Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler

RAZKRIJTE SVOJO
NOTRANJO LEPOTO
NOVO: NIVEA CELLULAR FIRMING

Pospeši obnavljanje celic in spodbudi koži lastno tvorbo hialuronske kisline, da ublaži znake staranja kože. Zablestite z vidno bolj čvrsto in mladostno kožo!
CELLULAR LINIJA

NOVI STANDARD V ANTI-AGE NEGI KOŽE

Z leti se koža spreminja: izgublja potrebno vlago, kožne celice se počasneje obnavljajo, proizvodnja kolagena se upočasni. Drobne linije se spremenijo v gube in koža prične izgubljati mladostno napetost. Imamo rešitev: revolucionarno formulo z ojačevalcem kolagena in hialurona.

Formule izdelkov NIVEA Hyaluron CELLULAR Filler Firming + Cell Activating poskrbijo, da se dve ključni anti-age sestavini optimalno vpijeta v kožo in odkrijeta njen notranji potencial. Nova linija izboljša obnovo celic za 33 % v le 24 urah, proizvodnjo kolagena pa za 24 % v le 7 dneh*.

Rezultat je vidno bolj čvrsta in sijoča koža, ki je gladka na dotik.
* Testirano in vitro.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler benefits

ANTI-AGE SESTAVINE

NAŠA EDINSTVENA ANTI-AGE FORMULA ZA AKTIVACIJO CELIC

NIVEA hialuron

MIKRO IN MAKRO HIALURON

Hialuronska kislina je naravno prisotna v našem telesu, predvsem v vezivnem tkivu in sklepih. Hialuron lahko nase veže velike količine vode, zato je pomemben za ohranjanje čvrste in napete kože.

Dolgoverižna oz. makro hialuronska kislina intenzivno vlaži in gladi površino kože. Kratkoverižna oz. mikro hialuronska kislina pa prodre v globlje plasti kože in gladi gube od znotraj.

NIVEA kolagen

OJAČEVALEC KOLAGENA

Kolagen je glavna beljakovina v našem telesu in igra ključno vlogo v mladostnem videzu. Prav zaradi kolagena je naša koža čvrsta, elastična in gladka.

Z leti pa se proizvodnja kolagena v telesu upočasni, koža izgubi svojo čvrstost in pojavijo se gube. Naš edinstveni ojačevalec kolagena izboljša tvorbo kolagena za do 24 % v le 7 dneh.*

* Testirano in vitro.

INOVACIJA

NOVO: 1. KORAK NA POTI DO ČVRSTE IN MLADOSTNE KOŽE

Začnite svojo vsakdanjo jutranjo rutino nege obraza s serumsko esenco NIVEA Hyaluron CELLULAR Filler. V le nekaj sekundah vidno zgladite površino kože in obnovite koži lastno zalogo vlage.

NIVEA hialuron serum

Serumska esenca NIVEA Hyaluron CELLULAR Filler

Naša revolucionarna serumska esenca, ki aktivira celice, ima izredno lahko teksturo, da se lahko njene aktivne sestavine v kožo vpijejo v le 20 sekundah. Z 20 % vlažilnega eliksirja in mikro hialuronsko kislino koži zagotavlja intenzivno vlaženje in osvežitev:

  1. Vlažilni eliksir – Edinstvena mešanica intenzivno vlažilnih sestavin kožo dolgotrajno ohranja svežo.
  2. Mikro hialuron – Ta vrsta hialurona učinkovito prodre v globlje plasti kože, da deluje od znotraj. Takoj zgladi kožo in jo naredi bolj napeto.

Priročna kapalka vam pomaga, da serumsko esenco natančno nanesete in zlahka vključite v svojo vsakdanjo jutranjo in večerno negovalno rutino.

Nadgradite svojo dnevno lepotno rutino v le 20 sekundah.

NOVA RUTINA

ODKRIJTE NOVO LEPOTNO RUTINO ZA ČVRSTO KOŽO OBRAZA

Očarljiva karizma in pozitiven pogled na življenje prihajajo od znotraj, vaš obraz pa potrebuje tudi pravilno nego. Linija izdelkov NIVEA Hyaluron CELLULAR Filler Firming + Cell Activating je popoln izbor za ženske, ki želijo biti pristne in zadovoljne s svojim videzom. Preizkusite jih in opazujte, kako gube izginjajo, koža pa je vsak dan bolj čvrsta in mladostna.

MASAŽA OBRAZA

RAZVAJAJTE SVOJO KOŽO S POMLAJUJOČO MASAŽO OBRAZA

Vsaj enkrat mesečno privoščite svoji koži pomlajujočo obrazno masažo. Ta preprost korak, ki lahko znatno izboljša videz naše kože, neredko preskočimo. Nikar! Občutite, kako se obrazne mišice sproščajo in opazujte, kako tanke linije in gube izginjajo.

