, ki so tudi sicer lahko čudovit dodatek doma.
  • Vam je bolj pri srcu klasika ali romantične balade? Izberite sproščujočo glasbo po svojem okusu.
  • A ne stopite kar tako v toplo vodo. Še prej ji dodajte izbrano kopel kot je denimo NIVEA kremna kopel Goodbye Stress s pomirjujočim vonjem sivke in naravnim dodatkom medu, ki blagodejno vpliva na vse čute.
  • Če prisegate na edinstveni vonj NIVEA kreme, izberite NIVEA kremno kopel Creme Care s provitaminom in negovalnimi olji, ki kožo intenzivno nahrani in zmehča.
  • Le kaj še potrebujete za popoln večer? Dobro knjigo, seveda.
  • 10, 30, 60 minut … Koliko časa pa vi potrebujete za sprostitev? Ste že slišali, da dolgo namakanje v kadi izsuši kožo? Preverite, ali gre za resnico ali mit.

Vaša lastna kopalnica je lahko pravi domači wellness

Da boste resnično lahko uživali v dobrem počutju in sprostitvi, potrebujete mir in čas. Upočasnite ritem. Ugasnite mobilnik. Kad napolnite s toplo vodo in negovalno kopeljo, prostor pa naj preplavi sproščujoča glasba.

Vaša najljubša glasba za najboljši del dneva

Glasba močno vpliva na naše razpoloženje. Sproščujči zvoki znatno znižajo naš nivo stresa in nam pomagajo, da se spočijemo. Izkoristite prednosti pomirjujočega učinka najbolj znanih del klasičnih mojstrov kot sta denimo Vltava skladatelja Bedricha Smetane ali Brandenburški koncerti Johanna Sebastiana Bacha. Prepustite se glasbi in se napolnite z energijo, da boste pripravljeni na nove izzive.

Po kopanju je čas za izdatno nego kože

Tudi vaša koža po dolgem dnevu potrebuje sprostitev. Pomagajte ji, da si opomore. NIVEA vlažilna maska z naravno alojo in vitaminom E intenzivno vlaži kožo obraza. Koža telesa vam bo hvaležna za izdatno nego z NIVEA bogatim hranilnim mlekom za telo z naravnimi minerali in mandljevim oljem.