Navdih iz narave

NOVO: losjon za telo NIVEA NATURALLY GOOD

PREDNOSTI

ZAKAJ IZBRATI NIVEA NATURALLY GOOD?

Ker ljubite svojo kožo in naravo.

O IZDELKIH

100 % TRANSPARENTNA NEGA TELESA

Losjoni za telo NIVEA NATURALLY GOOD vsebujejo kar 98 % sestavin naravnega izvora*. Preostala 2 % sestavin zagotavljata stabilnost in varnost formule.

*Sestavine, pridobljene iz narave, ki po obdelavi ohranijo več kot 50 % svoje molekulske strukture (naravno stanje), vključno z vodo. 

OSVEŽUJOČA ALOE VERA

Aloe vera oz. aloja se že tisočletja uporablja za zaščito in nego kože. Njen list vsebuje v povprečju kar 95 % tekočine! Gel iz aloje kožo oskrbi z vlago in jo zaščiti pred izsušitvijo. Intenzivna vlažilna nega losjona za telo NIVEA NATURALLY GOOD Aloe Vera s 100 % alojo je še posebej primerna za normalno in suho kožo, saj poskrbi za osvežujoč občutek na koži.

RAZVAJAJOČ AVOKADO

Avokadovo olje je cenjena sestavina tako v kuhinji kot v kozmetiki, saj se ponaša z obnovitvenimi in vlažilnimi lastnostmi. V kožo se hitro vpije in jo naredi mehko ter prožno. Posebej bogata nega losjona za telo NIVEA NATURALLY GOOD Avokado s 100 % naravnim avokadom je primerna za suho kožo, saj kožo navlaži in zgladi.

HRANLJIVI OVES

Oves ni odličen le za zdrav zajtrk, temveč je poznan tudi po tem, da kožo mehča, gladi in pomirja blažja vnetja in draženje kože. Losjon za telo NIVEA NATURALLY GOOD Oves vsebuje 100 % naraven oves, ki pomirja suho in zelo suho kožo ter ji nudi globinsko, bogato nego.
GELA ZA TUŠIRANJE

UŽIVAJTE V OSVEŽUJOČEM DOTIKU NARAVE

Razvajajte kožo z biorazgradljivo, vegansko formulo z 98 % sestavin naravnega izvora*. Gela za tuširanje NIVEA Naturally Good sta obogatena z bio arganovim oljem, ki poskrbi za razkošno razvajanje in blagodejno nego suhe in občutljive kože.

*Sestavine, pridobljene iz narave, ki po obdelavi ohranijo več kot 50 % svoje molekulske strukture (naravno stanje), vključno z vodo. 

ELEGANTEN CVET DIVJE VRTNICE

Oljni gel za tuširanje NIVEA Naturally Good z elegantnim vonjem divje vrtnice je prijazen tako do kože kot do okolja. Njegova živahna barva takoj dvigne razpoloženje! Oblečen je v plastenko iz 97 % reciklirane plastike in ne vsebuje mikroplastike, parabenov in drugih škodljivih sestavin. Odličen je za vse ljubiteljice zapeljivega vonja vrtnic!

NEŽEN BOMBAŽNI CVET

Prepustite se objemu narave z oljnim gelom za tuširanje NIVEA Naturally Good s čudovitim vonjem bombažnega cveta. Njegova plastenka je narejena iz 97 % reciklirane plastike, negovalna formula pa ne vsebuje mikroplastike, parabenov in drugih škodljivih sestavin. Prava izbira za vse, ki želijosvojo kopalnico spremeniti v sprostitveno oazo.

IZ LJUBEZNI DO NARAVE

NARAVNO DOBRA NEGA TELESA

Zavezani smo k pozitivnemu vplivanju na svet, zato nenehno izpopolnjujemo formule naših izdelkov, da so čim bolj prijazne vaši koži, obenem pa želimo zmanjševati naš vpliv na okolje.

TRAJNOSTNA EMBALAŽA

50 % MANJ PLASTIKE

Narava je tako radodarna do naše kože, da ji želimo vsaj malce povrniti s trajnostno embalažo naših losjonov za telo NIVEA NATURALLY GOOD. V čem so njene prednosti?