luminous proizvodi za nego telesa

PREPRIČAJTE SE, DA LUMINOUS RES DELUJE! ALI PA VAM VRNEMO KUPNINO.

Predstavljamo vam dva nova odlična izdelka za nego telesa: oljni serum in krema za telo NIVEA LUMINOUS630. Oba vsebujeta patentirano aktivno sestavino LUMINOUS630®, ki zmanjša videz pigmentnih madežev, poenoti ten in znatno zmanjša videz strij. Prepričajte se, da NIVEA inovacija res deluje*, sicer vam vrnemo kupnino.**


ZANIMA ME VEČ O AKCIJI

100 % GARANCIJA VRAČILA KUPNINE

V času trajanja promocije kupite in vsaj 2 tedna redno uporabljajte izbrani izdelek za nego telesa: oljni serum proti strijam NIVEA LUMINOUS630 ali kremo za telo proti strijam in madežem NIVEA LUMINOUS630. Tako prepričani smo v njuno odlično delovanje, da smo vam pripravljeni vrniti kupnino, če z izbranim izdelkom ne boste zadovoljni.


NASVET: Preverite, kateri izdelek odgovarja vašim potrebam, saj lahko možnost vračila denarja uveljavljate le enkrat, za en izdelek.

  • Velja za nakupe, opravljene v obdobju od 1. 4. do 31. 5. 2024.
  • Garancijo vračila kupnine je možno uveljaviti v obdobju od 15. 4. do 30. 6. 2024.

Pogoj za sodelovanje je veljaven račun za nakup izdelka in izpolnjen obrazec na spletni strani. Preberite pravila in pogoje sodelovanja.

 
NIVEA Luminous630 proti strijam in pigmentnim madežem

1. korak: Izberite in kupite olje ali kremo za telo NIVEA LUMINOUS630. Shranite račun, ki potrjuje nakup in izdelek!

2. korak: Izdelek redno uporabljajte vsaj 2 tedna.

3. korak: Če z izdelkom niste zadovoljni, vam vrnemo kupnino na vaš transakcijski račun.


ŽELIM VRAČILO KUPNINE

IZDELEK NI IZPOLNIL MOJIH PRIČAKOVANJ

Ste izbrani izdelek za nego telesa redno uporabljali vsaj 2 tedna in niste bili zadovoljni z rezultati? Žal nam je, da naš izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj, zato smo vam pripravljeni vrniti denar. Prosimo vas, da preberete pravila in pogoje sodelovanja in sledite korakom v nadaljevanju.

 1. Fotografirajte račun, ki potrjuje nakup izdelka v obdobju od 1. 4. do 31. 5. 2024, na katerem morajo biti jasno vidni naslednji podatki:

  • ime trgovca (ime fizične ali spletne trgovine),
  • datum opravljenega nakupa,
  • številka računa,
  • ime izdelka,
  • znesek izdelka.

2. Izpolnite obrazec.

POMEMBNO: če že imate svoj profil MojaNIVEA, se pred uporabo prijavite. Če profila še nimate, prijava ni potrebna.

3. Odgovorite na zastavljeno vprašanje.

4. Naložite fotografijo računa.

5. Oddajte obrazec.

 

POZOR: Zahtevek za vračilo kupnine lahko oddate samo enkrat, samo za en izdelek, vključen v promocijsko aktivnost, četudi ste kupili več izdelkov. 


Osebni podatki

Podatki osebe, ki želi uveljaviti možnost vračila kupnine, se morajo ujemati s podatki imetnika transakcijskega računa.
Številka transakcijskega računa
Ime banke pri kateri je odprt transakcijski račun

Podatki za vračilo kupnine:

Vpišite ime trgovca, pri katerem ste opravili nakup.

Vpišite številko računa, ki potrjuje vaš nakup in ga boste priložili v nadaljevanju.

Vpišite znesek, ki ste ga plačali za izbrani izdelek. Znesek se mora ujemati z zneskom na priloženem računu.

Označite za kateri izdelek želite uveljaviti možnost vračila kupnine. Kupnino vam lahko vrnemo samo za 1 izdelek, ne glede na to, ali ste jih kupili več.

