novo
(0)

Micelarna voda Naturally Good

400 ml

Prednosti

?istilen
Osve?itev
Vlaženje
  • Učinkovito odstrani nečistoče in ličila.
  • Nežno in globinsko očisti kožo.
  • Za občutek navlažene in osvežene kože.
  • Izdelek je dermatološko in oftalmološko preizkušen.

Odkrijte več o tem izdelku

Pot do lepe in zdrave kože obraza se začne s temeljitim čiščenjem zjutraj in zvečer. Spoznajte micelarno vodo Naturally Good z organsko alojo, ki nežno, a učinkovito očisti kožo ter odstrani ličila. Osvežilna formula vsebuje micele, ki delujejo kot magneti in nase privlačijo umazanijo, sebum in ličila, pri tem pa ne puščajo ostankov. Za popolnoma svežo, čisto in navlaženo kožo, ki lahko diha.

Linija NIVEA Naturally Good nudi 100-odstotno preglednost vseh sestavin, ki jih vsebujejo njeni izdelki. Micelarna voda vsebuje 98 % sestavin naravnega izvora* za popolno spoštovanje kože in 2 % umetnih dodanih sestavin za stabilnost in varnost formule.

* Sestavine, pridobljene iz narave, ki po obdelavi ohranijo več kot 50 % svoje molekulske strukture (naravno stanje), vključno z vodo.

Številka izdelka: 87148 (871480951020)

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)

Uporaba

1Nanesite

Z izdelkom prepojite blazinico vate in nežno obrišite obraz ter predel okrog oči in ustnic.

Posebne sestavine

Organic Aloe Vera

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Vsebuje: Aqua, Alcohol Denat., Pentylene Glycol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sorbitol, Decyl Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Caprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone, Sodium Chloride