Kako deluje masaža obraza? Nežni pritiski spodbudijo pretok krvi in povečajo proizvodnjo kolagena. Pripravite svojo dnevno kremo NIVEA Hyaluron CELLLULAR Filler Firming + Cell Activating in sledite navodilom v videu!

 

ANTI-AGE LINIJA

UŽIVAJTE V VIDNO BOLJ ČVRSTI KOŽI MLADOSTNEGA VIDEZA

Odkrijte novo linijo NIVEA Hyaluron CELLULAR Filler Firming + Cell Activating, ki blaži vidne znake staranja kože.
Občutite novi standard v anti-age negi kože z izdelki, ki smo jih razvili, da bi razkrili vašo notranjo mladost.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler linija

OCENE UPORABNIC

NIVEA LJUBITELJICE SO NAVDUŠENE NAD NOVO serumsko esenco NIVEA Hyaluron CELLULAR Filler

Že po nekaj dneh uporabe je bila moja koža na obrazu bolj polna (navlažena) in mehka. Serum se hitro vpije in ne pušča občutka filma na obrazu – koža diha, kar je zame ključnega pomena. - Damjana

Uporaba je res zelo enostavna: po nanosu tonika počakam par sekund, da se ta vpije, nato pa že nanesem serumsko esenco, in sicer eno kapalko enakomerno porazdelim po celem obrazu in dekolteju. - Jasna

Esenco uporabljam zjutraj in zvečer; ker se zelo hitro popolnoma vpije v kožo, lahko takoj nadaljujem nego z nanosom dnevne ali nočne kreme. Ne pušča mastnega filtra in ima prijeten, nežen vonj. Priporočam! - Helena

INTERVJU S STROKOVNJAKOM

„KOMBINACIJA OJAČEVALCA HIALURONA IN KOLAGENA REAKTIVIRA CELICE IN POSPEŠI NJIHOVO OBNOVO”

Dr. Dominik Göddertz, Raziskave & Razvoj, Beiersdorf AG, odgovarja na vsa vprašanja, povezana z anti-age linijo NIVEA Hyaluron CELLULAR Filler Firming + Cell Activating.

Kakšni so razlogi za staranje kože in, kaj se dogaja znotraj kože?

Na hitrost in intenzivnost staranja kože vplivata dva ključna dejavnika. Prvi se skriva znotraj naše kože, v genih. Ti so odgovorni za stopnjo biološke aktivnosti in vitalnosti posamezne kožne celice. Tudi stopnjo proizvodnje hialurona in kolagena ter proces celične obnove določajo naši geni, ta pa se lahko močno razlikuje med posamezniki. Posledica je razlika v videzu kože pri dveh osebah iste starosti.

Pa vendar niso samo geni odgovorni za stopnjo in hitrost staranja kože. Tudi zunanji vplivi, kot denimo sončni žarki, imajo pomembno vlogo v staranju naše kože. UVA- in UVB-žarki namreč povzročijo proste radikale v koži, ti pa lahko poškodujejo strukturo kožnih celic in kolagenskih vlaken. Posledično se na koži pojavijo gube.

Žal se naše celice z leti polenijo, kar upočasni celično aktivnost in stopnjo proizvodnje. Koža pri mladih se obnavlja vsakih 28 dni, pri starejših pa ta proces traja dlje - 35 dni. To pomeni, da se z leti celice regenerirajo počasneje. Vsi ti dejavniki določajo stanje naše kože v poznejši življenjski dobi.

Ali zato izdelki NIVEA Hyaluron CELLULAR Filler vsebujejo spodbujevalec kolagena in hialurona? Zakaj naša koža potrebuje prav ti dve anti-age sestavini?

Naša formula za aktivacijo celic vsebuje kombinacijo ojačevalca hialurona in kolagena, ki reaktivirata proizvodnjo hialurona in kolagena v koži, hkrati pa spodbudita obnovo celic. To je eden od ključnih procesov za ohranjanje mladostne kože.

Hialuronska kislina je pomemben del našega telesa, njena ključna lastnost pa je, da lahko nase veže velike količine vode in torej izboljša zmožnost kože, da nase veže vlago. S staranjem namreč stopnja proizvodnje hialurona upada. Rezultat je, da naše gube postanejo bolj izrazite. Da bi dosegli ta področja, uporabljamo mikro hialuronsko kislino, ki učinkovito prodre v globlje plasti kože in pomaga gube zapolniti od znotraj.

