(0)

Losjon po britju Deep za moške

Losjon po britju NIVEA MEN Deep za moške pomaga koži, da si opomore od draženja, ki ga povzroča britje. Hkrati ščiti kožo pred izsušitvijo, saj vsebuje edinstveno antibakterijsko formulo. <BR><BR><STRONG>ŠT. 1 V NEGI PO BRITJU V SLOVENIJI*</STRONG>

Velikost

Vsi tipi kože

KUPITE ZDAJ

LASTNOSTI

Osvežitev
Vsi tipi kože

Prednosti

  • Pomaga koži, da si opomore po britju.
  • Koži nudi občutek svežine z moškim vonjem.
  • Ščiti kožo pred izsušitvijo.

Uporaba

1
Nežno nanesite na sveže obrito kožo.
2
Izogibajte se predelu okoli oči.

Odkrijte več o tem izdelku

Losjon po britju NIVEA MEN Deep za moške pomaga koži, da si opomore od draženja, ki ga povzroča britje. Po nanosu za njim ostane prijeten občutek svežine. Hkrati kožo ščiti pred izsušitvijo, saj vsebuje edinstveno antibakterijsko formulo, ki preprečuje neprijeten občutek zategovanja. Obogaten je z moškim vonjem temnega lesa.

* Beiersdorfov izračun temelji na podatkih, ki jih je Nielsen poročal za kategorijo izdelki po britju, s pomočjo RMS storitve za letno obdobje Marec18-Februar19, na slovenskem trgu. Avtorske pravice © 2018, Nielsen.

Opozorilo:

Pred uporabo izdelka preberite opozorila in navodila na embalaži.

Številka izdelka: 88581 (88581-09190-16)

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Vsebuje: Aqua, {alkoholdenat}, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Parfum

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)