Vprašanja glede NIVEA kreme in kreme NIVEA Soft?

Poiščite odgovore na najbolj pogosta vprašanja.


NIVEA krema in krema NIVEA Soft

1. ZA KATERE TIPE KOŽE STA PRIMERNI KREMA NIVEA SOFT IN NIVEA KREMA?

NIVEA krema in krema NIVEA Soft sta primerni za vse tipe kože in za nego obraza, telesa in rok. Katerega od izdelkov boste izbrali, je odvisno od vaših osebnih potreb pri negi kože: Če vaša koža potrebuje intenzivno, bogato nego, je prava izbira NIVEA krema, medtem ko krema NIVEA Soft vašo kožo oskrbi z osvežujočo vlago, se zlahka razmaže in je idealna za nanos kreme na večje dele telesa.

2. V ČEM SE KREMA NIVEA SOFT IN NIVEA KREMA RAZLIKUJETA?

NIVEA krema je emulzija vode-v-olju. To pomeni, da vsebuje številne vodne kapljice, ki so ujete v olju. Tako koža najprej prejme intenzivno nego iz zunanje oljne faze, nato pa še vlago. Nasprotno pa je krema NIVEA Soft emulzija olja-v-vodi: drobne kapljice olja so ujete v vodi. To pomeni, da se najprej zunanja vodna faza kreme NIVEA Soft hitro vpije v kožo in tako poskrbi za osvežujoče navlažen občutek. Nato drobne kapljice olja oskrbijo kožo z nego.


3. ZAKAJ JE KREMO NIVEA MOGOČE NAREDITI BREZ KONZERVANSOV?


NIVEA krema je emulzija vode v olju, kar pomeni, da drobne vodne kapljice »plavajo« v oljni fazi. V nasprotju z emulzijo olja v vodi ta vrsta emulzije ustvari neugodne življenjske pogoje za mikroorganizme. Ker je kremo NIVEA mogoče izdelati praktično brez bakterij in ker so drobne kapljice emulzije enakomerno porazdeljene, mnogi mikroorganizmi, ki jih potrošnik vnese v kremo, ne morejo več preživeti.

4. ALI JE FORMULA KREME NIVEA ENAKA POVSOD PO SVETU?

Formula kreme NIVEA je enaka po celem svetu. Že od leta 1987 poseben proizvodni proces za kremo NIVEA omogoča uporabo formule brez konzervansov, kakršna je na voljo v državah EU. Toda v državah izven Evrope moramo upoštevati lokalno zakonodajo in ponuditi formulo, ki vsebuje konzervanse.


5. ALI LAHKO NIVEA KREMO UPORABIM NA SVOJEM DOJENČKU/MALČKU, ČE IMA SUHO KOŽO?


Uporaba NIVEA kreme je priporočljiva za dojenčke s suho kožo. NIVEA krema ne vsebuje konzervansov in barvil ter je prilagojena posebnim potrebam otrok s suho, zelo občutljivo kožo.


Imate še kakšno vprašanje?

Vstopite v stik z NIVEA ekipo, tu smo za vas!
product-stage-bg