(0)

Krema za britje Protect & Care za moške

Men krema za britje Protect & Care za moške z morskimi minerali in negovalnimi vitamini hitro zmehča brado in zagotavlja nežno drsenje rezila za natančno britje.

Velikost

Suha koža

KUPITE ZDAJ

LASTNOSTI

Negovalen
Vlaženje
Suha koža

Prednosti

  • Zmehča dlake in tako omogoči temeljito britje.
  • Zmanjša trenje za učinkovito drsenje brivnika.
  • Med britjem aktivno ščiti kožo pred izsušitvijo.
  • Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

Uporaba

1 Nanesite
Majhno količino kreme nanesite na dlani in jo vmasirajte na moker obraz. Posebej zasnovana za uporabo s čopičem za britje.

Odkrijte več o tem izdelku

NIVEA Men krema za britje Protect & Care za moške z morskimi minerali in negovalnimi vitamini hitro zmehča brado in zagotavlja nežno, a temeljito drsenje rezila za natančno britje. Kako deluje? Kremasta fina pena, ki vsebuje morske minerale in vitamin E, zmehča dlake in tako omogoči temeljito britje. Zmanjša trenje za učinkovito drsenje brivnika. Med britjem aktivno ščiti kožo pred izsušitvijo. Koža je videti negovana in gladka ter daje občutek sproščenosti in ugodja. Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

Opozorilo:

Pred uporabo izdelka preberite opozorila in navodila na embalaži.

Številka izdelka: 81772 (81772-09190-01)

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Vsebuje: Aqua, Potassium Palmitate, Potassium Stearate, Potassium Cocoate, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil, Parfum, Dimethicone, Maris Sal, Tocopheryl Acetate, Cetearyl Alcohol, Sodium Palmitate, Sodium Stearate, Sodium Cocoate, Limonene

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)