Kako do romantične paž frizure brez škarij


VNESITE SVEŽINO V DOLGE LASE

Si želite malce spremembe, a bi vseeno radi obdržali svoje dolge lase? Preizkusite čudovito romantično paž frizuro, za katero ne boste potrebovali ne frizerja in ne škarij!

Popolna paž frizura od jutra do večera

Modna blogerka Paulien Tilstra vam bo pokazala, kako lahko svoje dolge lase oblikujete v romantično paž frizuro, brez škarij!

#DareToStyle s @paulientilstra

Večina mam nima časa za zapletene frizure. Paulien Tilstra pa dokazuje, da se vam ni treba odpovedati stilu le zato, ker ste zaposlena mama majhnih otrok. Nizozemska YouTube in Instagram zvezdnica prisega na preproste, a elegantne frizure. In na tisoče sledilcev se z njo strinja. Uspešna mama dveh malčkov bo že vedela, kajne?

Če si tudi vi želite preizkusiti ta trenutek nadvse priljubljeno paž frizuro, o kateri vsi govorijo, a se nočete odpovedati svojim dolgim lasem, ste na pravem mestu.

Paulien vam bo pokazala, kako lahko dolge lase preprosto spremenite v moderno navidezno paž frizuro.

Kako do navidezne paž frizure

Vedno s stilom, kjerkoli in kadarkoli! Oglejte si vodnik do popolne frizure, ki ga je za vas pripravila Paulien Tilstra in sledite preprostim korakom, ki vas bodo vodili do zavidljivega rezultata. Ni se vam treba odpovedati svojim dolgim lasem, da bi nosili romantično paž frizuro. Ne spreglejte podrobnejšega pregleda posameznih korakov.

Franziska Elea - Fresh Revive Dry Shampoo

Preden začnete osvežite svoje lase

Preden začnete oblikovati svoje lase, jih osvežite s suhim šamponom NIVEA Fresh Revive. Glavo preprosto obrnite navzdol in popršite lase za nekaj dodatne teksture. Več o uporabi suhega šampona si lahko ogledate v video filmu Franziske Elea.

Paulien Tilstra: 1. korak - Razporedite svoje kodre

1. korak: Razporedite svoje kodre

Zdaj, ko so vaši lasje sveži in pripravljeni na akcijo, jih morate najprej enakomerno razporediti, da bo vaša nova paž frizura popolna.

Paulien Tilstra: 2. korak: Ločite lase zadaj

2. korak: Ločite lase zadaj

Ločite lase na zadnjem delu glave tako, da bo na sredini ostal tanjši pramen las. Dolžina pramena je odvisna od dolžine vaših las in želene dolžine vaše nove frizure. V primeru Paulien je okoli 8 centimetrov.

Paulien Tilstra: 3. korak: Spletite lase v kito

3. korak: Spletite lase v kito

Na sredini las, ki ste jih ločili, spletite kito vse do konic. Spnite jo z gumijasto elastiko. Za bolj naraven videz uporabite prosojno elastiko.

Paulien Tilstra: 4. korak - Spnite kito

4. korak: Spnite kito

Tesno spleteno in z elastiko povezano kito zvijte proti glavi in jo čvrsto spnite s sponkami za lase. Droben nasvet: če sponke zapnete tako, da tvorijo križ, bodo bolje držale.

Paulien Tilstra: 5. korak - Zakrije kito z lasmi

5. korak: Zakrije kito z lasmi

Čas je, da skrijete svojo kito in ustvarite navidezno paž frizuro! Preprosto razporedite preostale lase čez kito, da jo zakrijete.

Paulien Tilstra: 6. korak -  Ločite zgornje lase

6. korak: Ločite zgornje lase

Zadaj ste končali! Zdaj se posvetite zgornjim lasem. Ločite jih v tri posamezne pramene.

Paulien Tilstra: 7. korak - Zvijte in spnite

7. korak: Zvijte in spnite

Zvijte posamezen pramen las navzgor in ga spnite na kito. Preostal vam je le še en korak.

Paulien Tilstra: 8. korak - Pika na i

8. korak: Pika na i

Vaš navidezni paž je skoraj končan. Vse, kar morate še storiti je, da svojo novo frizuro utrdite z lakom za lase NIVEA Care & Hold.

suhi šamponi NIVEA Fresh Revive

NOVO: Suhi šamponi NIVEA FRESH REVIVE

Vsak dan je pravi dan za lepe lase, ne glede na to, kje ste! Novi NIVEA FRESH REVIVE suhi šamponi v hipu osvežijo in nežno očistijo vaše lase. Še več, lasem dodajo teksturo in volumen. Naj bodo vaši lasje svetli, srednje svetli ali temni, NIVEA ima pravi suhi šampon za vas.

Paulien Tilstra: sušenje kodrastih las

Kako posušiti kodraste lase

Vas zanima, kako posušiti kodraste lase, da bodo vaši kodri prožni in polni? Sledite odličnim nasvetom vedno nasmejane Paulien!