Kako oblikovati popolno frizuro z visoko figo


USTVARITE POPOLNO FRIZURO Z VISOKO FIGO

Si želite tekom dneva malce popestriti svojo frizuro? Brez skrbi - ste na pravem mestu! Trendi frizura z visoko figo je zagotovo prava izbira, zato sledite našim nasvetom!

TRENDI frizura od jutra do večera

Modna blogerka Franziska Elea je za vas pripravila vodnik za oblikovanje prikupne frizure z visoko figo.

#DareToStyle s @franziskaelea

Franziska „Elea“ Dully je ena najuspešnejših modnih in lifestyle blogerk v Nemčiji. Vsakodnevnim modnim in lepotnim nasvetom dekleta iz Kölna, lahko sledite na njeni spletni strani in njenem Instagram profilu @franziskaelea.

Franziska še predobro ve, kako hektična so lahko jutra. Če želite prihraniti čas pri jutranji rutini urejanja las, ste zagotovo prišli na pravo mesto.

Franziska je za vas pripravila popoln vodnik, s pomočjo katerega boste le v nekaj korakih ustvarili trendi pričesko z visoko figo!

Kako oblikovati visoko figo?

Da bodo vaši lasje sveži vedno in povsod, si oglejte video vodnik z nasveti, kako ustvariti popolno frizuro z visoko figo. Spodaj smo za vas pripravili še podrobnejši pregled posameznih ključnih korakov.
Franziska Elea: 1. korak: Uporabite NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon za več volumna

1. korak: Uporabite NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon za več volumna

Preden začnete z oblikovanjem pričeske, uporabite NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon, ki bo vašim lasem dodal teksturo in volumen. Oblikovanje bo tako veliko lažje, frizura pa bolj obstojna. Poglejte si Franziskin vodnik za pravilno uporabo NIVEA suhega šampona.

Franziska Elea: 2. korak: Spnite vrhnji del las

2. korak: Spnite vrhnji del las

Vrhnji del spnite v čop. Višino fige izbirate sami glede na višino čopa - višje kot boste speli lase, višja bo kasneje vaša figa.
Franziska Elea: 3. korak: Ovijte lase okrog čopa

3. korak: Ovijte lase okrog čopa

Ovijte lase iz konjskega repa okrog samega čopa. Bodite pozorni, da v figo vključite vse lase.

Franziska Elea: 4. korak: Spnite figo

4. korak: Spnite figo

Z lasnicami pritrdite figo. Naš strokovni nasvet: Če boste lasnico poškropili z lakom za lase NIVEA Care & Hold, bo lasnica imela boljši oprijem, vaša pričeska pa bo zdržala dlje časa.
Franziska Elea: 5. korak: Nanesite gel za lase

5. korak: Nanesite gel za lase

Čas za oblikovanje spuščenih las. Oblikujte valovite lase, ki bodo lepo dopolnili vašo visoko figo. Nanesite NIVEA Care & Hold gel za oblikovanje las, da boste lažje oblikovali sproščene valovite lase.
Franziska Elea: 6. korak: Utrdite visoko figo

6. korak: Utrdite visoko figo

Zdaj, ko je vse na svojem mestu, poskrbite, da bo tako tudi ostalo! Za utrditev vaše nove frizure uporabite lak za lase NIVEA Care & Hold, ki lasje obnavlja in poskrbi za celodnevno obstojnost frizure.

Novost: NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon

NOVO: NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon

NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon osveži vaše lase le v nekaj minutah. Izdelek takoj osveži in prijetno odišavi lase. Poleg tega boste z nežnim razčesavanjem ustvarili dodaten volumen.
Kako uporabljati NIVEA suhi šampon

Kako uporabljati NIVEA suhi šampon

Franziska ni pripravila le nasvetov, kako do trendi frizure z visoko figo, temveč vam v svojem video filmu prikaže tudi, kako pravilno uporabljati suhi šampon NIVEA FRESH REVIVE.