NIVEA MEN LUMINOUS serum

MLADOSTNEJŠI VIDEZ KOŽE ŽE PO DVEH TEDNIH

ZNANOST ZA NIVEA MEN LUMINOUS630® INOVACIJO

Po 10 letih preučevanja in testiranja več kot 50.000 različnih aktivnih sestavin, so NIVEA strokovnjaki prišli do revolucionarnega odkritja v negi kože proti staranju. Odkrili so LUMINOUS630®, aktivno molekulo, ki se nahaja pod številko 630 in deluje tako, da blokira encim, ki zmanjšuje proizvodnjo melanina. Tako je nastala naša linija izdelkov Luminous630, ki učinkovito zmanjšujejo pojav pigmentnih madežev in gub za mladostnejši videz kože.

PREDSTAVLJAMO NAJNOVEJŠO NIVEA INOVACIJO V NEGI MOŠKE KOŽE

Spoznajte NIVEA inovacijo proti staranju kože, ki deluje proti temnim madežem in drugim znakom staranja. Izdelki proti staranju kože s patentirano sestavino LUMINOUS630® vidno in dokazano učinkovito dvojno delujejo na celični ravni: zmanjšujejo pigmentne madeže in preprečujejo njihov ponoven nastanek. Uživajte v mladostnejšem videzu kože že po dveh tednih.
NIVEA MEN Anti-Age Cream
SODELUJTE V DVOTEDENSKEM IZZIVU PROTI PIGMETNIM MADEŽEM

STE PRIPRAVLJENI NA NAPREDNO RUTINO NEGE KOŽE? SODELUJTE V 2-TEDENSKEM IZZIVU PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM

PREBERITE, KAJ PRAVIJO MOŠKI, KI SO ŽE SODELOVALI V IZZIVU

VAŠE ODŠTEVANJE DO MLADOSTNEJŠE KOŽE – NIVEA MEN IZZIV PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM

Verjamemo, da niste vedeli, da je vaša koža lahko videti mladostnejša hitreje, kot bo vaš avto potreboval prihodnjo menjavo olja. Predstavljamo vam naš novi serum NIVEA MEN Anti-Age Power 2v1 s patentirano sestavino LUMINOUS630® in hialuronom, ki deluje na celični ravni, da izenači razlike v barvi tena in vidno zmanjša gube.

POGOSTO POSTAVLJENA VPRAŠANJA

ZAKAJ MOŠKI DOBIJO PIGMENTNE MADEŽE IN KAKO SE LAHKO BORIJO PROTI NJIM?

Pigmentni madeži so naraven pojav, ki na koži lahko nastane kot posledica staranja. Lahko pa nastanek temnih madežev na koži povzročijo tudi akne, opekline, izpostavljanje soncu, ekcemi, alergije in drugi dejavniki, ki poškodujejo ali razdražijo kožo.

ALI KREME ZA NEGO KOŽE PROTI STARANJU DELUJEJO IN KAKŠNA JE NAJBOLJŠA NEGOVALNA RUTINA ZA MOŠKE?

Veliko je izdelkov, ki naj bi vplivali na pigmentne madeže in druge znake staranja kože, a le nekaj jih dokazano deluje. Zato je linija izdelkov Luminous630 proti staranju kože inovacija v borbi proti starostnim pegam in gubam, saj je znanstevno dokazano, da deluje že po dveh tednih redne uporabe.

SE JE MOGOČE TRAJNO ZNEBITI PIGMENTNIH MADEŽEV?

Starostne pege in temni pigmentni madeži lahko s časom posvetlijo ali spremenijo barvo, ne morejo pa popolnoma izginiti. Na srečo, lahko s pravimi izdelki za nego kože zmanjšate njihov videz in pomladite svojo kožo. 

KOLIKO ČASA JE POTREBNO, DA STAROSTNE PEGE IN PIGMENTNI MADEŽI ZBLEDIJO?

Pigmentne madeže lahko zmanjšate v krajšem času kot si mislite. Z znanstveno dokazano učinkovitim serumom NIVEA MEN Anti-Age Power 2v1 bodo prvi rezultati vidni že v 2 tednih, z nadaljnjo redno uporabo pa bo izboljšanje še bolj očitno. 

KATERE NARAVNE IN MEDICINSKE METODE SO NAJBOLJŠE ZA ZMANJŠEVANJE PIGMENTNIH MADEŽEV?

Na voljo so različne metode za tretma pigmentnih madežev in gub, od krem in olj, do bolj intenzivnih in dražjih dermatoloških postopkov. Niso pa vsi med njimi dokazano učinkoviti. Zato je naša linija izdelkov Luminous630 proti staranju kože tako posebna, saj njihova formula znanstveno dokazano zmanjša videz starostnih peg in gub.

 

NIVEA LUMINOUS630® TRETMA PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM ZA ŽENSKE

Želeli smo ustvariti formulo, ki deluje v harmoniji z žensko kožo, da bi uravnotežila pigmentacijo in zmanjšala videz temnih madežev na obrazu. Naši serumi Luminous630 proti pigmentnim madežem, ki jim zaupa že več kot milijon žensk po vsem svetu, so bili narejeni posebej v ta namen. Zato so obvezna oprema za ženske, ki želijo, da je njihova koža videti kar najbolje. Bodisi da vas motijo starostne pege, madeži zaradi aken ali nosečnosti, imamo pravi izdelek za potrebe vaše kože. Ne zamudite priložnosti za čudovito sijočo kožo.