Svež,
mladosten videz
ne glede na leta!

Odkrijte 3 stvari, ki jih potrebujete
za mladosten videz!

Za mladosten videz!

OBOŽUJEMO preproste stvari,
ker delujejo NAJBOLJE!

V vseh obdobjih življenja vaša koža potrebuje pravo nego za mladosten videz in bolj proti gubam. NIVEA predstavlja novo linijo krem proti gubam, da bi vam podarili najbolj učinkovito anti-age nego v treh preprostih korakih:
NIVEA anti-age nega

1. UČINEK GLOBINSKEGA VLAŽENJA

nega proti gubam NIVEA

2. UČINKOVITA NEGA PROTI GUBAM,
PRILAGOJENA VAŠI STAROSTI

NIVEA nega proti gubam - zaščita

3. ZAŠČITA PROTI ŠKODLJIVEMU
SONČNEMU SEVANJU

NIVEA Anti-wrinkle plus kreme proti gubam za ženske, stare 45+, 55+ in 65+, so visoko kakovostna, ugodna in učinkovita rešitev za gladko kožo.

Da bi v lepi in negovani koži uživali čim dlje, morate prisluhniti njenim potrebam in koži ponuditi nego, primerno za vašo starost. Zato imajo NIVEA Anti-wrinkle plus kreme učinkovito formulo, ki temelji na le treh aktivnih sestavinah, ki zadostijo potrebam vaše kože v različnih obdobjih življenja.

 
Ukrepi proti gubam

Ker je preprosto praviloma najboljše

Danes, ko so tudi vsakdanje stvari postale nadvse zapletene, je težko najti preproste in zanesljive formule, ki delujejo. NIVEA prisega na preproste rešitve, zato vam ponujamo le 3 pravila, ki jih velja upoštevati:
NIVEA anti-age nasvet 1
NIVEA anti-age nasvet 2
NIVEA anti-age nasvet 3

RAZLIČNE STAROSTI, RAZLIČNE POTREBE

 Z leti se naše koža spreminja s tem pa tudi njene potrebe. Zato je pomembno, da jo oskrbimo z aktivnimi učinkovinami, ki podpirajo njene naravne funkcije in ji ponudimo tiste sestavine, ki jih sama ne more več proizvajati.

Po 45. letu se presnova upočasni in koža izgubi čvrstost. Zato potrebuje sestavine, kot sta olji mareličnih koščic in makadamije, ki zmehčata kožo in izboljšata njeno čvrstost, pa tudi uravnoteženo mešanico UV-filtrov, ki kožo ščitijo pred nevarnimi sončnimi žarki.

Po 55. letu se raven estrogena zmanjša, tako kot tudi zmožnost kože za regeneracijo. Zato mora nega kože proti gubam v prvi vrsti poskrbeti za poživitev in intenzivno nahraniti kožo. Arganovo in avokadovo olje ter kalcij so idealne sestavine za kožo, ki ji primanjkuje hranil.

Zmanjšana prozvodnja estrogena po 65. letu vpliva na slabši pretok krvi, zato koža deluje tanka in oslabljena, hkrati pa prične hitreje izgubljati elastičnost. Izdelki, ki vsebujejo izvleček soje, vplivajo na nastanek kolagena v koži in na naraven način povečujejo količino hijaluronske kisline v koži. S tem učinkovito zmanjšujejo gube in preprečujejo nastanek pigmentnih madežev

Oglejte si video in odkrijte, kako preprosta je lahko nega proti gubam:


Formula strokovnjakov

Strokovnjaki svetujejo

NIVEA strokovnjaki posvečajo svoje znanje, čas in strast iskanju učinkovitih formul proti gubam, ki delujejo najbolje za vas. Njihovi odgovori vam razkrivajo preprosto strategijo za dolgotrajno lepoto.

Kako se koža z leti spreminja?
Po 30. rojstnem dnevu začnemo na koži opažati prve mimične gube. Hkrati se zmanjša naša toleranca na stres, v koži upade raven kolagena, rezultat pa je koža, ki je bolj suha ter manj gladka in sijoča. Po 40. letu se pojavijo številne spremembe v koži: bolj globoke gube okoli oči in od nosu do ust, izguba čvrstosti v koži in povešanje kože. Kasneje, po 50. letu, upade raven estrogena, s tem pa se spremenita struktura in videz kože. Poroženela plast kože postane debelejša, preostala povrhnjica pa tanjša. Zaradi zmanjšane oskrbe s kisikom koža prejme manj hranil. Posledično izgubi elastičnost, postane bolj suha in občutljiva.


Zakaj v različnih obdobjih življenja potrebujemo drugačno nego?
Ker se spreminja struktura naše kože in koža postopoma izgublja naravne funkcije, ki skrbijo, da je prožna in gladka. Na začetku nege proti gubam se je potrebno osredotočiti na izgubo kolagena, za kar poskrbi formula za intenzivno vlaženje, ojačana z učinkovitimi anti-age sestavinami. Na drugi stopnji, ko se koža začne povešati, je primarnega pomena v negi proti gubam ojačanje čvrstosti kože. V tretji fazi, ko koža ne more več prejemati vseh hranil, ki jih potrebuje za dnevno regeneracijo, pa moramo poskrbeti za poživitev z intenzivno hranilno formulo.

Kakšna formula je priporočljiva za ženske po 45. letu?
Po 45. letu bi morala idealna nega kože poskrbeti za čvrstost in učinek glajenja gub. Priporočamo dnevno kremo z oljem mareličnih koščic, ki ima močan učvrstitveni učinek, karitejevo maslo za povečanje naravne zaščite in vlaženje, ter UV-filtre. In nočno kremo z visoko hranilnim oljem makadamije in pantenolom.


Kakšna formula je priporočljiva za ženske po 55. letu?
Učinkovita formula, razvita posebej za to življenjsko obdobje, kožo oskrbi z vsem, kar potrebuje prav zdaj: zgladi vidne gube in kožo poživi. Priporočamo dnevno kremo z arganovim oljem, ki upočasni procese staranja kože, s kalcijem in UV-filtri. In nočno kremo z avokadovim oljem, ki učinkovito obnovi zaščitno plast kože, in pantenolom, ki podpre procese obnove kože ponoči.


Katere preproste spremembe za lepo kožo priporočate v vseh obdobjih življenja?
Stres, slabo počutje, pomanjkanje spanca, slaba prehrana - starejši kot smo, bolj naše slabe navade vplivajo na naš videz. Spremembe lahko v svoje življenje vpeljete še danes! Zdrava prehrana, redna telesna vadba in skrbno izbrani kozmetični izdelki so najboljši recept za dobro počutje in čudovit videz, ne glede na leta. Prej, kot boste začeli pravilno skrbeti zase, manj truda bo potrebnega, da boste kasneje spet v formi.