Vaše mnenje je za nas dragoceno. Zato vas prosimo, da nam čim bolj nazorno opišete, zakaj z izbranim izdelkom niste bili zadovoljni.

*Označena polja so obvezna.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

KATERE TRGOVINE SO VKLJUČENE V PROMOCIJSKO AKTIVNOST?

Vključene so tako fizične kot spletne trgovine distributerjev izdelkov NIVEA, registriranih v Republiki Sloveniji.

KAKŠEN JE POSTOPEK PROMOCIJSKE AKTIVNOSTI?

Kupite vsaj enega od dveh izdelkov, vključenih v promocijsko aktivnost: oljni serum proti strijam NIVEA LUMINOUS630 ali kremo za telo proti strijam in madežem NIVEA LUMINOUS630. Redno ga uporabljajte vsaj 14 dni. V primeru, da z njegovimi rezultati niste zadovoljni, izpolnite obrazec in priložite dokazilo o nakupu. Mi bomo skrbno pregledali vaš zahtevek in vam v primeru, da je oddan skladno s pravili in pogoji sodelovanja, povrnili ustrezno kupnino za 1 izdelek na vaš transakcijski račun. 

KDAJ LAHKO PRIČAKUJEM VRAČILO KUPNINE?

Vračilo kupnine lahko pričakujete najkasneje v 21 dneh od oddaje zahtevka. Čas nakazila je lahko odvisen tudi od vaše banke.

IMAM TEŽAVE Z ODDAJO ZAHTEVKA, KAJ LAHKO NAREDIM?

Žal se občasno lahko pojavijo tehnične težave, na katere nimamo vpliva. Zato vam svetujemo, da poskusite ponovno kasneje ali stran odprete v drugem brskalniku. Priporočamo uporabo brskalnikov Firefox ali Google Chrome. Lahko poskusite tudi z brisanjem zgodovine iskanja ali uporabite drugo napravo.

Če že imate svoj profil MojaNIVEA, se pred uporabo prijavite. Če profila še nimate, prijava ni potrebna.

Preverite, ali ste res izpolnili vsa obvezna polja in označili, da se strinjate in sprejemate vse zapisane pogoje sodelovanja.

V primeru, da nič od naštetega ne deluje, nam lahko pišete preko kontaktnega obrazca na našem spletnem mestu. Pri tem vas prosimo, da nam zaupate čim več uporabnih podatkov, da vam bomo lahko v najkrajšem času in kar se le da učinkovito pomagali. Nasvet: priložite posnetek zaslona, ki prikazuje težavo in zapišite, kateri brskalnik in katero verzijo brskalnika uporabljate.

ČE KUPIM VEČ KOT EN IZDELEK, ALI LAHKO VEČKRAT UVELJAVLJAM MOŽNOST VRAČILA KUPNINE?

Ne, možnost vračila kupnine lahko v času trajanja promocijske aktivnosti izkoristite le enkrat, kupnino pa vam lahko vrnemo le za nakup enega izbranega izdelka. V primeru, da ste kupili več izdelkov, izberite in označite tistega, za katerega želite uveljavljati možnost vračila denarja. 

ALI LAHKO ZA NAKAZILO UPORABIM TRANSAKCIJSKI RAČUN DRUGE OSEBE?

Ne, kupnino lahko nakažemo le na račun osebe, ki je izpolnila obrazec, kar pomeni, da se morajo podatki, ki jih boste vnesli v obrazec, ujemati s podatki imetnika transakcijskega računa.

ALI ME BOSTE OBVESTILI, ČE SEM NAPAČNO IZPOLNIL/-A OBRAZEC?

Ne, upoštevali bomo le pravilno izpolnjene obrazce in sodelujočih ne bomo naknadno obveščali o morebitnih napakah pri vnosu. Pred oddajo podatkov vas prosimo, da skrbno preverite, ali ste jih zapisali pravilno, saj ne moremo odgovarjati za nepravilno oz. nepopolno oddane zahtevke.

* Prvi vidni rezultati že v 2 tednih. Testiranje oljnega seruma, 4-tedenska študija, 172 žensk, 2022.
** Velja za nakupe, opravljene od 1. 4. do 31. 5. 2024, po najmanj 14 dneh testiranja, z veljavnim računom in izpolnjenim obrazcem na spletni strani.