NOVO!
NIVEA SUN KIDS PROTECT & CARE

NAJBOLJŠI IZDELKI ZA ZAŠČITO PRED SONCEM ZA VSO DRUŽINO!

ZABAVNA ZAŠČITA PRED SONCEM, KI JO BODO VAŠI OTROCI OBOŽEVALI

Zaščita pred soncem, posebej razvita za otroško kožo

Otroci obožujejo počitnice na morju. Je sploh kaj bolj zabavnega kot čofotanje v vodi in nabiranje školjk ali kamenčkov ob prijetnem božanju sončnih žarkov? Seveda pa je naloga staršev, da ob tem poskrbimo za zaščito nežne otroške kože pred škodljivimi sončnimi žarki. Zato smo razvili linijo izdelkov za zaščito pred soncem NIVEA SUN Kids Protect & Care, ki nudijo takojšnjo visoko učinkovito zaščito otroške kože pred sončnimi opeklinami in so dolgotrajno vodoodporni.


UČINKOVITA ZAŠČITA PRED ŠKODLJIVIMI SONČNIMI ŽARKI

Ne glede na to, ali se boste odločili za roll-on, sprej, losjon ali kremo za sončenje, ste lahko mirni, da bodo izdelki NIVEA SUN Kids Protect & Care poskrbeli za učinkovito zaščito otroške kože pred soncem.
sprej-zascita-koze-zf

SPREJ ZA ZAŠČITO OTROŠKE KOŽE

Vam je bolj všeč zaščita otroške kože pred soncem v obliki spreja? Dolgotrajno vodoodporen sprej NIVEA SUN Kids Protect & Care otroško kožo učinkovito zaščiti v trenutku, obarvana emulzija, ki sčasoma izgine, pa popestri nanos zaščite. Za zabavne in brezskrbne dni na soncu.

krema-roll-on-zascita-pred-soncem

ZABAVNI ROLL-ON V DVEH BARVAH

Roll-on NIVEA SUN Kids Protect & Care je na voljo v dveh barvah - roza in zeleni! Poleg tega, da je njegovo nanašanje sila zabavno za vaše najmlajše, jim ta dolgotrajno vodoodporni roll-on nudi takojšnjo učinkovito zaščito pred soncem, hkrati pa zmanjšuje tveganje za pojav alergij na sonce.

sprej-občutljiva-koza-zf

UČINKOVITA ZAŠČITA OBČUTLJIVE KOŽE

Ima vaš otrok še posebej občutljivo kožo? Potem zanj izberite sprej za zaščito pred soncem NIVEA SUN Kids Protect & Sensitive. Posebno nežna, neodišavljena formula, ki smo jo razvili v sodelovanju s pediatri, zagotavlja enako učinkovito zaščito otroške kože kot preostali izdelki NIVEA SUN.


POPOLN POLETNI ODDIH

nivea-kids-sun-nagradna-igra

Kdo so srečni nagrajenci?

Nagradna igra je zaključena - hvala vsem, za sodelovanje! Objavili smo imena srečnih nagrajencev, ki prejmejo ekskluziven NIVEA SUN paket: igračko Lotte in NIVEA torbo za na plažo ali igračko Max in brisačo za na plažo. Pravila in pogoje nagradne igre si lahko preberete tukaj.
ODKRIJTE NAGRAJENCE

OTROŠKA KOŽA POTREBUJE POSEBNO ZAŠČITO

Vse, kar morate vedeli o zaščiti pred soncem za otroke.

6 nasvetov za brezskrbne norčije na soncu

  • Izogibajte se opoldanskemu soncu.
  • Poiščite senco.
  • Uporabljajte ekstra vodoodporne izdelke za zaščito otrok pred soncem z ZF 30 ali 50+.
  • Zaščitna oblačila z visoko zaščito pred soncem so obvezna.
  • Ne pozabite na sončna očala z UV-zaščito in pokrivalo.
  • Izdelke za zaščito pred soncem nanašajte najmanj vsaki dve uri, zlasti pa po plavanju, potenju, otiranju z brisačo in igranju v pesku.

Zakaj je otroška koža tako občutljiva?

