NIVEA Cellular korektor 3v1

TROJNO DELOVANJE V 1 KLIKU

Korektor za nego okrog oči in konturiranje NIVEA Cellular 3 v 1

DO SIJOČIH OČI Z ENIM KLIKOM

Kako hitro in enostavno do svežega in mladostnega pogleda? S korektorjem za nego okrog oči NIVEA Cellular 3 v 1! Popolna kombinacija vlažilne nege z anti-age učinkom in korektorja, ki prekriva podočnjake in nepravilnosti.

NIVEA Cellular 3v1

 

TRIJE ODTENKI ZA ZAPELJIV POGLED

Vsi imamo različne tipe in barve kože. Korektorji za nego okrog oči NIVEA Cellular 3 v 1 so na voljo v treh odtenkih: svetlem, srednjem in temnem, ki se z visokokakovostnimi barvnimi pigmenti popolnoma prilagodijo vašemu tenu. Za učinkovito in hitro prekrivanje nepravilnosti na obrazu, kadar koli in kjer koli.

korektor 3v1

KORAK ZA KORAKOM DO SIJOČEGA VIDEZA


KONTURIRAJTE SVOJ OBRAZ KOT ZNANA VPLIVNICA!

Do sedaj ste gotovo že večrat slišali za izraz contouring oz. konturiranje. Veste, o čem govorimo, in kako se pravilno izvaja ta tehnika ličenja? S pomočjo izdelkov za konturiranje lahko vizualno poudarite ali prikrijete dele obraza. To storite s premišljenim senčenjem in osvetljevanjem, ki ga popolnoma prilagodite svojemu obrazu. S tremi odtenki korektorja NIVEA Cellular 3 v 1  boste lahko, z nekaj vaje, učinkovito poudarili svoje ličnice, oblikovali nos ali korigirali druge dele obraza.

 

Oglejte si video, v katerem priznana vplivnica Marina Mamić s pomočjo korektorja NIVEA Cellular 3 v 1 konturira svoj obraz, in tudi vi preizkusite njene trike.


VAŠA NIVEA MAKE-UP RUTINA

Naš inovativni nabor izdelkov NIVEA Cellular 3 v 1 kombinira bogato nego z naravnim prekrivanjem za sijoč videz. Uporabite vse 3 izdelke in izpopolnite svoj videz.

NIVEA Cellular
cellular serum 3v1
TONIRANI SERUM CELLULAR FILLER 3 V 1
Naravno prekrivanje z učinkovitostjo anti-age seruma.

KUPITE NA SPLETU

cellular korektor 3v1
KOREKTOR ZA NEGO OKROG OČI CELLULAR 3 V 1
Mladosten in sijoč pogled v samo eni potezi.

KUPITE NA SPLETU

cellular cushion
NEGOVALNA BLAZINICA CELLULAR CUSHION 3 V 1
Nežno prekrije, gladi in naredi kožo obraza mehko.

KUPITE NA SPLETU