Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

baby_moja_prva_krema

NASVETI OD MAMIC ZA MAMICE

Poenostavite svoje življenje z odličnimi nasveti in s kremo NIVEA Baby Moja prva krema.
NIVEA Baby Moja prva krema

PREIZKUSITE NOVO UNIVERZALNO KREMO NIVEA BABY

Ste se pred nedavnim razveselili novega družinskega člana, ki je neskončno obogatil vaše življenje, a ga je tudi povsem obrnil na glavo? Koliko novih stvari se morata oba še naučiti in koliko novih izdelkov za dojenčka se je naenkrat nabralo v vašem domu! Da bi vam vsaj malce priskočili na pomoč, smo za vas po navdihu originalne modre NIVEA kreme ustvarili novo, univerzalno kremo NIVEA Baby Moja prva krema. Preizkusite jo!

baby_moja_prva_krema

NIVEA Baby Moja prva krema

Zakaj bi s seboj nosili tri različne kreme za dojenčka, če imate lahko v torbi samo eno, ki je odlična za nego obraza, telesa in ritke? In to že od prvega dne! NIVEA Baby Moja prva krema je večnamenska krema za dojenčke, ki učinkovito ščiti nežno kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi in vzdržuje njeno naravno zaščito. Vsebuje prilagojeno NIVEA Baby Soft formulo, ki ne vsebuje mineralnega olja, zato je primerna za občutljivo dojenčkovo kožo od prvega dne. Obogatena je z dragocenim naravnim sončničnim in mandljevim oljem, na voljo pa je v značilni NIVEA kovinski škatlici.

Ne vsebuje:

  • parabenov
  • alkohola 
  • barvil 
  • mineralnih olj

 

Nasveti za mame

ZBIRAMO NAJBOLJŠE NASVETE

Življenje z dojenčkom je naravnost čudovito, a za mlade starše pogosto tudi stresno, saj se vsak dan porajajo nova vprašanja. Kako lepo bi bilo, če bi poznali vse odgovore! Priznamo, tudi mi jih ne. Smo pa prepričani, da jih imajo druge mame, očki, babice in tete cel kup na zalogi. Zato smo se odločili, da jim prisluhnemo in najuporabnejše delimo naprej. Nam pomagate?

NIVEA baby nasvet 2

Nagradna igra

OSVOJITE KREMO NIVEA BABY MOJA PRVA KREMA

Ste zadnje čase dobili kakšen dober nasvet, ki bi ga z veseljem delili? Odlično! Vpišite ga in dodajte svoje podatke. Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali 250 srečnic, ki bodo prejele novo kremo NIVEA Baby Moja prva krema. Ne le, da boste tako sodelovali v nagradni igri, temveč boste pomagali graditi našo zakladnico odličnih nasvetov, ki jih bomo objavili, da bodo v pomoč tudi drugim mamam. ❤️
 
 

Vpišite odličen nasvet za mamice, ki ga je vredno deliti.

Vaši kontaktni podatki

Za sodelovanje v nagradni igri vas prosimo še, da v spodnji obrazec vpišete svoje kontaktne podatke za izročitev nagrade.
*Označena polja so obvezna.

NIVEA NASVETI ZA NEGO DOJENČKA

NEŽNA MICELARNA FORMULA ZA DOJENČKE

NIVEA Baby micelarni šampon

Da se kopanje dojenčka in umivanje nežnih las ne bi končalo s solzami, NIVEA predstavlja inovacijo – NIVEA baby micelarni šampon za dojenčke in micelarni čistilni gel za dojenčke.

VSE O PLENIČNEM IZPUŠČAJU

kako preprečimo plenični izpuščaj?

Večina dojenčkov vsaj enkrat v prvem letu svojega življenja dobi plenični izpuščaj. A bodite brez skrbi, obstajajo načini, s katerimi ga lahko preprečimo.