Oblikovanje las

KATERA FRIZURA MI NAJBOLJ PRISTOJI?

Lasje so sinonim za lepoto


Lasje igrajo zelo pomembno vlogo pri našem videzu. Tako kot koža odraža naš življenjski slog, tudi sprememba pričeske kaže na pomembne spremembe v našem življenju. Izstopajoča pričeska ali gladki negovani lasje, bodo zagotovo pritegnili pozornost. Ne glede na leta, si prav vsak izmed nas želi imeti brezhiben slog in lepe lase, do katerih vam z nasveti in izdelki pomaga NIVEA.


Katera pričeska vam najbolj pristaja?


Dolgi kodri, kratki lasje ali visoko speti lasje - odgovor na vprašanje, katera pričeska je tista res prava za vas, zagotovo ni lahek. Prav zato smo se po nasvet obrnili na NIVEA strokovnjake za lase, ki so nam razkrili, da je skrivnost prave pričeske odvisna od treh dejavnikov, in sicer od oblike obraza, strukture las in nege.


NIVEA pomoč pri odločitvi za pričeskoOblika obraza: pričeska in obraz morata biti v harmoniji in se medsebojno dopolnjevati. Prav to je razlog, da vsaka pričeska ne pristaja prav vsem oblikam obraza. Poznamo 5 tipov obraza, in sicer ovalen, okrogel, srčast, kvadraten in diamanten. Svoj tip obraza lahko določite tako, da se postavite pred ogledalo s spetimi lasmi in s svinčnikom za oči ali usta začrtate svoje oblike obraza na steklo. Pozorni morate biti tudi na strukturo las. Tankim lasem primanjkuje volumna, zato jim bolj pristajajo pričeske, ki lasem vračajo bujnost. Gosti in kodrasti lasje najbolj pridejo do izraza s stopničastimi pričeskami, ki se tanjšajo proti vrhu. Če si želite kratke kodraste pričeske, morate vedeti, da je zelo zahtevna za oblikovanje. Sicer pa je zelo pomembno, da pričeska ni le primerna za vaš tip obraza in las, ampak, da odgovarja tudi vašemu življenjskemu slogu. Če vam zjutraj že tako primanjkuje časa, potem je bolje, da pozabite na zahtevne pričeske. Preizkusite raje kratke pričeske, saj jih zlahka operete, posušite in poljubno oblikujete s peno ali gelom za lase.