Kolagen je glavna beljakovina v našem telesu, ki je v prvi vrsti odgovorna za čvrstost kože. Kožne celice same tvorijo kolagenska vlakna, s staranjem pa se proizvodnja kolagena v koži upočasnjuje, v povprečju za 1 % na leto. Koža torej z leti izgubi čvrstost in pojavijo se gube. Naše Cellular anti-age izdelke smo razvili, da bi spodbudili proizvodnjo kolagena v vaši koži.

Ali začne koža sama proizvajati več kolagena?

Tako je. Naši Izdelki NIVEA CELLULAR za nego obraza delujejo v harmoniji z naravnimi procesi, ki se odvijajo v koži. Posebna formula za aktivacijo celic z ojačevalcem kolagena pomaga celicam, da proizvajajo več kolagena, prav tako, kot to počnejo mlade celice. Naša obsežna raziskava je pokazala, da se že po 7 dneh uporabe dnevne kreme za obraz NIVEA Hyaluron CELLULAR Filler + Firming proizvodnja kolagena v koži poveča za 24 %*. To pa še ni vse - z našimi edinstvenimi biseri CELLULAR lahko pospešite prozvodnjo kolagena za 49 % v le 72 urah.* 

*Testirano in vitro.

Še ena pomembna prednost uporabe izdelkov NIVEA CELLULAR je izboljšanje procesa celične obnove. Zakaj je to pomembno v boju proti vidnim znakom staranja?

Kot sem že omenil, se z leti upočasni proces obnavljanja celic v naši koži in gube postanejo bolj vidne. Vsi izdelki iz linije NIVEA Hyaluron CELLULAR Filler raktivirajo naše celice in pospešijo dnevni proces celične obnove. Z dnevno nego NIVEA Hyaluron CELLULAR Filler že lahko izboljšamo obnovo celic za 33 % v le 24 urah* in koži pomagamo do mladostnega videza.

* Testirano in vitro.

Dr. Dominik Göddertz - NIVEA

Dr. Dominik Göddertz
Vodja laboratorija
NIVEA Nega obraza

NIVEA predstavlja serumsko esenco NIVEA Hyaluron CELLULAR Filler z 20 % vlažilnega eliksirja in mikro hialuronom. Nam lahko poveste kaj več o tem izdelku?

Serumska esenca NIVEA Hyaluron CELLULAR Filler z edinstveno formulo, ki aktivira celice, takoj zgladi in intenzivno navlaži kožo. Vsebuje 20 % vlažilnega eliksirja in skrbno izbran mikro hialuron - prvi obogati zaloge vlage v koži, drugi pa prodre v globlje plasti kože in jo napne od znotraj.

Naši strokovnjaki so sledili trenutnim lepotnim ritualom in razvili ta revolucionarni izdelek kot 1. korak v vaši dnevni rutini nege obraza. V le 20 sekundah bo vaša koža optimalno pripravljena na naslednje korake v anti-age negi obraza.

Imate na zalogi še kakšen dodaten nasvet za ohranjanje zdrave in mladostne kože?

Splošen nasvet: z redno nego kože pričnite zgodaj, saj je preprečiti veliko lažje kot zdraviti. Dnevna rutina nege kože naj vsebuje čiščenje obraza, uporabo seruma, ki stimulira kožo in primerne dnevne ali nočne kreme za obraz.

Dodaten nasvet: poskrbite za uravnoteženo prehrano, zdrav in aktiven življenjski slog, ob tem pa ne pozabite, da si morate znati vzeti čas tudi zase. Končno, ne podcenjujte pomembnosti zaščite pred soncem v vaši dnevni negi. Ne glede na to, kje ste, in v katerem letnem času. Škodljivi UV-žarki so vselej prisotni in imajo pomemben vpliv na staranje kože. Zato so naši izdelki NIVEA Hyaluron CELLULAR Filler na voljo z zaščitnim faktorjem 15, da bo vaša koža zaščitena pred poškodbami celic in pojavom pigmentnih madežev.

DODATNI NASVETI

ŠE VEČ NASVETOV O ANTI-AGE NEGI OBRAZA

Da bi svoji koži privoščili najboljšo možno nego in zaščito pred prezgodnjim staranjem, morate dobro poznati anti-age sestavine in kakovostne izdelke. Zaupajte strokovnjakom v negi kože!

Preberite več hialuronski kislini

NIVEA hialuronska kislina

Želite upočasniti proces staranja kože? Izkoristite blagodejni naravni učinek hialuronske kisline, ki je aktivna sestavina v številnih NIVEA anti-age izdelkih. Preverite, katerih!

Kdaj pričeti z uporabo anti-age izdelkov za nego kože?

Nega zrele kože - NIVEA

Zdrav življenjski stil in nega kože s primernimi izdelki lahko vidno zmanjšajo znake staranja kože. Kdaj začeti z uporabo izdelkov, ki preprečujejo staranje kože in kako upočasniti proces staranja kože?