Trendi dolge frizure - header

Moderne frizure za dolge lase

SLEDITE PREPROSTIM NASVETOM NIVEA BLOGERK
Če iščete sveže ideje, kako svoje dolge lase urediti v moderne frizure, potem ste na pravem mestu. Potrebujete le nekaj časa, dobre volje in prave izdelke za nego in oblikovanje las.

SUPER IDEJE ZA POPOLNE FRIZURE ZA DOLGE LASE

Lepotne in modne internetne zvezdnice vas bodo v svojih kratkih video filmih korak za korakom popeljale do popolne frizure od jutra do večera. Ste za izziv?
vanessa ziletti

Kako do frizure kot iz salona

Je pred vami pomemben dan in si želite, da bi bili vaši dolgi lasje videti kot iz salona? S pravo tehniko in nasveti Vanesse Ziletti vam bo to uspelo kar doma!
vanessa ziletti - figa

Kako do popolne razmršene fige

Klasična, a vselej modna speta frizura je popolna izbira za večerne priložnosti. Vanessa Ziletti vam bo pokazala, kako jo lahko ustvarite kar sami.
paulien tilstra

Kako posušiti kodraste lase

Si tudi vi želite v svoje dolge kodraste lase pričarati popolne valove? Naravna kodrolaska Paulien Tilstra vas bo korak za korakom popeljala do čudovite kodraste frizure.
paulien tilstra - navidezni paž

Kako do romantične paž frizure brez škarij

Si želite malce spremembe, a bi vseeno radi obdržali svoje dolge lase? Preizkusite čudovito romantično paž frizuro izpod rok Paulien Tilstra, za katero ne boste potrebovali ne frizerja in ne škarij!
alex mandostyle

Kako do trendi boksarskih kit

Hitite na vadbo, pa ne veste, kako urediti svoje lase? Alex Mandostyle vam predlaga super trendi frizuro - boksarske kite, ki jih lahko spletete v nekaj minutah.
alex mandostyle - spuščeni lasje

Kako do sproščene večerne frizure

Ste dobili vabilo na večerjo, a nimate časa za popolno preobrazbo? Brez skrbi - svojo dnevno frizuro lahko z navodili Alex Mandostyle hitro spremenite v večerno frizuro in zablestite.
franziska elea

Kako uporabljati suhi šampon

Ste zaspali? Ste pozni? Brez skrbi! Z NIVEA FRESH REVIVE suhimi šamponi boste lase osvežili v trenutku! Franziska Elea vam svetuje, kako.
franziska elea - visoka figa

Kako oblikovati popolno frizuro z visoko figo

Si želite tekom dneva malce popestriti svojo frizuro? Brez skrbi - ste na pravem mestu! Trendi frizura z visoko figo, ki jo je ustvarila Franziska Elea je zagotovo prava izbira.