Kako do sproščene večerne frizure


POPOLNA FRIZURA ZA POPOLN VEČER

Ste dobili vabilo na večerjo, a nimate časa za popolno preobrazbo? Brez skrbi - svojo dnevno frizuro lahko hitro spremenite v večerno frizuro in zablestite.

Iz dnevne v večerno frizuro v le nekaj korakih

Modna blogerka Aleksandra Pawlik vam bo pokazala, kako lahko hitro ustvarite sproščene večerne kodre v svojih dolgih laseh.

#DareToStyle z @alexmandostyle

Njeno pravo ime je Aleksandra Pawlik, na spletu pa je bolj poznana kot Alex Mandostyle. Mlada Poljakinja je na YouTube kanalu aktivna že več kot pet let in ima že preko 540.000 sledilcev. V svojih videih in na Instagram profilu Alex deli lepotne in modne nasvete, začinjene s kančkom humorja in prisrčnosti.

Alex dobro ve, kako ustvariti šik in elegantne večerne frizure. A poleg tega ve tudi, da je včasih potrebno hitro spremeniti dnevni videz v večernega. Če bi v svojih dolgih laseh radi ustvarili preproste, a lepe večerne kodre, ste na pravem mestu.

Kako do sproščene večerne frizure

Čudoviti lasje, ne glede na uro! Oglejte si video film in sledite Alex pri hitri preobrazbi iz dnevnega v večerni videz. Ne spreglejte podrobnejšega pregleda posameznih korakov, ki smo ga za vas pripravili spodaj.

Alex Mandostyle - 1. korak: razpletite kite

1. korak: razpletite kite

Najprej razpletite svoje boksarske kite in jih nežno razčešite s prsti. Pazite, da ne boste raztegnili mehkih kodrov, ki so ostali v laseh.

Alex Mandostyle - 2. korak: Nakodrajte svoje lase

2. korak: Nakodrajte svoje lase

Uporabite kodralnik za lase, da boste poudarili kodre. Začnite spredaj in nadaljujte proti zadnjemu delu glave.

3. korak: Lase navijajte horizontalno

3. korak: Lase navijajte horizontalno

Kodralnik držite horizontalno medtem ko lase ovijate okoli njega. Nežno ga premikajte gor in dol.

Alex Mandostyle - 4. korak: Zmehčajte kodre

4. korak: Zmehčajte kodre

Ko je posamezen pramen las dovolj nakodran, izvlecite kodralnik in sprostite kodre. Nekajkrat ponovite oba prejšnja koraka na različnih delih las. Poskrbite, da ne boste izpustili nobenega predela. To utegne biti malce bolj zapleteno na hrbtni strani las, a gotovo vam bo uspelo!

Alex Mandostyle - 5. korak: Poskrbite za teksturo

5. korak: Poskrbite za teksturo

Da boste svoji novi frizuri dodali volumen, uporabite suhi šampon NIVEA FRESH REVIVE. Na ta način bodo vaši lasje videti bolj polni dlje časa.

Alex Mandostyle - 6. korak: Utrdite svojo novo frizuro

6. korak: Utrdite svojo novo frizuro

Skoraj smo končali! Za konec svoje lase popršite z lakom za lase NIVEA Care & Hold. Tako bodo lasje ostali na mestu.

Novo: NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon

Novo: NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon

Vsak dan je pravi dan za lepe lase, ne glede na to, kje ste! Novi NIVEA FRESH REVIVE suhi šamponi v hipu osvežijo in nežno očistijo vaše lase. Še več, lasem dodajo teksturo in volumen. Naj bodo vaši lasje svetli, srednje svetli ali temni, NIVEA ima pravi suhi šampon za vas.

Alex Mandostyle - športni videz

Kako do trendi boksarskih kit

Alex ni pripravila le videa, ki vas uči, kako do sproščene večerne frizure, temveč je posnela tudi film, v katerem prikaže, kako preprosto splesti boksarske kite za popoln športni videz. Ste pripravljeni?