Preden izberete roll-on, kremo, sprej ali losjon za sončenje za svojega otroka, preberite v čem se otroška koža razlikuje od odrasle.

Mlada koža ne doseže polne debeline ali pigmentacije vse do najstniških let, zato je še bolj dovzetna za poškodbe kot starejša koža. Več kot so otroci v mladih letih izpostavljeni UV-žarkom, prej se lahko pokažejo ti učinki. UVB-žarki so odgovorni za sončne opekline, medtem ko UVA-žarki povzročajo dolgoročne posledice, kot je prezgodnje staranje kože.

Z ustreznim izdelkom za zaščito kože pred soncem otrokom omogočimo, da izkoristijo vse prednosti in veselje, ki ga ponuja sonce, obenem pa zaščitimo mlado kožo pred škodljivimi učinki UV-žarkov.
zascita-pred-soncem

KLOBUK IN SONČNA OČALA, PROSIM!

Otroci ne morejo razumeti, zakaj je zaščita pred soncem tako pomembna, zato smo odrasli tisti, ki moramo poskrbeti za najboljšo možno zaščito svojih najdražjih. Poleg nanašanja sončne kreme, losjona ali spreja na vsaki dve uri, oziroma po plavanju in otiranju z brisačo, bi otroci morali nositi tudi lahek klobuček za zaščito svojih glavic pred soncem. Priporočamo pa tudi izbiro kakovostnih sončnih očal.
vodoodporna-krema-za-zascito-pred-soncem

DOLGOTRAJNO VODOODPORNA FORMULA

Igranje v morju in na plaži je super zabava za vso družino! Da bi vašim malčkom ponudili kar najboljšo zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki, smo razvili še posebej vodoodporno formulo, s katero bo zabava na plaži lahko trajala in trajala ...
preprecite-soncne-opekline

MAMI, PEČE!

Starši še predobro veste, da se nezgode pač dogajajo, pa četudi se še tako trudite, da bi jih preprečili. Če opazite, da je vašega otroka opeklo sonce, poskrbite, da bo pil dovolj vode in jedel čim več sadja in zelenjave. Opečeni koži vrnite vlago tudi s pomočjo hidratantnih izdelkov za nego po sončenju.

DA BO VSA DRUŽINA BREZSKRBNO UŽIVALA NA SONCU

Zdaj, ko veste vse o zaščiti otroške kože pred soncem, je čas, da pomislite tudi na svojo kožo. Poznate svoj tip kože? Veste, zakaj je linija NIVEA SUN Protect & Moisture najboljši izbor za vas? Ponujamo vam odgovore na vsa vprašanja hkrati s koristnimi nasveti za popolno zabavo na plaži!

Nahranite in zaščitite kožo pred soncem z NIVEA SUN Protect & Moisture

Da boste vi in vaša družina brezskrbno uživali v vsakem trenutku na soncu, smo razvili inovativno linijo izdelkov za zaščito pred soncem NIVEA SUN Protect & Moisture. Izboljšana formula učinkovito ščiti kožo in jo hkrati izdatno, dolgotrajno vlaži. Kako deluje? NIVEA SUN Protect & Moisture je prva linija izdelkov za sončenje, ki kožo vlaži kot losjon za telo, za povrh pa jo s pomočjo zaščitnega faktorja učinkovito ščiti pred UVA- in UVB-sevanjem, prostimi radikali in prezgodnjim staranjem ter zmanjšuje tveganje za razvoj alergij, ki jih povzroča preobčutljivost na UVA-žarke. Kateri izdelek boste torej izbrali za popoln dan na plaži?
 
kreme-za-soncenje-nivea-zf

KATERI ZAŠČITNI FAKTOR JE PRAVI ZA VAS?

Zaščitni faktor označuje, kako učinkovito in kako dolgo krema za sončenje ščiti vašo kožo. Odkrijte, kako lahko izračunate pravi zaščitni faktor za svoj tip kože.
obcutljiva-koza-zf-zascita-pred-soncem

JE VAŠA KOŽA OBČUTLJIVA?

Sonce je res blagodejno za dušo, koži pa lahko sončni žarki povzročijo veliko škode. Tisti z občutljivo kožo zato pri sončenju ne bi smeli tvegati. Kaj lahko storite?