Gladka, navlažena in mehka koža

LOSJONI IN MLEKA ZA TELO NIVEA

Kakšna je razlika med losjonom za telo in mlekom za telo? Oba izdelka pomirita in negujeta suho kožo - losjoni za telo so lahki in primerni za vsakodnevno vlaženje, bogata, kremasta tekstura mleka za telo pa je idealna za vse, ki potrebujete še posebej vlažilno nego.
 
FILTRIRAJ
Razvrsti

Suha koža in njena nega

Veliko ljudi se sooča s suho kožo v zimskih mesecih; nekateri so genetsko nagnjeni k suhi koži, drugi pa želijo svoji koži zagotoviti veliko mero nege in pozornosti skozi vse leto. Da bi negovali suho kožo, oziroma še bolje, da bi preprečili njen nastanek, uporabljajte negovalni losjon za telo ali mleko za telo vsak dan – najbolje takoj po tuširanju ali kopanju. Res je, da vam to vzame nekaj časa, ampak je vredno, saj vam bo vaša koža hvaležna. Komolci, kolena in spodnji del nog so področja, ki so še posebej dovzetna za izsušitev. Razlog za to je, da ima koža na teh področjih zelo malo lojnic in zelo malo podkožnega tkiva. Koža tam zato potrebuje več nege, še posebej pozimi, ko lojnice proizvajajo manj loja.

Losjon ali mleko za telo – kakšna je razlika?

Razlika med losjonom ali mlekom za telo je ponavadi v razmerju med vodo in olji: medtem, ko ima mleko za telo zelo visok delež maščob, losjon za telo vsebuje veliko vode, s čimer telesu zagotovi veliko vlage. Mleko za telo je v osnovi bogatejše, zato je primernejše za bolj suho kožo. Losjon za telo ima tudi hladilen učinek. Ker vsebuje veliko vode, ki po nanosu losjona izhlapi in za seboj pusti osvežujoč in hladilen občutek na koži. Za občutek svežine in dobrega počutja, še posebej v poletnih mesecih.

Vlaženje: blagodejna izkušnja za telo in dušo

Nežno božanje in osvežujoče dišave – dnevna nega z losjonom za telo poživi telo in dušo ter pomaga vaši koži, da ostane lepa in lepo negovana. Posvetite zato nekaj minut svojemu telesu in razvajajte svojo kožo in sami sebe z nežno masažo.